The Box Company
Teambuilding vanuit huis: Remote Teambuilding Experience!
The Box Company|
7 april 2020

The Box Company introduceert: The Remote Teambuilding Experience! Vele mensen werken momenteel vanuit huis. Voorlopig dus weinig tot geen momenten voor een event, een teambuildingsactiviteit, of een borrel. Daarom heeft The Box Company speciaal voor in deze periode een unieke teambuildingsactiviteit ontwikkeld. Deze Remote Teambuilding Experience wordt gespeeld in teams van 5 personen. Iedere deelnemer werkt vanuit huis met het doel om zoveel mogelijk opdrachten te voltooien binnen 75 minuten!


Iedere deelnemer krijgt een envelop thuisgestuurd met allerlei vragenkaarten, puzzelstukken en attributen erin. Zo heeft iedereen één deel van het antwoord van alle opdrachten in zijn of haar envelop zitten. Alleen door goed met elkaar te communiceren en samen te werken kunnen de opdrachten worden opgelost. Deelnemers loggen in op onze website met een unieke code. Zodra iedereen is ingelogd gaat de tijd lopen en komt de eerste puzzel naar voren. Hoe nu verder? Dat volgt allemaal via de interactieve website.


De Remote Teambuilding Experience is al te spelen met één team, maar door meerdere teams te vormen binnen een bedrijf en ze tegen elkaar te laten strijden, wordt er een wedstrijdelement aan toegevoegd. Het gaat er nu natuurlijk om wie de meeste punten weet te behalen binnen de tijd! De tussenstand is continu te zien op de website en zo blijft het de het spannend tot de laatste minuut!


Bij elkaar komen is nu helaas even geen optie. Met de Remote Teambuilding Experience kan er op een leuke manier toch nog gewerkt worden aan teambuilding en samenwerking. Naast het teambuildings aspect geeft deze Experience ook veel ‘fun’ en dit maakt deze unieke game compleet.

Like Reageer
Kevin Van der Straeten
Leader |eventplanner.net | 7 april 2020

Nice! Ontzettend fijn idee. Benieuwd om het werkende te zien!