Eventroom

Eventroom

Eventroom
  • Buisstraat 19, 2890 Sint-Amands, België
  • Certificate of Excellence 2021

De Eventroom biedt u een state-of-the-art infrastructuur in een modern en trendy interieur. Eventroom is een moderne zaal van 350 m2 met een ruime patio, een volledig ingerichte gesloten keuken, een goed werkbare toog, klankinstallatie en een ruime parking. We kunnen steeds gepersonaliseerd werken. Meubilair, klank & licht, lounge elementen, decoratie, video & projectie, catering, ... in dit laatste blijft u wel volledig vrij. U hebt de vrije keuze voor traiteur, maar we kunnen u onze huiscateraar Eetclusief ten zeerste aanraden. De Eventroom biedt de mogelijkheid om uw recepties tot in detail te verzorgen. Hiervoor hebben we een heel transparante formule uitgewerkt. U kan ook de overige feestmaterialen via ons huren: lounge meubilair, led togen, ronde of rechthoekige tafels, stoelen, barkrukken, statafels met stretchhoes of de modernere kubussen, discobar, sfeer-, werk- en danslicht, decoratie in 70 verschillende thema’s, podia, trussconstructies, video en/of projectie, ... De Eventroom bevindt zich in het landelijke Sint-Amands in de provincie Antwerpen, aan de rechteroever van de Schelde. Het maakt deel uit van de regio Klein-Brabant en ligt centraal in de driehoek Brussel-Gent en Antwerpen.

Eventroom
Onze patio
17 April 2021

Ideaal voor de rokers, als ceremonie ruimte, voor een uitgebreide receptie, of als kids corner...

Like Reageer

16 reviews over Eventroom - 10/10

Schrijf een review
Geert en Tineke De Clerck - Stroobant
New|

Huwelijksfeest G&T

Dankjewel om van ons feest een MAGISCH feest te maken! We wisten wat we wilden en Eventroom zorgde ervoor dat we kregen wat we wilden. Onze wensen waren niet evident, maar Eventroom vulde ze allemaal in! Tijdens het huwelijksfeest zelf hebben wij alleen maar genoten en hoefden we ons nergens zorgen om te maken.
Zelfs last-minute bleven jullie ons bijstaan met raad en daad. Op die ene dag in oktober zullen we elk jaar opnieuw met een grote lach terugblikken! Dankjullie-heel-veel-wel Tom en Marijke!
Groetjes, Geert en Tineke

1 like|
Kristof Huyck
New|Kristof - Jens - Pieter en bert|

40 Jaar - Cuba Party

We waren als 4 40ers op zoek naar een locatie om onze tram 4 te kunnen vieren.
We kwamen uit op Eventroom.
Voor ons was het een mooie samenwerking, want Eventroom bied niet enkel de zaal aan maar nog zoveel meer:
inkleding - bij ons was het thema Cuba
Drank - helemaal in teken van Cuba
Muziek - DJ van het huis

Dankzij deze samenwerking was het voor ons makkelijk om zorgenloos onze party aan te vatten.
Dit was meer dan een succes :-)
We hebben enkel maar positieve reacties gehoord.

Dus wij zijn meer dan tevreden.

Bedankt Tom en Marijke!!!!

Reactie van Eventroom op deze review:

Was echt een topper van een feest zoals we ze graag hebben. Gepersonaliseerd op alle gebieden.

0 likes|
DAISY VAN NECK
New|

Huwelijksfeest April 2022 - Bart & Daisy

wij waren heel tevreden over de samenwerking met Tom voor de planning van ons huwelijksfeest. Op voorhand wist je heel goed wat je kon kiezen en welk prijskaartje hiertegenover staat. Je komt dus niet voor verrassingen te staan. Onze zaal was tot in de puntjes afgewerkt , het barpersoneel was subliem en supervriendelijk. Ook de familie en de collega's waren na het feest vol lof over heel de organisatie van ons feest. Als koppel hebben we echt een heel relaxte avond gehad , alles werd voor ons geregeld , dus we hebben ten volle kunnen genieten van de mooi ingerichte zaal en onze gasten!

Reactie van Eventroom op deze review:

Was een toppertje. Ons tweede feest na bijna anderhalf jaar inactiviteit door Corona. Maar wat voor één.

0 likes|
Stieven & Kim Lyssens
New|

Huwelijksfeest

Wij hebben door corona ons huwelijk een paar keer moeten uitstellen. Voor Tom & Marijke was dit nooit een probleem. Alles was met hen bespreekbaar. Maar dan ook echt alles. Op de dag zelf hebben zij er mede voor gezorgd dat alles tot in de puntjes werd verzorgd. Wil je een stressvrij feest waarbij ze alles in de puntjes voor jou regelen, een persoonlijk contact en waar niets te veel lijkt. Neem dan zeker eens contact op met Tom en Marijke.

Reactie van Eventroom op deze review:

:-) Altijd leuk om lezen. Wij hebben wel wat tijd samen doorgebracht hey ...

1 like|
Peter & Ellen De Smet - Van Kersschaver
New|

20ste huwelijksverjaardag

Op 13 juli 2019 vierden we onze 20ste huwelijksverjaardag. We wouden een groot feest geven want dat hadden we 20 jaar geleden niet kunnen doen. En wat een feest werd het. Marijke en Tom begrepen perfect wat we wouden. De decoratie was alles wat we wouden en meer. De ceremonie voor de hernieuwing van ons geloften werd buiten gehouden en ook daar was alles tot in de puntjes verzorgd en helemaal naar ons gedacht! Echt geweldig. En toen het begon te druppelen stond alles vliegensvlug binnen klaar om ons op te vangen.
De DJ die ze ons aanbevolen hadden sloot mooi aan met wat we zochten en er werd gedanst tot we er bijna bij neervielen. Nooit tekort aan drank. En alles perfect in goede banen geleid door Tom & Marijke! Echt magnifiek. Ze namen vooraf ook ruim de tijd om te luisteren naar onze wensen en ideeën, om ons de zaal te laten bezichtigen en alles uit te leggen. Ik had het niet beter kunnen dromen! Tom & Marijke & Eventroom zijn top! Doe zo voort. Nu 2,5 jaar later dromen we nog terug naar deze mooie dag.

Reactie van Eventroom op deze review:

Thanks Ellen, Peter, ook wij denken nog geregeld aan jullie en jullie wonderland wedding :-)

1 like|
Luc Peeters
New|

Een super coole sweet sixteen party , een super-de-luxe verjaardagsbrunch en een hyper modern nieuwjaarsfeest , alles tot in de puntjes verzorgd !

Beste Tom en Marijke,

Wij willen jullie langs deze weg nogmaals hartelijk danken voor de fantastische service die wij bij onze georganiseerde feesten van jullie mochten ontvangen.
Wij hebben reeds mogen genieten van een super coole sweet sixteen party in bijhorende stijl, een super-de-luxe verjaardagsbrunch voor ons valentijnskindje en een hyper modern nieuwjaarsfeest met onze familie waar tot op vandaag nog steeds over wordt gesproken.
Elk feest met jullie was een pareltje, tot in de kleinste puntjes verzorgd, geen vraag te veel en steeds geleverd en georganiseerd volgens de regels van de kunst!
Wat kijken wij uit naar de periode dat wij opnieuw met jullie kunnen samenwerken aan een van onze volgende projecten!
Wij hopen dan ook van harte dat jullie de moed houden zodat we vanaf het weer kan en mag een fantastisch feest kunnen organiseren, samen met jullie, een onvergetelijk feest want we hebben wat in te halen…..

Fam. Peeters-Teugels

Reactie van Eventroom op deze review:

Thanks Luc, Elke. We smachten naar een nieuw feestje bij jullie thuis, op de zaak of in de Eventroom. Altijd een super intens contact. En ik zal niet letten op het (vele) leeggoed ;-)

1 like|
Filip Verbelen
New|BVBA Verbelen Filip|

reservatie

Wij hebben ons 50ste verjaardag gevierd in Eventroom. Super organisatie! Vriendelijke mensen om mee samen te werken. Samen wordt er overlegd om er een topfeest van te maken. Heel professioneel team die tot alles in de puntjes in orde zetten! Dikke dank je wel Tom!

Reactie van Eventroom op deze review:

Bedankt Filip en Pascale voor de mooie woorden. Het was een knaller :-)

1 like|
Stefanie Van der Jeugt
New|/|

Fantastisch huwelijksfeest

Bijna vier jaar later denken we nog steeds met plezier terug aan een geweldig huwelijksfeest, mogelijk gemaakt door Tom en Marijke van de Eventroom. Alles werd tot in de puntjes geregeld door hen en op de dag zelf verliep alles ook heel vlot. Goede locatie, mooi aangeklede zaal, heel lekker eten, maar ook een fantastisch dansfeest achteraf! Onze gasten zijn nog steeds laaiend enthousiast over het feest zelf, maar ook over de DJ die Eventroom geboekt had voor ons.
Dank je wel aan Tom en Marijke!

Reactie van Eventroom op deze review:

Thanks Stefanie, Sam. Ook wij zijn nog steeds laaiend enthousiast :-)

1 like|
Marleen De Ridder
New|

Top

Top locatie
Top service
Top in decoractie op maat
Top team

Reactie van Eventroom op deze review:

:-). Onderdeel van dit team.

bekijk origineel

1 like|
Veerle Claes
New|

Trouwfeest

Wij trouwden op een zeer warme dag in de zomer. Fijn dat de receptie buiten kon maar dat we in de koele zaal konden eten en dansen. Ideaal voor ons!
Door het enthousiasme en de betrokkenheid van Tom en Marijke konden wij onze persoonlijke wensen in het feest helemaal uitwerken. Geen vraag was teveel en zij brachten ook zelf leuke ideeën aan. Het was voor ons een memorabel feest waar wij, onze familie en vrienden na twee jaar nog steeds over spreken. Weet je nog toen...? Dank!

Reactie van Eventroom op deze review:

Wij weten het zeker nog. Een blijvertje. Great memories

1 like|
Vanessa Krieckemans
New|

Top dag!!

Dankjewel om ons een zaal af te leveren die volledig ingericht was zoals wij het zagen voor onze trouw. Super begeleiding van begin tot het einde. Alsook voor onze babyborrel, de kids vonden het geweldig ?

Reactie van Eventroom op deze review:

Op naar het volgende hey. Nog mogelijkheden genoeg: communie, vormsel, verjaardag, jubileum, sweet sixteen :-)

1 like|
Kirsten Asselman
New|

Ons trouwfeest bij Eventroom

Onze trouwdag was 14 september 2020, een datum waarop we ons op heel wat scenario’s konden verwachten qua weer. Eventroom zorgde ervoor dat ze voorbereid waren om onze ceremonie en het feest perfect te laten verlopen, hoe het weer ook zou uitdraaien en dat stelde gerust !
14 september was uiteindelijk een prachtige dag en niet alleen omwille van de zon! De ceremonie op de buitenplaats was prachtig.
Ook de aankleding van de zaal was net zoals ik het wou. Tom en Marijke hebben zelfs voor ons een prachtige bloemenwand gecreëerd.
Het team van Eventroom was super flexibel en behulpzaam, waardoor we ons geen zorgen moesten maken over de prettige chaos van onze familie en vrienden.
Deze venue en dit team = absoluut een aanrader !

Reactie van Eventroom op deze review:

Thanks Kirsten. We denken nog vaak terug aan deze schitterende dag. Aan deze uitbundige mensen. De vele gezangen. De kleurrijke genodigden. It was our pleasure; Een week later zou ons leven (even) instorten, maar dit hadden we toch gehad :-) Hopelijk tot binnen enkele jaren voor een jubileum :-)

1 like|
Fabrizio Santorino
New|

Huwelijk

Dankzij Tom en Marijke was het plannen van ons huwelijksfeest van zelfsprekend! Zij hebben alle zorgen van ons overgenomen en alles was tot in de puntjes afgewerkt! Niet alleen wij maar iedereen die aanwezig was in de zaal was in de wolken!
Nogmaals bedankt!

Reactie van Eventroom op deze review:

Om onze filosofie en ingesteldheid aan te tonen zijn jullie nu het perfecte voorbeeld. Bijna 30 maanden samen gebouwd aan jullie huwelijk en stilletjesaan eerder vrienden geworden dan klant-leverancier. It was a great day, never to be forgotten!

1 like|
Heike Schroeven
New|

Trouwfeest op een toplocatie!

Ondertussen ruim 3 jaar geleden vierden we samen met familie en vrienden ons onvergetelijke trouwfeest in de event room!
Marijke en Tom begrijpen waar je naartoe wil, denken mee na, doen voorstellen, ... kortom ze maken er mee een prachtig feest van!
We werden steeds met een glimlach en enthousiasme verwelkomd.
Ik zou het zo opnieuw doen!

Reactie van Eventroom op deze review:

Hey Heike,

thanks! Doet deugd om te lezen. En niets weerhoud je om het nog eens te doen hey (ne jubilee :-))

1 like|
Hakan Quintelier
New|

Super locatie en geweldig contact

Een tijdje geleden hebben de ons huwelijksfeest kunnen geven in Eventroom. Ons eerste contact was meteen een schot in de roos. Door zelf in de evenementsector te zitten als danser en acrobaat , hadden we wat hoge verwachtingen qua locatie en mogelijkheden. Tom en Marijke stonden open voor al onze ideetjes en hebben actief meegeholpen om deze ideetjes tot realisatie te brengen. Alle contacten liepen zeer vlot ( zowel telefonisch als via email). Ze weten hoe ze een feest perfect kunnen laten verlopen. Ze hebben de nodige know how en zijn zeer gedreven. Een dikke aanrader zowel qua locatie als qua personen om mee te werken!

Reactie van Eventroom op deze review:

Hey Hakan, Sam,

thanks for the kind words. Wat een dag was me dat. Met onze ombouw naar luchthaven en Oosters marktje :-) En een leuke kennismaking met Bert en kris die nog steeds onze wijnen leveren. Hopelijk tot gauw eens en hopelijk kunnen jullie opnieuw dansen als nooit tevoren. Samen sterk!

1 like|
EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Kenmerken Eventroom

Aantal personen

20 - 250 

Bereikbaarheid

auto 

openbaar vervoer 

parking - gratis 

Omgeving

groene ruimte (bv. een bos) 

water 

Cateringlocatie

vrij van catering 

interne catering 

Faciliteiten

airco 

geluidsinstallatie 

projectie 

Activiteiten Eventroom

Activiteitsregio's:
Antwerpen | België
Activiteiten:
Vergaderzaal huren in Sint-Amands | Vergaderzaal huren | Feestzaal huren in Sint-Amands | Feestzaal huren | Congreslocatie huren in Sint-Amands | Congreslocatie huren | Evenementenlocatie huren in Sint-Amands | Evenementenlocatie huren | Trouwlocaties in Sint-Amands | Trouwlocaties
Trefwoorden:
feesten locatie | feestzaal | locatie trouwfeest | feestzaal antwerpen | party locatie | evenementenlocatie | trouwlocatie | fuif locatie | trouwfeest locatie | eventlocatie | bedrijfsevent locatie | locatie bruiloft | bruiloft locatie | verjaardag locatie | communiefeest locatie | babyborrel locatie | feestzaal vlaams-brabant | feestzaal oost-vlaanderen | vergaderzaal locatie bedrijfsfeest
Eventroom
A romantical wedding
11 April 2021

Houten meubilair. Klassiek linnen. Veel groen afwerking. Bloemen.

Like Reageer
Eventroom
The making of
06 April 2021

Van een oude schoenenfabriek tot een hippe feestzaal... The making of

Like Reageer
Eventroom
Terugblik naar birthdayparty Pascale en Filip
24 March 2021

Pretty in pink. What a night!

Like Reageer
Eventroom
Terugblik naar een huwelijk
23 March 2021

What a day. And especially, what a night. Great party

Like Reageer
Eventroom
Wedding pretty in pink
22 March 2021

What a day. White and pink were the colors...

Like Reageer
Eventroom
Terugblik naar de babyborrel van Hanne
20 March 2021

White and gold. En heel zoet. A day to remember

Like Reageer