MECgroep bv

MECgroep bv

 • Rietmolenweg 2b, 7482 NX Haaksbergen, Nederland

MECgroep B.V. biedt u professionele ondersteuning voor elk evenement. MEC BHV kan u ondersteunen met het inzetten van gekwalificeerde BHV’ers voor veiligheid en ontruiming. MEC EHBO kan u op verschillende zorgniveaus medisch ondersteunen tijdens uw evenement. MEC Opleidingen voorziet in gecertificeerde hulpverlening- en veiligheidsopleidingen. MEC Ambulances levert ambulances voor op uw evenement. MEC Brandwachten voorziet in brandveiligheid van uw evenement. MEC Verpleegkundigen zijn er voor de noodzakelijke zorg op ziekenhuisniveau. Dit alles onder de verzamelnaam MECgroep B.V.; uw partner in hulpverlening en veiligheid. Wij richten ons met name op de kleinschalige- en middelgrote evenementen zodat wij veel aandacht kunnen geven aan de te leveren (medische) zorg. De patiënt staat bij ons centraal. Wij werken uitsluitend met gediplomeerde medewerkers. Kwaliteit staat bij ons boven kwantiteit. MECgroep B.V. stelt de tarieven vast op basis van uw aanvraag en de daarbij behorende bijzonderheden. Elk evenement is uniek en dat vraagt om maatwerk. MECgroep B.V verstrekt u een op maat gemaakte offerte. Meestal is persoonlijk contact gewenst om een goede inventarisatie te kunnen maken. MECgroep B.V is onder ander bekend van Tv en film. Daarnaast is de kans groot dat u ons al ergens in binnen- of buitenland aan het werk heeft gezien. Vele tevreden afnemers gingen u voor en komen graag bij ons terug. Uw veiligheid is onze zorg! Bel of mail voor een offerte.

MECgroep bv
Orderportefeuille voor 2020 loopt goed door
07 October 2019

Wij zijn niet ontevreden. in 2019 hebben we de omzetstijging én het aantal tevreden klanten weer uit weten te bouwen. Voor 2020 ziet de huidige orderportefeuille er prima uit. Reeds nu zijn we aan het plannen voor het komende event seizoen. Vrijwel dagelijks komen er nieuwe hulpverleningsdata's bij in onze agenda. Graag danken we u voor het in ons gestelde vertrouwen en zijn we u ook het volgende evenementseizoen graag van dienst!

Like Comment

8 reviews over MECgroep bv - 9.5/10

 • internationale vakmensen

  Wij doen inmiddels al een tijdje, naar tevredenheid, zaken met de MEC groep.
  Tijdens ons eerste contact kwam al snel naar voren dat wij te maken hadden met mensen met verstand van zaken.
  Bij de uitleg over het evenement kwamen er al inhoudelijke vragen, hierdoor was het inplannen van noodhulp en ondersteuning dan ook fijn samenwerken.
  Zeker een aanbeveling voor ondersteuning bij autosport evenementen. Wij als Racepark Meppen, gaan voor een prettige en lange samenwerking met de MEC groep.

  - Racepark Meppen (DL) ()

  Reactie van MECgroep bv op deze review:

  Dank voor de mooie woorden. We hopen nog lang samen te mogen werken!

 • MEC ondersteuning tijdens KraKaKarnaval

  We maken al 2 jaar gebruik van de MEC groep tbv de medische ondersteuning bij ons carnavals evenement "KraKaKarnaval". Gezien het karakter van het feest en de jeugdige doelgroep hebben we gekozen voor ondersteuning waarbij ook alcohol en drugs misbruik adequaat kan worden getackeld. Afgezien van enkele kleine blessures hebben we slechts 1 keer een serieus geval gehad. Hierbij traden de medewerkers professioneel en doordacht op. Mede hierdoor is verdere schade beperkt gebleven. We zijn zeer tevreden over de samenwerking en communicatie. Een kleine tip voor MEC : een meer pro-actieve houding tijdens en op het festival zou eventueel alcohol en drugs misbruik eerder op kunnen sporen. Verder complimenten en tot ziens op 24 februari 2020. Marijn Pennings voorzitter stichting Kraka Karnaval

  - stichting kraka karnaval ()

  Reactie van MECgroep bv op deze review:

  Dank Marijn! We zullen de tip ter harte nemen!

 • Samenwerking Carnaval

  Al 2 jaar op rij tijdens de carnaval samen gewerkt met de Mec groep.
  Dit gaat gepaard met snelle en duidelijke communicatie.
  Komen hun afspraken na en doen hun werk goed.
  Voor 2020 weer voor de 3e keer ingehuurd.

  - Herberg de Mulder ()

  Reactie van MECgroep bv op deze review:

  Dank je wel Johny. Wij komen ook graag weer!

 • Goede en betrouwbare hulpverlening

  Bij onze wedstrijd maken we al meerdere jaren gebruik van de diensten van mecgroep. Na verschillende EHBO / hulpverlening partijen te hebben gehad, zijn we zo tevreden nu met mecgroep dat ze onze vaste hulpverlenging hebben.
  De hulpverlening word goed aangepast op het evenement en de omstandigheden, en er is zeer professionele communicatie. Zeker aan te raden!.

  - UT-Triathlon (Enschede) ()

  Reactie van MECgroep bv op deze review:

  Dank voor de complimenten Leon!

 • Prima hulpverleners

  Wij hebben nu 3 jaar gebruik gemaakt van de diensten van de MECgroep en kunnen er alleen maar tevreden over zijn.

  - Triathlon IJsselmuiden ()

  Reactie van MECgroep bv op deze review:

  Dank je wel Matthijs!

 • In goeie handen

  Mec is een kundige en betrouwbare partner bij onze evenementen en al onze deelnemers bij speedwayemmen kunnen er op rekenen dat zij mocht het nodig zijn in vertrouwde handen komen

  - Speedwayemmen ()

  Reactie van MECgroep bv op deze review:

  Dank voor het compliment!

 • Goed geregeld

  Super geregeld mensen weten wat ze doen en zeer vriendelijk zeer aan te bevelen als ehbo voor evenementen

  - Stichting Hartjesdagen ()

  Reactie van MECgroep bv op deze review:

  Dank je wel! Prachtig evenement ook!

 • Uitstekende medische ondersteuning

  Wij maken al jaren gebruik van de diensten van de MECgroep bij onze dirttrack races op Speedway Blauwhuis. Wij organiseren o.a. Stockcar races en de inzet van de medische dienst is gelukkig minimaal. De keren dat er toch medische ondersteuning nodig was is dit zeer deskundig en professioneel opgepakt.

  - Speedway Blauwhuis ()

  Reactie van MECgroep bv op deze review:

  Dank voor de reactie en mooie woorden!

Activiteiten MECgroep bv

Activiteitsregio's:
Antwerpen | Limburg | Flevoland | Friesland | Gelderland | Groningen | Limburg | Noord-Brabant | Noord-Holland | Overijssel | Drenthe | Utrecht | Zeeland | Zuid-Holland
Activiteiten:
EHBO op evenementen