Evenementen

Op zoek naar 'evenementen'? In onze database vind je alle leveranciers die evenementen aanbieden in Nederland. Lees de talrijke reviews van de beste 'evenementen'-bedrijven. Laat je inspireren en ontdek de leverancier die jou gaat ondersteunen bij de organisatie van jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

The Fungroup bv

The Fungroup bv

Schrijf review Beringen

Spanning, sensatie, glitter & glamour, een wereld vol fun. Voor extreme en speciale attracties op maat zit je bij The Fungroup helemaal goed! Wij zijn gespecialiseerd in de verhuur van de meest originele en vernieuwende attracties.

Jaarbeurs Events

Jaarbeurs Events

Schrijf review Utrecht

Het Event & Exhibition Centre is door de jaren heen gebruikt voor talloze verschillende evenementen, zoals B2B en B2C beurzen, feesten, congressen, concerten, festivals en uitreikingen.

JADA events

JADA events

3 reviews Antwerpen

Open uw Blik en ontdek het geheim van uw volgende event...

Fletcher Hotel-Landgoed Huis Te Eerbeek

Fletcher Hotel-Landgoed Huis Te Eerbeek

Schrijf review Eerbeek

Sprookjesachtige bijeenkomsten in een betoverende setting, dat kan bij Fletcher Hotel-Landgoed Huis Te Eerbeek. De combinatie van het Landhuis en Koetshuis staat garant ontelbaar veel mogelijkheden!

PRG - Production Resource Group - Nederland

PRG - Production Resource Group - Nederland

Schrijf review Utrecht

Production Resource Group ondersteunt uw evenement met de beste technologie op vlak van audio, lighting en video. PRG biedt een complete verzameling van diensten aan, vanaf het concept tot en met de realisatie van uw evenement.

Perfect Plus Event Productions

Perfect Plus Event Productions

58 reviews Gent

Perfect+ biedt een gevarieerd aanbod aan voor het organiseren van citygames, bedrijfsuitjes, incentives, special events, teambuilding, originele feestconcepten tot grote klasse bedrijfsevenementen in gans Vlaanderen, Brussel en zelfs in Rijsel.

Cantecleer Partyservice, Verhuur & Concepts

Cantecleer Partyservice, Verhuur & Concepts

8 reviews Hulst

Verhuur / verkoop van horeca en partybenodigdheden. Het organiseren van een open dag voor uw bedrijf, receptie, huwelijksfeest, jubileum, beurzen, evenementen, klein of groot (tuin) feest, kortom alles is mogelijk Voor alles hebben wij voor u een op maat

@dmire bv

@dmire bv

6 reviews Beersel

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor de organisatie van uw volgende meeting, conferentie, incentive en/of externe bedrijfsactiviteit om uw personeelsleden en/of relaties aangenaam te verrassen?

V-Formation

V-Formation

15 reviews Mariakerke

'Professional Fun Providers', gespecialiseerd in teambuildings, verhuur van opblaasbare attracties en sport events. Mobiele services met een sterke focus op groepsdynamiek, kwaliteit en plezier!

The ROC

The ROC

Schrijf review Nijlen

Vertrouw je volgende evenementen toe aan The ROC en laat je verbazen. Wij geloven dat een evenement meer kan zijn dan louter een passieve ervaring.

ECC Leiden

ECC Leiden

Schrijf review Leiden

De combinatie van mooie zalen én verrassende hotspots bij ECC Leiden maken jouw event, training of meeting nét even anders dan anders. Vergader op de bodem van een zwembad of brainstorm in een Greenhouse. Dat maakt vergaderen leuk!

Rongen Aktief

Rongen Aktief

32 reviews Sint Anthonis

Sportief op stap met Rongen Aktief.

Chassé Theater

Chassé Theater

Schrijf review Breda

Dè locatie voor uw congres, relatie-ontvangst of personeelsfeest in het hart van de Benelux.

Silverspoon Exclusive Catering

Silverspoon Exclusive Catering

Schrijf review Schelle

Silverspoon organiseert uw event met de grootste toewijding!

Ecco La Luna

Ecco La Luna

37 reviews Gavere

Creatief, speels en soms heel eenvoudig. Of je nu op zoek bent naar teambuilding, een event of vorming jouw bedrijf, school of vriendengroep, de activiteiten van Ecco La Luna brengen bij elke deelnemer het beste naar boven!

Toesj! - historische evenementen

Toesj! - historische evenementen

3 reviews Galmaarden

Je moet het gezien hebben. De pracht en praal van ridders. Het organiseren van hitorische, middeleeuwse evenementen, weekend, teambuildings en festivals zit diep in onze genen.

BlendID

BlendID

Schrijf review Eksel

Een evenement of teambuilding is niet zomaar een opdracht. Er zit een verhaal achter, er zitten mensen achter, ... Ieder van hen met eigen verwachtingen, wensen, noden,...

Moodmaker Events

Moodmaker Events

26 reviews Sint-Lievens-Houtem

Moodmaker organiseert teambuildings. We doen dit met veel goesting en - het mag gezegd - ook met succes. Ieder jaar voert Moodmaker zo een 270 teambuilding events uit en evenveel keer geven de Moodmakers het beste van zichzelf.

Bureau voor evenementen

Bureau voor evenementen

Schrijf review Tilburg

Met ruim 30 jaar kennis en ervaring weten we als geen ander wat de (on)mogelijkheden zijn, welke belangen spelen en welke verantwoordelijkheden komen kijken bij het organiseren van bedrijfsevenementen. Wij ondersteunen en ontzorgen je hier dus in.

RAI Amsterdam

RAI Amsterdam

Schrijf review Amsterdam

Amsterdam RAI. Internationaal Convention centre voor de organisatie van congressen, vergaderingen, beurzen, theater en evenementen.

Center Parcs Meetings & Events

Center Parcs Meetings & Events

Schrijf review Peer

Business Solutions biedt bedrijven de accommodatie en faciliteiten van zowel Center Parcs als Sunparks voor het organiseren van bedrijfsfeesten, vergaderingen en evenementen. U vindt de diverse locaties in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk.

Losberger De Boer Benelux BV

Losberger De Boer Benelux BV

Schrijf review Bree

De Boer is internationaal toonaangevende leverancier van tijdelijke accommodaties voor o.a. grootschalige evenementen en festivals, opslag, bagageafhandeling op luchthavens en supermarkten.

Attractiepark Toverland

Attractiepark Toverland

Schrijf review Sevenum

Attractiepark Toverland biedt betoverende evenementlocaties voor elke gelegenheid en voor groepen vanaf 50 personen. Van een gezellige relatie- of familiedag, een sfeervol avondfeest of inspirerende vergaderlocatie tot het exclusief afhuren van het gehele

Aviodrome Lelystad Airport

Aviodrome Lelystad Airport

Schrijf review Luchthaven Lelystad

Aviodrome Lelystad Airport brengt uw evenementen en zakelijke bijeenkomsten in hogere sferen, met indoor en outdoor mogelijkheden.

Hotel Papendal

Hotel Papendal

Schrijf review Arnhem

Verscholen in de bossen van de Veluwe, aan de rand van Arnhem, ontdek je het geheim van Papendal. Van kleine vergaderingen tot de grootste congressen.

New Balls Please

New Balls Please

Schrijf review Gent

Bij ons komt u terecht bij gepassioneerde event creators. Wij leven voor originele activiteiten, waar storytelling centraal staat. New Balls Please vertelt inspirerende verhalen die je gasten recht in het hart raken.

Valkerij Manege

Valkerij Manege

Schrijf review Thorn

Een relatiedag, productpresentatie, veranderingsproces of personeelsfeest? Vergeet de peptalks, hete kolen en knuffelsessies. Luister het evenement op met een roofvogel workshop! Kom oog in oog met roofvogels en uilen.

Nuquest events Sail & Boat Team Building

Nuquest events Sail & Boat Team Building

Schrijf review Nieuwpoort

Al eens de 'kracht' gevoeld die men kan ervaren bij een zeilincentive of teambuilding?

No Photo Available

Molotov Events

Schrijf review Boekel

Molotov Events is al ruim 20 jaar dé partner als het gaat om cocktail catering met flair en espresso service op de meest uiteenlopende locaties. Bekijk wat we voor uw evenement kunnen betekenen.

VDS-Productions

VDS-Productions

Schrijf review Sint-Lenaarts (Brecht)

VDS-Productions is een standenbouwer voor exposanten, deelnemers aan beurzen. We zijn een jong en dynamisch bedrijf dat al ruim 10 jaar zijn bestaan vindt.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.62/10. Gebaseerd op 768 reviews over bedrijven in de categorie 'evenementen'.

Moodmaker Events

Moodmaker Events

Chain reaction - Moodmaker

|Griet Jacobs (University of Antwerp)|21/06/2024

Wij hebben vorige week een heel geslaagde teambuilding gehad dankzij Moodmaker. De chain reaction was echt een schot in de roos voor onze onderzoeksgroep. Als wetenschappers waren we allemaal heel enthousiast om onze creativiteit en inventiviteit boven te halen. Wij hebben ons allemaal heel erg geamuseerd en ook veel geleerd (zowel over goed communiceren als over wat je allemaal wel niet kan doen met een oude mixer). 

Sylvester

Sylvester

Flexibel en proactief!

|Marian Vandenbossche (Agentschap Binnenlands Bestuur)|12/06/2024

We werkten samen met Sylvester voor de organisatie van een symposium rond de overgang/menopauze. Het moest snel gaan! De collega's Shannon en Gelein schakelden op flexibele en proactieve manier om al onze wensen te realiseren. Op zeer korte termijn een heel leuk event in elkaar gestoken, met niets dan felicitaties achteraf! Tot de volgende keer!

Ecco La Luna

Ecco La Luna

Op Mollenjacht met SESVanderHave

|Charlotte Boonen (SESVanderHave)|11/06/2024

Fantastisch team achter de mollenjacht, enthousiaste deelnemers van het begin tot het einde, top concept!
Wij hebben er van genoten!

Moodmaker Events

Moodmaker Events

Highland games waren top

|Lesly Bakkaus (Wycor nv)|07/06/2024

Wij hebben onlangs deelgenomen aan de Highland Games georganiseerd door Moodmaker, en het was een absolute knaller! De traditionele Schotse spellen waren top georganiseerd en zorgden voor veel hilariteit en competitieve spirit binnen onze teams. Chapeau voor de doedelzakspeler om de sfeer erin te houden. Bedankt voor een fantastische namiddag!

Evenementen

Evenementen organiseren: een gids om je te helpen een geslaagd evenement te houden

Een evenement organiseren is een grote verantwoordelijkheid. Het kan een grote hoeveelheid tijd, energie en geld kosten om een ​​succesvol evenement te organiseren. Het is ook een grote investering - zowel financieel als emotioneel - voor degenen die betrokken zijn bij het proces. Voor degenen die verantwoordelijk zijn voor het organiseren van een evenement, is er veel meer bij betrokken dan alleen het plannen en regelen van details: zoals het creëren van een speciaal thema en een onvergetelijke ervaring voor alle betrokkenen. Om ervoor te zorgen dat uw evenement een eersteklas ervaring wordt voor uw gasten, moet u een goede manier vinden om de evenementtegelijkertijd te plannen en om ervoor te zorgen dat alles op tijd wordt geleverd. Deze gids bevat al het nodige om ervoor te zorgen dat al uw evenementen een succes zullen zijn.

Hoe campagnes en evenementen te organiseren

Het organiseren van een evenement is een van de beste manieren om uw merk te verhogen, nieuwe markten aan te boren en contacten te verstrekken die uw bedrijf bij zullen staan ​​in de toekomst. Het is echter een taak die alleen met de nodige voorbereiding goed kan worden uitgevoerd. Allereerst moet u een evenement kiezen dat geschikt is voor uw doelstellingen en budget. U wilt een evenement met een solide achtergrond en een goede reputatie organiseren, omdat dit uw imago ten goede zal komen. Vervolgens moet u een kostenraming opstellen, waarmee u een idee krijgt van de kosten die uw evenement zal vergen. Daarna kunt u een plan maken om het evenement te plannen en te organiseren. Uw doel is om het evenement met succes te laten verlopen, dus u moet zorgen voor een helder plan voor het evenement en ervoor zorgen dat alles op tijd wordt geleverd.

Reclame maken voor het evenement

Zodra u het evenement heeft gepland, kunt u beginnen met de promotie ervan. Het is vooral belangrijk om de juiste doelgroep te bereiken als het gaat om het promoten van een evenement. U kunt bijvoorbeeld verschillende drukkers en online platformen gebruiken om reclame te maken voor het evenement. U kunt ook andere manieren vinden om de boodschap over het evenement te verspreiden: zoals door middel van radio- en tv commercials, banners, advertenties op websites, evenementen op sociaal media en registratie-elementen op hypemediaplatforms. Als u een speciale evenementenwebsite heeft, dan kunt u ook de betrokkenheid van het publiek verhogen door de website te voorzien van een opt-in functie, waar personen kunnen registeren voor het evenement. U kunt ook verschillende soorten incentive-programma's starten om het publiek geïnteresseerd te houden en te vergroten.

Evenementenmanagement

Een ander belangrijk aspect van evenementenorganisatie is evenementenmanagement. Goed evenementenmanagement omvat het verstrekken van alle materialen en informatie die nodig zijn voor het slagen van het evenement, evenals het monitoren van prestaties tijdens de dag van het evenement. U moet onder andere rekening houden met het geven van informatie aan presentatoren en sprekers, het organiseren van fysieke en technische infrastructuur, het beheren van de logistiek, het verzorgen van voeding en dranken en het opzetten van beveiligingssystemen. U moet ook concurrenten in de gaten houden en proberen de beste oplossingen te vinden voor eventuele last-minute problemen.

De laatste dingen die nodig zijn voor het organiseren van een evenement

Na het evenement moet u ook ervoor zorgen dat alle verzamelde gegevens in goede staat worden gehouden. Alle betalingen die zijn gedaan, leningen en kosten die zijn betaald, moeten goed worden verwerkt en gerapporteerd. Bovendien moet het publiek betrokken bij het evenement worden geïnformeerd over hun belevenis, omdat dit u kan helpen om toekomstige evenementen te verbeteren en te verrijken. U moet ook alle contactgegevens van uw gasten opslaan, zodat u ze kunt verwelkomen en bedanken naar aanleiding van hun deelname aan het evenement.

Uiteindelijk staat het succes van een evenementenorganisatie gelijk aan de vaardigheden en de kennis van de organisator. U moet er goed over nadenken hoe u uw evenement wilt organiseren, zodat u het meeste uit het evenement kunt halen. Door de tips en trucs uit deze gids, kunt u ervoor zorgen dat uw evenement een grote succes zal zijn. Succes!

Eventbedrijf aanmelden

Voeg zelf kosteloos een bedrijf toe aan deze pagina. Zo bereik je in één klap duizenden prospecten die op zoek zijn naar evenementen. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: evenement, events, event, special events, special event, ...

Artikels

ROI van evenementen

ROI van evenementen

Vandaag nodigde Kevin Rob Captijn uit in de eventplanner.TV studio om te praten over return on investment. Door hier de ROI van evenementen te bewijzen, konden we meer bedrijven overtuigen om te investeren in eventmarketing.

Crisiscommunicatie op evenementen

Crisiscommunicatie op evenementen

We hopen dat wat je, als organisator, in deze eventplanner.tv aflevering leert over crisiscommunicatie, nooit nodig zult hebben. Toch let je maar beter even op, want deze tien tips van Jeroen Wils, kunnen levens redden, wanneer het noodlot op jouw evenement toeslaat.

Hoe promoot je je online evenement?

Hoe promoot je je online evenement?

Pak je het promoten van een online evenement anders aan dan dat van een fysiek event? Nee, niet echt. Op uitzondering van één belangrijk detail. In de voorbije maanden zagen we veel merken van fysieke naar online event-omgevingen evolueren.

Breepark is meer dan een locatie voor evenementen

Breepark is meer dan een locatie voor evenementen

Zie je op tegen de organisatie van je evenement? Geen nood! Breepark kan ook de productie van je event uit handen nemen.

Hybride evenementen

Hybride evenementen

Kevin praat in deze aflevering met Gerdie Schreuders over de do's and dont's bij hybride events. Gerdie is expert op vlak van online evenementenen en legt uit waarom deze nieuwe trend jouw aandacht verdient.

Zwembad op uw evenement

Zwembad op uw evenement

Aqua-Verdi introduceert het eerste luxe zwembad dat supersnel ingezet kan worden op evenementen.

Carpoolen op je evenement: hoe pak je het aan?

Carpoolen op je evenement: hoe pak je het aan?

Mobiliteit rond evenementen blijft een actueel thema. Hoog tijd dus voor onze jaarlijkse update met de Vlaamse Stichting Verkeerskunde. Vandaag: carpooling op events.

Hoe een merkboodschap verspreiden op je evenement

Hoe een merkboodschap verspreiden op je evenement

Elk event heeft een boodschap! Of je het bewustzijn over de klimaatsverandering wil verhogen of een community van volgers wil creëren...

Impact op bedrijfscultuur met evenementen

Impact op bedrijfscultuur met evenementen

Bedrijfsevenementen hebben meer impact, als ze aansluiten bij de bedrijfscultuur. Tom Bellens van Push To Talk events breekt een lans voor meer cultuur op events.

Beste sponsors, mijn evenement is uw evenement

Beste sponsors, mijn evenement is uw evenement

Onlangs schreef etouches de post 'Evenementensponsoring: 4 manieren om een sponsor te overtuigen', waarbij eventplanners enkele tips krijgen over hoe ze bedrijven kunnen overhalen om in hun evenement te investeren.