Hoe meer leads aantrekken door de online content van je events te gebruiken

Hoe meer leads aantrekken door de online content van je events te gebruiken

Nu meer en meer bedrijven en organisaties experimenteren met online events, ontdekken we nieuwe manieren om te communiceren en onze merken te promoten. Virtuele evenementen zijn al een tijdje onder ons, maar we zien sinds deze pandemie pas een stijgende interesse in online (top)conferenties en 1-uur evenementen.


Deze trend zal zich ongetwijfeld nog een tijdje doorzetten. De 'burning question' is nu: hoe kunnen we deze nieuwe formats nog meer gebruiken om bedrijven, merken en producten te laten groeien.

 

Dat events geweldige momenten zijn om producten en diensten in het licht te zetten, dat weten we allemaal. Ze brengen leads, prospecten en klanten op. Maar hoe kunnen we diezelfde resultaten bereiken met online events? Het antwoord is simpel. Niettegenstaande het planningswerk voor een online event erg vergelijkbaar is met dat van een fysiek evenement, heeft de online format een bijzondere lead magneet in zich. Je kunt de online content van je online evenement namelijk exploiteren en er kwalitatieve leads uit puren. Die kun je dan, in een verdere fase, door je sales funnel duwen. Hoe doe je dat? Hier is een stappenplan:

 


Stap 1: Neem je online sessies op en bied ze aan achter een formulier

Geen idee hoe je deze opnames kunt gebruiken? Denk even aan je ...

Gratis verder lezen, dat kan!

Dit artikel is exclusief voor onze abonnees. Je las slechts een deel van het artikel. Abonneer je nu helemaal gratis om verder te lezen.

  • Een account is helemaal gratis
  • Je krijgt toegang tot exclusieve content
  • Je ontvangt onze tips, nieuws, ... in je mailbox

ECC Leiden
Hotspot alert!
ECC Leiden|
27 February 2024

De aanwezigheid van hotspots op je vergaderlocatie maken je bijeenkomst of event pas écht leuk. Combineer je noodzakelijke vergadering bijvoorbeeld met een brainstormsessie op de bodem van onze Pool of raak geinspireerd in The Classroom met jaren ‘80 details. Ook de mediterrane Greenhouse staat op je te wachten voor een break, receptie of pub-quiz. En onze bar is de kers ...

Lees meer

Like Reageer

Lees ook

Hoe sponsors aantrekken voor je evenement

Hoe sponsors aantrekken voor je evenement

Ontdek het vernieuwde hotel Du Parc

Ontdek het vernieuwde hotel Du Parc

ID&T stapt voor grote festivals over van Heineken naar AB Inbev bier

ID&T stapt voor grote festivals over van Heineken naar AB Inbev bier

Advertenties