header

Entertainment

Op zoek naar 'entertainment'? Op deze pagina vind je eventleveranciers die entertainment aanbieden in Nederland. Met hun hulp wordt de organisatie van jouw evenement gegarandeerd een succes!

Entertainment

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.72/10. Gebaseerd op 94 reviews over bedrijven in de categorie 'entertainment'.
 • PassePartoe

  PassePartoe

  Passe Partoe op Lindefeesten Meise

  We boekten Passe Partoe voor Lindefeesten te Meise op 1 september 2019.
  Zij luisterden de receptie (voormiddag) en BBQ op...met groot succes, de reacties van onze bezoekers op hun optreden was uitermate positief. Ook zongen vele bezoekers ook effectief mee. We kozen bewust om het muzikaal programma rustig & toch mét de nodige pit te starten en hiervoor kwam het optreden van Passe Partoe volledig tot zijn recht!
  Ook de praktische afspraken voor en tijdens de dag van optreden liepen zeer vlot.
  We kunnen deze groep bijzonder aanbevelen.

  Maarten Depuydt - Linde vzw - 08/09/2019

 • PassePartoe

  PassePartoe

  Altijd ambiance met PassePartoe

  Wij hebben al voor verschillende evenementen samengewerkt met PassePartoe, zowel voor intieme recepties als voor animaties op de Grote Markt met volle terrassen. Telkens slagen de muzikanten er in om met hun aanstekelijke enthousiasme en hun muzikale talent het publiek mee te krijgen. Hun repertoire gaat van luisterliedjes tot echte meezingers, al dan niet aangevuld met wat leuke kwinkslagen tussendoor. Los van hun muzikale kunnen is het ook een heel aangename en correcte groep om mee samen te werken.

  Patrick Segers - Toerisme Dendermonde - 06/09/2019

 • PassePartoe

  PassePartoe

  een topper van een feestelijke afsluiter!

  27 mei in het GC Den Dam te Oudergem werd een sportieve dag voor ouderen georganiseerd: op deze gekende Brussel-Beweegt dag werden verschillende activiteiten voor 55 deelnemers aangeboden, en dit een ganse dag door: er werd actief deelgenomen door ieder van hen. De Vlaamse Gemeenschapscommissie en het Brussels Ouderenplatform zochten, zoals jaarlijks, een leuke afsluiter van het sportjaar 2018-2019: we kozen voor PassePartoe en dit werd een knaller van formaat! 4 zéér bekwame, enthousiaste muzikanten, vierstemmig, zorgden voor een ongelooflijke sfeer ; zij deden dit met vólle overgave. Percussie, gitaar, accordeon, fluit, contrabas: prachtig om te horen. Zowel het meezingen als het meedansen: àlles kwam los bij ons publiek: dit ook omdat de 4 muzikanten met volle goesting de tijd namen om van tafel tot tafel te gaan. Het was niet enkel heel tof om te zien en te horen, ook zo ontroerend mooi hoe onze deelnemers met een fantastisch positief gevoel naar huis gingen: pluim voor deze groep!!!

  Ingrid Peeters - Brussels Ouderenplatform/VGC - 05/09/2019

 • PassePartoe

  PassePartoe

  Leuk Intermezzo

  Het was een leuke beleving de op maat gemaakte concertjes aan tafel
  ook een goede start voor de rest van de avond !

  andries vansteenkiste - vansteenkiste andries - 21/08/2019

Entertainment

Zoek je 'entertainment'? Dan ben je aan het juiste adres. Op onze website vind je niet minder dan toeleveranciers om je hiermee te helpen. Deze eventbedrijven helpen je met plezier bij het organiseren van jouw bedrijfsevenement of feest in Nederland.

Entertainment: een handig overzicht

Wij hebben alle bedrijven voor entertainment in een handig overzicht geplaatst zodat je makkelijk kan kiezen. Neem een kijkje naar onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op locatie. Handig, niet?

Voor zaken als entertainment, entertainment asstistance services, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten ben je op eventplanner.nl aan het juiste adres.

Eventbedrijf toevoegen

Je kan zelf gratis een firma toevoegen aan dit overzicht. Zo bereik je in één klap duizenden potentiële klanten die op zoek zijn naar entertainment.

Tags: entertainment asstistance services, ...

Artikels

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!