Communicatie

Op zoek naar 'communicatie'? Op eventplanner.nl vind je leveranciers die communicatie aanbieden in Nederland. Met hun hulp wordt de organisatie van jouw evenement zonder twijfel een succes!

Communicatie

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.63/10. Gebaseerd op 29 reviews over bedrijven in de categorie 'communicatie'.
 • Halito!

  Halito!

  Snelle online helpdesk

  Hartelijke dank Halito-medewerkers voor de snelle en efficiënte ondersteuning bij de online helpdesk.
  Jullie geduld en vriendelijkheid zijn een grote hulp om met jullie software aan de slag te gaan.

  Diane Mombers - Sint-Franciscusziekenhuis - 21/09/2018

 • Halito!

  Halito!

  Halito! dagelijks gebruik van de eventplanner

  Wij gebruiken de eventplanner dagelijks, met meer dan 75 vormingen per jaar is het ook nodig het werk te verdelen over verschillende collega's. Het gebruiksgemak laat toe dat wij met verschillende mensen in alle eventsites kunnen werken, zo hebben we steeds een backup en kunnen wij elkaar voort helpen. En als er dan nog eens iets niet werkt zoals we willen dan is er de helpdesk die ons altijd zo vlug mogelijk verder helpt, steeds met heel veel geduld.
  Dat wij ook nog voor al onze vormingen onze eigen huisstijl kunnen gebruiken, geeft een goede herkenning naar onze klanten toe.

  Katrien Wouters - SAM, steunpunt Mens en Samenleving - 18/09/2018

 • Halito!

  Halito!

  Zeer tevreden over Halito!

  Wij hebben Halito! inmiddels ingezet voor 2 zakelijke congressen. Doordat we het kunnen gebruiken als website/registratie-/e-mailingssysteem in één, verloopt het registratie- en communicatieproces zeer efficiënt. Daarnaast is het systeem gebruiksvriendelijk: een congressite of e-mailing is zonder al te veel moeite of technische kennis in elkaar gezet, in de gewenste huisstijl en heeft een professionele uitstraling.

  Nina Thomakos - Cygnea - 14/09/2018

 • Halito!

  Halito!

  Halito aanmeldsysteem

  Als Eventmanager werk ik graag met Halito. De service is erg aangenaam en de aanmeldtool werkt snel. Zeker wanneer je de tool vaker gebruikt hebt. Halito denkt erg fijn met je mee en werkt continue aan vernieuwing.

  Debbie Eijgensteijn - Eijgen Steijl Evenementen & Communicatie - 14/09/2018

Communicatie

Op zoek naar 'communicatie'? Dan ben je aan het juiste adres. Op eventplanner.nl vind je maar liefst leveranciers om je hiermee te helpen. Deze leveranciers helpen je graag bij het organiseren van jouw evenement, feest of congres in Nederland.

Communicatie: alles op één pagina

Wij hebben alle info over communicatie op een pagina geplaatst zodat je makkelijk kan kiezen. Ontdek onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op locatie. Handig, niet?

Voor zaken als communicatie, evenementen communicatie, kidscommunicatie, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten ben je op eventplanner.nl aan het juiste adres.

Eventbedrijf aanmelden

Je kan zelf kosteloos een firma toevoegen aan deze lijst. Zo bereik je in één klap duizenden prospects die op zoek zijn naar communicatie.

Tags: evenementen communicatie, kidscommunicatie, ...

Artikels

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!