Savvy Congress
Het is weer tijd om te vergaderen
Savvy Congress|
30 maart 2023

Voor Savvy's support een drukke periode van het jaar: in maart en april zijn er traditioneel veel AVA's en ALV's. Termen als "decharge voor het bestuur" en "goedkeuring van de jaarstukken" zijn weer aan de orde. En dat met een zaal vol kritische leden die graag laten weten wat ze vinden. Het digitaal stemmen over dit soort besluiten biedt vele voordelen.


De besluitvorming is snel en transparant en dus juridisch weerlegbaar mocht er ooit discussie ontstaan over een besluit uit het verleden. Met het platform van Savvy Congress zijn alle risico's juridisch maar ook op het gebied van AVG afgedekt, Daarnaast nemen wij ook de werkzaamheden rondom het organiseren van de besluitvorming tijdens een AVA of ALV volledig voor u uit handen en ondersteunen wij de opdrachtgever tijdens het event voor een vloeiend verloop.


Het kan anoniem, met of zonder ingewikkelde stemgewichten, met of zonder volmachten. Of er nu voorafgaand aan de vergadering gestemd moet worden, of tijdens de vergadering, in verschillende groepen; met het Savvy platform is alles mogelijk.


Het Savvy platform maakt dit op alle drie manieren mogelijk: fysiek, online of hybride!

Grote stemcommissies en lange pauzes om de stemmen te tellen zijn niet meer nodig; met 1 druk op de knoop kan een toezichthouder of notaris de uitslag accorderen en aan alle leden vertonen.


Stroomlijn en digitaliseer het stemproces tijdens deze belangrijke vergaderingen en sluit fouten uit.

Voor meer informatie check https://savvycongress.com/het-is-weer-tijd-om-te-vergaderen/.

Like Reageer