header

Schoolfeest

Op zoek naar 'schoolfeest'? Op onze website vind je eventleveranciers die schoolfeest aanbieden in Nederland. Zo wordt het organiseren van jouw evenement zonder twijfel een succes!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 10/10. Gebaseerd op 9 reviews over bedrijven in de categorie 'schoolfeest'.
 • Creakleur bvba

  Creakleur bvba

  Creakleur

  Creakleur is top!

  Geertrui Van Thienen - 15/03/2019

 • Creakleur bvba

  Creakleur bvba

  Geslaagd Huwelijlsfeest..

  Op de bruiloft van mijn dochter was de gezellige en professionele animatie tiptop in orde!
  Voor de groten waren er XL spelen waar ze zich hilarisch mee amuseerden...de kleintjes werden professioneel geschminkt en keken met grote ogen naar de fratsen van de lieve balonnenclown. Kortom het was een 100% geslaagd feest. Creakleurteam bedankt voor de leuke sfeerbrenger!!!

  Carmen Carmendemuynck - 15/03/2019

 • Creakleur bvba

  Creakleur bvba

  Kinderanimatie

  Ik heb creakleur leren kennen op een babyborrel, daarom dat ik het verjaardagsfeestje van onze dochter ook door deze professionele mensen heb laten uitvoeren, wij hadden alleen maar gelukkige kindjes, waarvoor dank aan een topteam !

  Sabrina Roosen - 14/03/2019

 • Creakleur bvba

  Creakleur bvba

  verjaardagsfeest

  Zo blij dat ik ben! Er was een gekke clown die mooie ballonnen maakte en ook een grimeuse die prachtige kunstwerkjes toverde op de kindergezichtjes. De kinderen waren zo in hun sas, ze vonden het zo leuk! Dikke duim voor Creakleur en dank je wel!!

  Ann Ann Monteyne - 14/03/2019

Schoolfeest

Op zoek naar 'schoolfeest'? Dan ben je aan het juiste adres. Op deze pagina vind je niet minder dan leveranciers om je hiermee te helpen. Deze eventbedrijven helpen je graag bij de vlekkeloze organisatie van jouw bedrijfsevenement of feest in Nederland.

Schoolfeest: een handig overzicht

Wij hebben alle leveranciers van schoolfeest in een handig overzicht geplaatst zodat je eenvoudig kan vergelijken. Ontdek onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op land en provincie. Handig, niet?

Voor zaken als schoolfeest, schoolfeesten, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde zaken kan je op onze website terecht.

Eventbedrijf aanmelden

Je kan zelf gratis een leverancier toevoegen aan deze pagina. Zo bereik je in één klap 125.000 potentiële klanten die op zoek zijn naar schoolfeest.

Tags: schoolfeesten, ...

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!