Naambadges Voor Evenement

Op zoek naar 'naambadges voor evenement'? Op onze website vind je eventbedrijven die naambadges voor evenement aanbieden in Nederland. Met hun hulp wordt het organiseren van jouw evenement gegarandeerd een succes!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9/10. Gebaseerd op 13 reviews over bedrijven in de categorie 'naambadges voor evenement'.
 • aanmelder

  aanmelder

  Meer dan tevreden!

  Sinds maart vorig jaar gebruiken wij aanmelder.nl. Na een aantal systemen geprobeerd te hebben, kwam aanmelder.nl eruit als het systeem dat alles biedt wat wij nodig hebben, simpel is om onder de knie te krijgen en bij wie de service en bereikbaarheid top is. Daar komt nog bij dat als er een vraag is of een verzoek, ze meedenken en bijna altijd een oplossing voor handen hebben. Aanrader dus!

  Kiki van Oeffelen Mariël Imthorn - bureauMK Events & Projecten - 06/09/2018

 • aanmelder

  aanmelder

  Eenvoudig en compleet

  Ik ben zeer blij met Aanmelder.nl het systeem is gebruiksvriendelijk, snel en compleet. Daarnaast is de service bij vragen zeer goed. Kortom een aanrader!

  Astrid Brouwer - Conference Company - 05/09/2018

 • aanmelder

  aanmelder

  Aanmelder.nl my buddy

  Ik werk nu een aantal jaren met aanmelder.nl en ik denk dat ik niet meer zonder kan. Het is een geweldig systeem, een enorme hulp en de backup die je krijgt vanuit het team is subliem. Ik ben heel tevreden.

  Iris Batterham - TU Delft - BleuBoxEvents - 05/09/2018

 • aanmelder

  aanmelder

  erg gebruiksvriendelijk

  Aanmelder.nl bevalt mij zeer goed. Ik organiseer diverse evenementen voor ons bedrijf en via Aanmelder.nl verzorgen we de uitnodigingen en registraties. De tool is erg gemakkelijk te gebruiken en in te richten. Zonder enige training heb ik direct op dag 1 een eventwebsite aangemaakt in onze eigen huisstijl en uitnodigingen gemaakt. Alles wijst zich vanzelf. Ook voor vragen is de support afdeling goed bereikbaar en altijd meedenkend en behulpzaam. Ik ben erg tevreden.

  Wilma Minzey - STERN - 25/05/2018

Naambadges Voor Evenement

Zoek je 'naambadges voor evenement'? Dan kunnen wij jou helpen. Op deze pagina vind je maar liefst bedrijven om je hierbij te helpen. Deze bedrijven helpen je graag bij het organiseren van jouw evenement, feest of congres in Nederland.

Naambadges voor evenement: een handig overzicht

Wij hebben alle info over naambadges voor evenement op een pagina geplaatst zodat je makkelijk kan kiezen. Ontdek onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op regio. Handig, niet?

Voor zaken als naambadges voor evenement, toegangsbadges, badge, naambadges, badges, congres badges, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde zaken ben je op eventplanner.nl aan het juiste adres.

Eventleverancier toevoegen

Je kan zelf kosteloos een eventbedrijf toevoegen aan deze pagina. Zo bereik je in één klap 125.000 potentiële klanten die op zoek zijn naar naambadges voor evenement.

Tags: toegangsbadges, badge, naambadges, badges, congres badges, ...

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!