Naambadges Voor Evenement

Op zoek naar 'naambadges voor evenement'? Op onze website vind je eventbedrijven die naambadges voor evenement aanbieden in Nederland. Met hun hulp wordt het organiseren van jouw evenement gegarandeerd een succes!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.3/10. Gebaseerd op 6 reviews over bedrijven in de categorie 'naambadges voor evenement'.
 • aanmelder

  Uit handen!

  Wij werken nu zo'n 4 jaar met aanmelder. En tot volle tevredenheid! Ze nemen de registratie van onze events (en dat zijn er nogal wat!) volledig uit handen met hun online tool, die zeer gebruiksvriendelijk is en waarbij je in een handomdraai een professioneel ogende registratiepagina hebt staan.

  William Boxman - Opel Nederland - 03/11/2017

 • aanmelder

  LOEY Awards 2017

  Na met verschillende registratieplatformen te hebben gewerkt in de afgelopen jaren voor de jaarlijkse LOEY Awards, was het gebruik van Aanmelder.nl een prettige verwelkoming. Het systeem van aanmelder.nl is erg gebruiksvriendelijk en voldeed aan alle wensen die we als organisatie hebben om onze gasten uit te nodigen en registeren. Vooral de mogelijkheden om alles zelf in te stellen en te regelen maakt het voor ons een prettige tool om mee te werken. Registratie met e-tickets op het event verliep tevens erg soepel.

  Martijn Baten - Stichting LOEY - 29/09/2017

 • aanmelder

  Professioneel gemak

  Als grote universiteit in een van de meest vooraanstaande congressteden van Europa ontvangen we jaarlijks duizenden deelnemers. Aanmelder.nl heeft ons ontzettend geholpen het proces van deelnemersregistratie te stroomlijnen.
  De interface is ontzettend gebruiksvriendelijk; nieuwe medewerkers pikken het gemakkelijk op. Maar ook registranten vinden gemakkelijk hun weg, getuige niet alleen de feedback die we direct van ze krijgen, maar ook het simpele feit dat we minder vragen krijgen over het registratieproces.
  Daarnaast zijn de printers waarmee on site badges gemaakt kunnen worden een ontzettende uitkomst: nooit meer vooraf badges maken, ter plekke kunnen aanpassen waar nodig. En het ziet er ook nog eens super goed uit.
  Samenvattend kun je zeggen dat onze samenwerking met Aanmelder ervoor heeft gezorgd dat ons werk soepeler verloopt, minder tijd kost en professioneler oogt. Tel daarbij op dat ze altijd open staan voor dialoog over mogelijke aanpassingen, verbeteringen of specifieke wensen en u begrijpt waarom ik deze ronkende review schrijf!

  Niels Klein - Congresbureau Universiteit van Amsterdam - 19/09/2017

 • aanmelder

  Ideale tool voor eenvoudig en professionele uitnodigingen en registratie

  Aanmelder is een must voor elke event organisator. Met een paar klikken heb je een professionele event website met eigen branding. Je kan met behulp van de tool eenvoudig nette uitnodigingen en reminders versturen. Gasten kunnen zich eenvoudig registreren en alle event informatie op een plek vinden en bij aankomst via een geautomatiseerd proces hun badge ontvangen. Leuke toevoegingen zijn de sms dienst voor de laatste event updates en natuurlijk de app!

  Fabienne van der Klugt - Gram - YES!Delft - 17/08/2017

Naambadges Voor Evenement

Zoek je 'naambadges voor evenement'? Dan kunnen wij jou helpen. Op deze pagina vind je maar liefst bedrijven om je hierbij te helpen. Deze bedrijven helpen je graag bij het organiseren van jouw evenement, feest of congres in Nederland.

Naambadges voor evenement: een handig overzicht

Wij hebben alle info over naambadges voor evenement op een pagina geplaatst zodat je makkelijk kan kiezen. Ontdek onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op regio. Handig, niet?

Voor zaken als naambadges voor evenement, toegangsbadges, badge, naambadges, badges, congres badges, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde zaken ben je op eventplanner.nl aan het juiste adres.

Eventleverancier toevoegen

Je kan zelf kosteloos een eventbedrijf toevoegen aan deze pagina. Zo bereik je in één klap 125.000 potentiële klanten die op zoek zijn naar naambadges voor evenement.

Tags: toegangsbadges, badge, naambadges, badges, congres badges, ...

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!