header

Live Muziek

Op zoek naar 'live muziek'? Op deze pagina vind je eventleveranciers die live muziek aanbieden in Nederland. Met hun hulp wordt het organiseren van jouw evenement gegarandeerd een succes!

Live Muziek

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.78/10. Gebaseerd op 78 reviews over bedrijven in de categorie 'live muziek'.
 • Factotum events & projects bvba

  Factotum events & projects bvba

  Absolutely satisfied !

  We had the openings reception of our office organized by Factotum and were absolutely satisfied.
  The personal approach of Karin made us confident not to have any worries and able to enjoy our event.
  Thanks to her expertise and professional touch there was no need to stress and our event turned out lovely.
  We can absolutely recommend Factotum and will surely work together on a next occasion.

  Annick Zinzen - GIA - 13/09/2019

 • Factotum events & projects bvba

  Factotum events & projects bvba

  Factotum: perfecte en betrouwbare service

  Het resultaat van de dienstverlening van/samenwerking met Factotum is alleen in positieve termen te omschrijven: professioneel, correct, duidelijk, tijdig, betrouwbaar, steeds bereikbaar, fijn contact en vooral zeer flexibel als wij als klant nog laattijdige vragen of veranderingen voorstellen. Het geeft je als klant een zeer gerust gevoel (en een hoop stress minder) dat alles in goede banen geleid wordt. Het event 'staat' er en is af tot in de puntjes.

  Ingrid Moerman - Psychiatrisch Ziekenhuis Duffel - 13/09/2019

 • Factotum events & projects bvba

  Factotum events & projects bvba

  Wat een feest!

  Karine ontzorgde ons volledig en bezorgde onze dochter, ons en al de geluksvogels (want dat waren ze)die aanwezig waren een ongelooflijk topfeest. Alles was tiptop geregeld van tent, eten, drinken, bediening tot animatie en superfotograaf. Hier wordt nog lang over gesproken en het plezantste van al is dat we er als ouders op deze manier ten volle mee hebben van kunnen genieten. Geen vraag was teveel of te moeilijk. Ik zou nog kinderen bijmaken om nog zo’n feesten te mogen (laten) organiseren!

  Marc van Lier - 12/09/2019

 • Factotum events & projects bvba

  Factotum events & projects bvba

  Sales Meeting La Lorraine

  We werken al jaren met Factotum en de service blijft altijd optimaal. Duidelijke afspraken, goede en tijdige afstemmingen, geen enkele vraag is teveel en ze slagen er altijd in om iets extras mee te geven. Prijs/kwaliteit zeker top , altijd meedenkend met de klant.
  Plezier om met samen te werken.

  christian hazard - La Lorraine - 12/09/2019

Live Muziek

Op zoek naar 'live muziek'? Dan ben je aan het juiste adres. Op deze pagina vind je maar liefst bedrijven om je hierbij te helpen. Deze eventbedrijven helpen je met plezier bij de vlekkeloze organisatie van jouw bedrijfsevenement of feest in Nederland.

Live muziek: alles op één pagina

Wij hebben alle info over live muziek in een handig overzicht geplaatst zodat je makkelijk kan kiezen. Ontdek onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op land en provincie. Handig, niet?

Voor zaken als live muziek, livemuziek, live music, muziek live, live-muziek, live muzikant, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten kan je op eventplanner.nl terecht.

Link toevoegen

Je kan zelf kosteloos een firma toevoegen aan dit overzicht. Zo bereik je in één klap 125.000 prospects die op zoek zijn naar live muziek.

Tags: livemuziek, live music, muziek live, live-muziek, live muzikant, ...

Artikels

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!