way2events
Sd Worx: 'Be a spark' NY-Party 2024
way2events|
2 februari 2024

Bij way2events tillen wij uw bedrijfsfestival naar een hoger niveau. Vergeet ‘gewoon gedenkwaardig’ – wij gaan voor grensverleggend en trendsettend. Stel je gebeurtenissen voor die de zintuigen prikkelen en de verbeelding tarten. Wij zijn niet alleen uw partner; wij zijn jouw creatieve bondgenoot, die zich volledig inzet om elk evenement om te toveren in een explosie aan ervaringen die verder gaan dan 'wauw'. Bij ons is er geen standaardaanpak; elk evenement is een unieke reis die niet alleen aan de verwachtingen voldoet, maar deze ook met lichtsnelheid achterlaat.


Onze lange en vruchtbare samenwerking met SD Worx, een toonaangevend HR-bedrijf, getuigt van onze expertise en toewijding. Na de succesvolle organisatie van hun 75-jarig jubileum en het evenement 'SD Worx goes 90', hadden we de eer om voor het derde jaar op rij een groots personeelsfeest voor hen te mogen organiseren.


Het thema van dit jaar, 'Be a Spark', was een directe weerspiegeling van de kernwaarde van SD Worx: het creëren van een plezierige en stimulerende werkomgeving. Dit thema werd naadloos geïntegreerd in alle aspecten van het evenement en vormde zo een verlengstuk van de bedrijfscultuur van SD Worx.


En het was een daverend succes! Dit jaar mochten we een recordaantal van 2000 gasten verwelkomen, een flinke stijging ten opzichte van het jaar ervoor. Voor het tweede jaar op rij werd de Nekkerhal innovatief ingericht met duurzaam en trendy meubilair, een imposante zeiltent van 10 tot 22 meter, een spectaculair podium, 5 bars, 15 horecastands en een scala aan animaties en activiteiten. Alles om onze feestgangers een onvergetelijke avond te bezorgen.


Bij way2events zien wij personeelsfeesten als de levensader van een bloeiende bedrijfscultuur. Het zijn meer dan alleen bijeenkomsten; het zijn momenten waarop magie gebeurt en collega's een familie worden. Gelach galmt door de gangen, ontspanning bij elke handdruk: dat is onze signatuur. We creëren niet alleen evenementen; we smeden het sociale weefsel dat teams sterker en gelukkiger maakt, diep verbonden in vreugde en saamhorigheid.

bekijk origineel

Like Reageer