5 redenen waarom je als start-up events moeten organiseren

5 redenen waarom je als start-up events moeten organiseren

Red Bull organiseert events. Tesla en Space X doen het. Apple investeert zwaar in evenementen. En jij? "Ik werk in een kleine start-up. We hebben niet de middelen om events te organiseren". We horen het je al zeggen.

 

We begrijpen je argumenten wel, maar je mist kansen door geen bedrijfsevent te organiseren. Ja, je beschikt over een klein team en misschien een kleine omzet en je hebt nog 99 andere problemen op te lossen. Je denkt waarschijnlijk dat je niet de tijd, het verstand of de resources hebt om een evenement te organiseren.

 

Weet dat een event organiseren een van de slimste beslissingen kan zijn die je ooit hebt genomen voor je merk. Evenementen hoeven niet altijd grote conferenties of mega gala's te zijn. Je kunt beginnen met een kleine kennismakingssessie, waar je gelijkdenkende mensen bijeen krijt die interesse hebben in je merk of geloven in het potentieel dat je start-up biedt.

 

Deze deelnemers zouden wel eens je diehard fans kunnen worden die uiteindelijk je merkambassadeurs worden. Op deze manier vind je misschien ook nieuwe teamleden die graag willen bijdragen aan de groei van je start-up. Ben je nog niet overtuigd? Lees dan even door dit lijstje van redenen waarom start-ups evenementen moeten organiseren:

 

 

Reden#1 Evenementen zijn krachtige ...

Gratis verder lezen, dat kan!

Dit artikel is exclusief voor onze abonnees. Je las slechts een deel van het artikel. Abonneer je nu helemaal gratis om verder te lezen.

  • Een account is helemaal gratis
  • Je krijgt toegang tot exclusieve content
  • Je ontvangt onze tips, nieuws, ... in je mailbox

Mercure Oostende
Wil jij ook eens in een Koninklijke Loge vergaderen?
Mercure Oostende|
01 March 2024

Met ons exclusief vergaderpakket bieden wij bij Mercure Oostende nu de unieke kans voor een succesvolle en zorgeloze bijeenkomst in de prestigieuze ACEG Koninklijke Loge, op 1,3 km van het hotel. Ontdek wat dit vergaderpakket te bieden heeft en laat ons jouw zakelijk event naar nieuwe hoogten tillen.

 

Lees meer

Like Reageer

Lees ook

15 manieren om presentaties te verknallen

15 manieren om presentaties te verknallen

Hoe sponsors aantrekken voor je evenement

Hoe sponsors aantrekken voor je evenement

Zo organiseer je in ieder seizoen een geslaagd evenement

Zo organiseer je in ieder seizoen een geslaagd evenement

Advertenties