eventplanner.net

eventplanner.net

eventplanner.net
  • Moleneinde 10, 2381 Weelde, België

eventplanner.be /.nl is de #1 community en inspiratiebron voor event professionals in België en Nederland.


Onze missie? Inspireren om creatievere evenementen met meer impact te organiseren. Dat doen we door de slimste zoekmachine met 9.000 eventlocaties en -leveranciers te bouwen, elke dag inspiratie, nieuws en kennis te delen, leuke vacatures te verzamelen, boeiende tv-uitzendingen en podcasts de ether in te sturen, boeken te schrijven én onze community ook zelf tools te geven hun mooiste events te delen. Onze passie is technologie bouwen die het verschil maakt.

eventplanner.net
eventplanner.live gemist? Herbekijk nu
12 April 2021

Heb je onze allereerste Partner en Developer Conference gemist? Geen paniek! Je kunt de video van het evenement hier herbekijken:

https://www.eventplanner.net/live/

Lees meer

Like Reageer

10 reviews over eventplanner.net - 9.9/10

Schrijf een review
Glenn Peeters
Leader|LUX Group|

Een super partner

Vanaf het eerste contact met eventplanner.be wisten we al direct dat we hier goed aandeden om samen te werken. Enorm vriendelijke, snelle reacties, zelfs buiten de kantooruren. Er werd mee gedacht wat het beste zou zijn en snel uitgewerkt. Het leverde zo snel resultaat op, echt wauw. Wij zijn steenvast om een jarenlange samenwerking te gaan doen met jullie.

Reactie van eventplanner.net op deze review:

Wat fijn om zo’n review te mogen ontvangen. Dank je wel!

0 likes|
Stefan Kerkhofs
New|The Fungroup bv|

Samenwerking van de bovenste plank

The Fungroup gaat al een jarenlange samenwerking aan met Eventplanner.
Waarbij we steevast kunnen rekenen op een uiterst professionele dienstverlening met kennisgeving van de meest hedendaagse tips en tricks.
Op die manier is The Fungroup al jaar en dag vaste klant, en bijzonder tevreden over het gehele pakket dat Eventplanner te bieden heeft.
Kortom, een samenwerking van de bovenste plank!

Reactie van eventplanner.net op deze review:

Dank je Stefan. Doet plezier zo'n mooie review te mogen ontvangen! We blijven ons voor de volle 100% voor jullie inzetten.

0 likes|
Jill Oomen
Expert|OGZ|

Al ruim 12 jaar ontzettend fijne samenwerking! Groot bereik, diverse platform maar vooral ook flexibiliteit en persoonlijke samenwerking

Zo.. mijn titel geeft vrijwel de hele review aan maar ik ben dan ook erg enthousiast over onze samenwerking.
Al vanaf één van de eerste edities van Festivak Belgie werken we samen met het team van Kevin/ Eventplanner en ik mag wel zeggen dat het succes van deze beurs zeker te maken heeft met de campagnes die we in de loop der jaren met Kevin hebben neergezet.
Zowel met items in de nieuwsbrieven, op de website en via Eventplanner.tv hebben we enorm veel mooie campagnes gehad om Festivak te promoten. Overigens niet alleen de Belgische maar ook de Nederlandse editie heeft flink wat deelnemers en bezoekers te danken aan deze samenwerking.
Kevin, ook voor 2020 en 2021 (Festivak, 25 jaar!) kijk ik weer uit naar onze samenwerking!

Reactie van eventplanner.net op deze review:

Dank je Jill! Fijn te weten wat je aan een partner hebt, dat is geheel wederzijds. 25 jaar Festivak wordt een feestje!

0 likes|
Daryl Fijneman
Expert|STRND|

Fijne samenwerking!

Wij werken al meerdere jaren samen met Eventplanner. Een prettige samenwerking met onze 'Belgische eventpartner'. Kevin schakelt snel en denkt graag mee met ons mee als eventlocatie. Aanrader!

Reactie van eventplanner.net op deze review:

Dank je wel Harm! We appreciëren jullie business en denken inderdaad graag met jullie mee.

1 like|
Rutger Bremer
Leader|Momice|

Heel divers platform met goed advies team erbij

We maken al jaren gebruik van het platform Eventplanner. Ze bieden handige tools om je bedrijf te promotien. Ze denken mee in campagnes en content. Prettig team om mee te werken en goede prijs/kwaliteit verhouding.

Reactie van eventplanner.net op deze review:

Dank je Rutger voor de mooie review. Met innovatieve bedrijven zoals jullie sparren we graag over groeimogelijkheden. Fijn te zien dat jullie door hebben hoe onze tools slim in te zetten.

1 like|
Dirk Van Hooydonk
New|Inkart nv|

Al jarenlang een schitterende samenwerking

We werken al jaren samen om onze eventmogelijkheden van Inkart en de rijvaardigheidstrainingen van Jesco Auto Training School op een originele manier in de kijker te stellen. Het is echt samenwerken en niet zo maar adverteren. Ook is de analytische feedback over de impact van de campagnes een erg nuttige tool om alles te fine tunen.

Reactie van eventplanner.net op deze review:

Dank je Dirk! Fijn dat je het ook net op deze manier verwoord, want 'teamwork' is ook hoe wij een succesvolle campagne zien.

1 like|
Dominik  Messiaen
Leader|The Charming Thief & Hypnotist|

Uitstekende samenwerking

Enkele jaren geleden besloot ik aarzelend om een bedrijfspagina op Eventplanner te proberen. En dat bleek meteen de juiste beslissing! Intussen gaf ik 2 interviews, 1 over zakkenrollen en 1 over hypnose en houd ik mijn pagina zeker aan. Door de informatieve nieuwsbrief blijf ik zelf ook op de hoogte van het reilen en zeilen in de sector. Over enkele maanden wil ik de nieuwsbrief ook gebruiken om mijn nieuwe hypnose voorstelling te promoten naar programmatoren in de cultuursector. Anders dan bij andere platforms heeft Eventplanner een heel uitgebreide database waardoor je als artiest de juiste doelgroep bereikt. Klanten kunnen van hun kant dankzij het waterdichte review systeem meteen zien wie er de juiste match vormt voor hun event. Tot slot verloopt de samenwerking steeds erg vlot en denkt het Eventplanner team steeds constructief mee!

Reactie van eventplanner.net op deze review:

Dank je wel Dominik! Heel mooie woorden, met professionals zoals jij die altijd voor kwaliteit gaan denken we heel graag mee. Het waren ook twee erg leuke interviews met je in onze tv-studio!

1 like|
Elke Waterschoot
Leader|Agoria Real Estate nv|

Steeds een vlotte samenwerking!

BluePoint Antwerpen, Brussel en Luik maken met plezier gebruik van de diensten van Eventplanner en zijn erg tevreden over de samenwerking.
De website biedt een mooi overzicht en is zeer makkelijk om mee te werken. Daarnaast blijven ze inventief door nieuwe mogelijkheden te bieden aan alle abonnees.
Ook de content die je kan terugvinden op de website is steeds boeiend en relevant voor onze sector!
Bij vragen krijg je steeds een snelle reactie.
Eventplanner is voor BluePoint venues een belangrijke partner voor online marketing.

Reactie van eventplanner.net op deze review:

Dank je Elke! Het doet plezier een belangrijke partner in jullie marketing te mogen zijn. Fijn ook dat jullie actief met onze tools (reviews, posts, ...) aan de slag gaan. Dat werpt zijn vruchten af, want jullie locaties scoren erg goed op onze sites.

1 like|
Martijn van den Broek
Expert|Van Ham Tenten & Podia bv|

Fijne partij met een groot bereik

Al een aantal jaren maken wij gebruik van de diensten van Eventplanner.be.
Vooral de nieuwsbrieven die wekelijks rond gestuurd worden zijn voor ons van grote toegevoegde waarde geweest om onze nieuwe producten in België te promoten

Reactie van eventplanner.net op deze review:

Dank je Martijn! Het hele team hier werkt hard om de nieuwsbrieven keer op keer weer boeiend te maken. Het doet ons dan ook heel veel plezier te lezen dat ze voor jullie een grote toegevoegde waarde hebben. Wij zijn alvast blij dat we jullie mooie tenten al jaren onder de aandacht mogen brengen. Thx!

1 like|
Philippe Deweerdt
Leader|Rent-A-Willys|

The best !

Na vele omzwervingen in de marketingwereld kwamen wij met onze twee bedrijven, Rentawillys en Taxitel, uit bij Eventplanner en ... we're here to stay. Kevin kent zijn vak als geen ander en is steeds happig om zijn ervaring te delen om onze mediatieke aanwezigheid te realiseren en te bestendigen. Eventplanner is niet meer weg te denken uit ons marketingplan.
Zijn boeken zijn inspirerend en geven een realistische kijk op het event gebeuren.

Reactie van eventplanner.net op deze review:

Dank je wel Philippe, leuk om zo'n mooie review te mogen ontvangen. Fijn jullie tot onze klanten te mogen rekenen.

1 like|
EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!
eventplanner.net
Join us
25 March 2021

Save the date! Join us April 12 for the first ever eventplanner.net Partner and Developer Conference: eventplanner.live

Lees meer

Like Reageer
eventplanner.net
Speciale gast!
24 January 2021

We zijn vereerd een heel speciale gast in de eventplanner.tv studio te mogen verwelkomen. Welkom Bernie! 🥶


🎬 Bekijk hier onze 'echte' afleveringen: https://www.eventplanner.be/tv/podcast.html

Lees meer

bekijk origineel

Like Reageer
eventplanner.net
Happy Newyear!
02 January 2021

Goodbye, 2020! 👋 Looking forward to a future in which events may thrive once again. 🎉 Until then, stay safe, stay healthy. ❤

Lees meer

Like Reageer
eventplanner.net
#soundofsilence #blackout #sos
05 September 2020

#Soundofsilence doet maandag het licht uit 💡Warme oproep om maandag 7/9 deze actie massaal te steunen! Meer info -> https://www.eventplanner.be/nieuws/10143_soundofsilence-doet-maandag-het-licht-uit.html

Lees meer

Like Reageer
eventplanner.net
Opnamedag eventplanner.tv
28 July 2020

Even een lange opnamedag afronden voor eventplanner.tv 📺 Dankbaar voor de inspirerende gasten! 🙏 Je ziet de resultaten de komende weken op onze website, onze podcast of onze gloednieuwe iPhone- en Android-app 📱

Lees meer

Like Reageer
Rutger B.
Leader |Momice | 03 August 2020

En de studio zit ook strak in de nieuwe verf, nice!

Like | Reply
Kevin V.
Leader |eventplanner.net | 04 August 2020

Wel, dat is dan misschien het beetje positieve aan deze coronacrisis: tijd om te schilderen ;-)

eventplanner.net
Betoverende tent
27 July 2020

Een betoverende #tent van Alphatentevent. Een idee voor jouw #evenement of #bruiloft?

Like Reageer