Verhalen vertellen. Dat is wat we bij Sylvester doen. We combineren twee kernactiviteiten: televisie en filmpjes enerzijds, events anderzijds. Sterk diverse activiteiten, denkt u? In de grond niet. Want of we nu iets filmen en vertonen, of live laten gebeuren: het doel is hetzelfde. Een boodschap overbrengen, een verhaal vertellen: dat is bij elke opdracht ons streven. Onze baseline is niet voor niets “we tell Your story".

 

Ons TV- en AUDIOVISUEEL TEAM vertelt zowel fictieve verhalen als non-fictieverhalen. We maken bioscoopfilms, fictiereeksen en documentaires voor Eén, Ketnet, Canvas, VTM en Kro. Daarnaast kan u bij hen ook terecht voor het vertellen van een commercieel verhaal: een testimonial, een voorstellingsfilmpje van uw bedrijf, een instructiefilmpje, een online viral, een wervende keynote.

 

Ook ons EVENTSTEAM heeft een heel arsenaal aan tools om een verhaal tot leven te brengen. Interactieve congres- en seminarieformats zijn ideale dragers voor sterk inhoudelijke boodschappen. Met multimediale personeelsevents dompelen we de werknemers onder in het verhaal en de cultuur van een bedrijf of organisatie. Klanten worden fans via wervende klantenevents en productlanceringen. En een publieksevent is dan weer ideaal om het brede publiek mee te nemen in een (groot)stedelijke verhaal en een sensibiliserende campagne.

 

Sylvester is in de afgelopen jaren van een huis met twee zeer performante divisies (audiovisuals en events) geëvolueerd naar een state of the art CROSSMEDIAAL PRODUCTIEHUIS. We brengen de story van mensen, merken, overheden, organisaties en bedrijven tot leven door authentieke belevingsconcepten. We zetten daarvoor het hele spectrum van evenementiële en/of audiovisuele tools in op basis van onze expertise en ervaring met high level klanten.

 

En de kern van een goede story? Een verhaal dat blijft hangen en enthousiast wordt naverteld.

13 reviews over Sylvester Productions - 9.7/10

 • Ringdagen - Antwerpen, september 2017

  Wij hebben met Sylvester samengewerkt aan de opdracht 'Ringdagen': zes dagen waarop de ontwerpteams voor de overkapping van de Antwerpse ring in dialoog zijn gegaan met scholen, buurtbewoners, wijkorganisaties en burgerbewegingen. Die opdracht liep in het kader van een raamcontract van de Vlaamse overheid voor de organisatie van evenementen.
  Sylvester heeft binnen een erg krappe deadline toch een vlekkeloze organisatie neergezet. Het hele team heeft in volle vakantieperiode bijzonder flexibel gereageerd op de verwachtingen en wensen van het uitgebreide projectteam. De Ringdagen zijn mede dankzij hun inzet professioneel verlopen. Het projectteam kon alle zorgen over de logistiek en de praktische organisatie aan de kant zetten en zich focussen op zijn core-business: de dialoog met inwoners van Antwerpen en Zwijndrecht. Dank voor de fijne samenwerking.

  - Departement Mobiliteit en Openbare Werken, Vlaamse ()

 • Aangename professionele samenwerking

  Onlangs verzorgde we de medische hulpverlening tijdens een event van hun eventsteam. Alles was zeer professioneel en correct geregeld, waardoor het een veilig evenement werd!

  - Ambulance Medical Service vzw ()

 • Zeer aangename samenwerking, resulterend in professioneel georganiseerde events

  Sylvester heeft ons al een paar keer bijgestaan met de organisatie van het avond event op de Materialise World Summit (een internationale conferentie voor tussen de 500 en 100 professionals uit de zowel industriële en de medische sector). De samenwerking met Sylvester verloopt altijd zeer aangenaam: ze luisteren naar onze ideeën, begrijpen onze waarden en onze organisatue, komen met creatieve voorstellen, vertalen het in een perfecte praktische uitvoering, blijven binnen het vooropgestelde budget, denken mee, zoeken oplossingen voor de onverwachte uitdagingen, zijn altijd beschikbaar en zeer hulpvaardig.

  - Materialise NV ()

 • Samenwerken met Sylvester Productions

  Doorheen de jaren hebben we al meerdere malen mooie producties en events kunnen realiseren samen met Sylvester. Voor ons als cateringpartner zijn de voorbereiding en communicatie op voorhand zeer belangrijk. Door de professionele aanpak van iedereen binnen het Sylvester Team zijn we er met beide partijen in geslaagd om herinneringen te creëren voor talloze klanten. En dat is het doel in de eventsector om klanten hun verwachtingen te overtreffen elke maal opnieuw!

  - Silverspoon Exclusive Catering ()

 • Samenwerking ikv The Tall Ships Races 2016

  Na een openbare aanbesteding door de stad Antwerpen en het Havenbedrijf Antwerpen werd de organisatie van The Tall Ships Races (7-10 juli 2016) toegewezen aan Sylvester Productions en PushToTalk voor enerzijds de zoektocht naar sponsors en hospitality-partners en anderzijds de volledige logistieke organisatie van dit grootschalig evenement.
  De samenwerking met Sylvester Productions verliep zeer professioneel. Op regelmatige basis vonden vergaderingen plaats met verschillende partijen (stad, haven, nautische werkgroep, …) en het team van Sylvester. Tijdens deze meetings werden pijnpunten aangepakt en opportuniteiten gecreëerd.
  Tijdens het vierdaags evenement liep alles op wieltjes. De uitvoerende partners scoorden op verschillende vlakken zeer goed:
  - Stad en haven hadden steeds een aanspreekpunt. De projectleider had bovendien een volledig overzicht over het ganse event waardoor last minute issues zeer snel werden getackeld. Bovendien moest hier steeds rekening gehouden worden met de input van verschillende partijen (zowel nationaal als internationaal), maar ook dat verliep vlekkeloos. Deze verschillende partners spraken na het event enkel vol lof over de organisatie.
  - Op logistiek vlak was Sylvester Productions een zeer sterke en betrouwbare partner. Verschillende aspecten werden in acht genomen met aandacht voor de noden van alle betrokken partners.
  - Het budgetbeheer verliep op transparante wijze. De opdrachtgevers hadden steeds een inkijk op de middelen.
  - Ook elementen die oorspronkelijk geen deel uitmaakten van de openbare aanbesteding, werden vlot uitgevoerd door Sylvester Productions. Zo schaarden zij zich volledig achter de werving van trainees en leverden ze extra inspanningen voor de samenwerkingen met de pleziervaartrederijen.
  Uit de tevredenheidsenquête bij de bezoekers bleek overigens dat 74,3% een zeer positieve indruk overhoudt aan dit event. Daar kan de stad zich enkel bij aansluiten.
  Tim De Mulder
  Eventmanager
  Stad Antwerpen

  - Stad Antwerpen ()

 • Sylvester Productions: vaste waarde voor het ETION Forum

  Sylvester is al jarenlang onze vertrouwde partner voor grote events. Met name voor het ETION Forum sloegen we de voorbije jaren de handen in mekaar, telkens met succes. De mensen van Sylvester nemen het podiumgebeuren, de techniek en de logistieke aspecten voor hun rekening, met de zorg en het oog voor detail die we van hen gewend zijn. Hierdoor kunnen wij ons concentreren op het inhoudelijke verhaal en het contact met onze leden. Ook hier kunnen we rekenen op de creatieve inbreng van Sylvester. Het resultaat is steevast hetzelfde: een bijzonder geslaagd evenement, met vele positieve reacties van onze leden.

  - ETION ()

 • Sint intrede

  Jaarlijks zet de Sint voet aan wal in Antwerpen. Dit wordt gerealiseerd door een samenwerking tussen de stad Antwerpen en Sylvester. Hoewel dit een jaarlijks project is, is er ook jaarlijks altijd wel iets dat moet gewijzigd worden. Door de flexibiliteit en het professionalisme geraken we er steeds uit. Overleg en wederzijds respect dragen bij tot een geslaagd evenement. Aangezien er verschillende partijen betrokken zijn (productie, acteurs, deelnemende groepen, veiligheidspersoneel, logistiek personeel, ...) is het niet altijd evident om dit alles op eenzelfde tijdstip rond te krijgen. De timing is soms een beetje nipt, maar dat maakt de uitdaging eens zo groot!

  - Stad Antwerpen ()

 • Een evenement dat in ons collectief CM-geheugen gegrift staat

  Sylvester zorgde in 2015 voor een onvergetelijk CM-congres in 'the Square' dat in het teken stond van onze CM-voorzitterswissel. Sylvester bedacht niet alleen een gepast concept maar zorgde ook voor de volledige uitvoering en begeleiding van dit congres in de twee landstalen. Naast het congres op zich zorgde Sylvester ook voor pakkende ondersteuningsfilmpjes, live-captatie en de opbouw van de bijhorende beurs in de aanpalende ruimten. Ook een schitterende begeleiding en ondersteuning van de workshops nam Sylvester voor hun rekening.
  Kortom een CM-evenement dat tot op vandaag in het collectief CM-geheugen gegrift staat.

  - CM ()

 • Sylvester Productions

  Op korte termijn had de Nationale Loterij een evenementenbureau nodig voor de organisatie van de soiree "Iedereen telt mee". Sylvester Productions is direct op de kar gesprongen en heeft de werkgroep op een zeer professionele en constructieve manier begeleid om dit evenement te doen slagen. Ze hebben ook een filmpje gemaakt over de Nationale Loterij en haar spelers en een roadbook opgesteld dat tot in de puntjes het verloop van de avond vastgelegd heeft. Onder hun begeleiding is de soiree perfect verlopen. Met mijn oprechte dank aan het voltallige team!

  - Nationale Loterij ()

 • De perfecte partner voor een geslaagd klantenevenement !

  Sylvester Productions bezorgde onze klanten een onvergetelijke dag bij de inhuldiging van onze nieuwe gebouwen in Evergem. Volledig op maat, met een sfeer die op ons lijf geschreven was en een professionele, tot in de puntjes voorbereiding van hun team hebben we meer dan 300 gasten op een zonnige zomerdag verwelkomd op een prachtig tuinfeest naast ons gebouw . De dag verliep vlekkeloos! De klanten spreken vandaag nog over die prachtige dag!

  - Anacura ()

 • Top team

  We deden een beroep op Sylvester voor de organisatie van ons tweedaags evenement 'PPGO! Live' op 27 en 28 april 2017 in The Egg, Brussel. Het werd een super evenement. De gasten waren overweldigd door de sfeer en professionaliteit van dit gebeuren. Dit kon alleen dankzij de heel goede samenwerking met Sylvester. Dit zowel voor, tijdens als na het evenement. Alles verliep vlekkeloos. Zij namen heel wat taken op zich, kwamen met creatieve voorstellen en dit zonder de eigenheid van onze organisatie uit het oog te verliezen.
  Het is de tweede maal dat we met hen samenwerken en als het aan ons ligt zeker niet de laatste keer. Een topteam!

  - GO! onderwijs van de Vlaamse gemeenschap ()

 • Excellent job!

  Een welgemeende proficiat aan het team van Sylvester dat betrokken was met de voorbereiding en de organisatie van onze 'Telenet Way Day 2017' in de Hasseltse Ethias Arena.
  Top Job!

  - Telenet ()

 • Teamevent

  Heb verschillende keren het genoegen gehad om samen met Sylvester te mogen samenwerken.
  iIdere keer was het event een groot succes. super professionele mensen, super vriendelijk, echt een aanrader voor elk bedrijf. Top!!!!

  - Akzo Nobel Paints Belgium ()

Activiteiten Sylvester Productions

Activiteitsregio's:
Antwerpen | Vlaams-Brabant [+Brussel] | Oost-Vlaanderen | West-Vlaanderen | Limburg | Hainaut | Liege | Luxembourg | Namur | Brabant - Wallon [+Bruxelles]
Activiteiten:
Teambuilding en bedrijfsuitjes | Evenementenbureaus | Productlanceringen | Organisatie congressen en seminaries | Concertorganisatie
Trefwoorden:
congres | evnementenorganisatie | hr event | bedrijfsevenementen organisatie | productlanceringen | organisatie feest | seminarie | organisatie bedrijfsevenementen | organisatie bedrijfsfeesten | bedrijfsuitje | zakelijke events | congres organiseren | feesten organisatie | publieksevenement | concertorganisatie | organisatie evenementen | bedrijfsevenement organisatie | teambuilding activiteiten | congresbureau | bedrijfsuitjes | bedrijfsfeest organisatie | eventbureau | evenement | congres organisatie | organisatie feesten | feesten organiseren | productlancering | feest organiseren | teambuilding activiteit | klantenevent | bedrijfsevenementen organiseren | evenement organiseren | personeelsfeest | congresorganisatie | audiovisueel | bedrijfsfeesten organisatie | publieksevenementen | concerten organiseren | organisatie congressen | evenement organisatie | publieksevents | bedrijfsevenement organiseren | feest organisatie | evenementenbureau | seminar | bedrijfsfeest organiseren | organisatiebureau | events organiseren | evenementen organiseren | evenementen organisatie | teambuilding | concert organiseren | organisatie evenement | bedrijfsfeesten organiseren | personeelsevenement | marketing event | events | organisatie seminaries | videoproducties | vlaanderen | hospitality | happening | public event | incentive | evenementencel | incentives | corporate event | spektakel | feesten | vip-events | congressen organiseren | organisatie congres | kids awards | axel daeseleire | feest | productiehuis | vic de wachter | sinterklaas | team | viering | lancering | b2c | audiovisuele sector | organisatie concerten | producties sporza | personeelshappenings | seminarie organiseren | producties vrt | seminaries organisatie | wespelaar | conceptbedenker | b2b | format | launch | concerten organisatie | ibs | organisatie concert | producties vtm | castar | seminaries organiseren | intrede sint | congressen organisatie | tv programma | commercieel | international broadcasting services | tv | concert organisatie | producties vt4 | b2b event | seminarie organisatie | televisie | rederijkers | haacht | programmamaker | kinderen van dewindt