Naamkaartjes Drukken

Zoek je naar 'naamkaartjes drukken' voor zakelijke of privé-evenementen? Dan heb je geluk. Op eventplanner.nl vind je niet minder dan 3 bedrijven om je hierbij te helpen. Deze betrouwbare eventleveranciers ondersteunen je graag bij het organiseren van jouw evenement, trouwfeest, bruiloft, feest of bedrijfsfeest in Nederland.

Naamkaartjes drukken: een handig overzicht

Wij hebben alle bedrijven voor naamkaartjes drukken in een handig overzicht geplaatst zodat je makkelijk kunt selecteren. Ontdek onze partners en contacteer hen via de contactgegevens voor meer informatie. En om het je nog gemakkelijker te maken, kun je zelfs filteren op land en provincie. Handig, tock?

Voor zaken als naamkaartjes drukken, naamkaartjes, naamkaartje, ... hoef je voor de beste kwaliteit dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten kun je op eventplanner.nl terecht. Check snel de beschikbaarheid, vraag offertes of prijzen aan en boek/bestel meteen online. Wij maken jouw zoektocht graag gemakkelijk, zodat jij en je gasten binnenkort kunnen genieten van een onvergetelijk feest of evenement!

Eventbedrijf aanmelden

Voeg zelf kosteloos een firma toe aan dit platform. Zo bereik je in één klap duizenden prospecten die op zoek zijn naar naamkaartjes drukken. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: naamkaartjes, naamkaartje, ...

Artikels

Naamkaartje is ook een troefkaart

Naamkaartje is ook een troefkaart

Hoewel de automatisering van de agenda's en de opkomst van smartphones al een paar keer het einde van de businesscards hebben ingeluid, is het weinig waarschijnlijk dat ze snel zullen verdwijnen. "Het is iets tastbaars en mensen houden ervan."

Lasergravure snijdt drukwerk in unieke vorm

Lasergravure snijdt drukwerk in unieke vorm

Kleine oplages drukwerk nodig in een speciale vorm? Postkaarten in de vorm van een hartje of letters uitgespaard in je tickets of naamkaartjes? Dat is vanaf nu betaalbaar.

De kracht van netwerken? Relax en smile!

De kracht van netwerken? Relax en smile!

Netwerken op events: het lijkt wel een verplichting. En daar gaat het meteen fout. Als het de bedoeling is zo veel mogelijk naamkaartjes te scoren en je krampachtig bij zo veel mogelijk mensen te introduceren, ben je eigenlijk niet goed bezig.

11 tips om meer te verkopen op een beurs

11 tips om meer te verkopen op een beurs

Zie je er tegenop om naar een beurs te gaan? Huiver je bij de gedachte om lange dagen staande door te brengen? 11 handige tips voor een geslaagde beursdeelname.

Geef eens een LEGO-blokje cadeau

Geef eens een LEGO-blokje cadeau

Elk jaar opnieuw gaan duizenden bedrijven op zoek naar leuke relatiegeschenken om uit te delen op evenementen, congressen, ... Waarom geef je niet eens een gepersonaliseerd LEGO(r)-blokje cadeau?

Top 10 netwerk tips voor evenementen

Top 10 netwerk tips voor evenementen

Evenementen en congressen zijn de uitgelezen plek om te netwerken. Enkele tips.

Handige checklist voor jouw event-drukwerk

Handige checklist voor jouw event-drukwerk

Neem je deel aan een evenement of organiseer je er zelf één? PrintConcept.be helpt je om er een ongekend succes van te maken. Naast kwalitatief drukwerk geeft de drukker je ook tips en ideeën om een goede indruk te maken.

Column: Netwerkfrustratie

Column: Netwerkfrustratie

De basis voor elk geslaagd netwerkevenement is een uiterst banaal ding. Inderdaad: een degelijke naambadge kan - in nauwe coöperatie met de deelnemerslijst - het netwerken enorm 'faciliteren'.

Zal 3D-printing de toekomst van events veranderen?

Zal 3D-printing de toekomst van events veranderen?

3D-printing zit stevig in de lift en wordt in steeds meer sectoren gebruikt om échte objecten zoals juwelen, gadgets, ... uit te printen. Ook voor evenementen zijn er heel wat creatieve mogelijkheden.

10 etiquettetips om te netwerken

10 etiquettetips om te netwerken

Bijna iedereen is zenuwachtig voorafgaand aan een gelegenheid waarbij nieuwe mensen ontmoet worden. 10 handige tips.