Ambulance Huren

Op zoek naar 'ambulance huren'? In onze database vind je alle leveranciers die ambulance huren aanbieden in Nederland. Lees de talrijke reviews van de beste 'ambulance huren'-bedrijven. Laat je inspireren en ontdek de leverancier die jou gaat ondersteunen bij de organisatie van jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Medical Event Care

Medical Event Care

Schrijf review Haaksbergen

Medical Event Care; professionele medische ondersteuning voor elk evenement. Medical Event Care is een organisatie die u op verschillende zorgniveaus medisch kan ondersteunen tijdens uw evenement.

MECgroep bv

MECgroep bv

10 reviews Haaksbergen

MECgroep B.V. biedt u professionele (medische) hulpverlening en veiligheid, met gekwalificeerd personeel, voor ieder soort evenement, waarbij de zorg aan de patiënt en veiligheid centraal staan.

Medical Division

Medical Division

Schrijf review Apeldoorn

Medical Division is gespecialiseerd in het bieden van eerste hulp bij feesten, festivals en evenementen etc.

JOMA-Medical

JOMA-Medical

Schrijf review Arendonk

JOMA-Medical beheerst een ruime kennis op gebied van EHBO op evenementen. Heeft uw evenement nog EHBO nodig? Aarzel niet ons te contacteren.

Witte Kruis Evenementenzorg

Witte Kruis Evenementenzorg

Schrijf review Houten

Witte Kruis Evenementenzorg voorziet bezoekers en medewerkers van evenementen van adequate Eerste Hulp en medische zorg.

No Photo Available

Total Medical Support

Schrijf review Zevenaar

Medische en EHBO Hulpverlening op kleine en grote evenementen! AL een aantal jaar de vaste leverancier van de Medische Dienst in het grootste theater van Nederland, het GelreDome in Arnhem.

Meer resultaten wereldwijd

AMS medical team

AMS medical team

26 reviews Heers

Organiseert u een evenement? Dan kunnen wij zorgen voor de volledige medische ondersteuning. Ambulance Medical Service vzw is een ervaren speler op het gebied van evenementenhulpverlening.

Fire & Safety Academy

Fire & Safety Academy

15 reviews Ronse

F.E.M.S. Is gespecialiseerd in het verzorgen van professionele medische hulpverlening op evenementen.

Medicals4Events

Medicals4Events

Schrijf review Mijdrecht

Medische hulpverlening en EHBO bij evenementen vanuit de visie “zorgplicht met hoge service”.

No Photo Available

Project 12 - Sven Cautaerts

Schrijf review Leest

Sven Cautaerts is een multipotentialist en sociaal-geëngageerde freelancer. Door een wasbord aan verschillende passies ben ik een rasecht manusje-van-alles. Iemand die multi-inzetbaar is binnen de sales-, evenementen- en veiligheidssector.

First Aid @ Events

First Aid @ Events

Schrijf review Dendermonde

Ambulance Centrum Oost-Vlaanderen is een private ambulancedienst die zich focust op een kwalitatieve dienstverlening binnen alle takken van de eerstehulpverlening en ambulancezorg.

Vantricht Solutions bv

Vantricht Solutions bv

Schrijf review Willebroek

Het medical team van Vantricht Solutions staat sedert september 2019 garant voor de medische hulpverlening in het pop-up theater van Studio 100.

Event Medical Service - Medical Event Care Belgium

Event Medical Service - Medical Event Care Belgium

Schrijf review Temse

Is de grootste hulpdienst werkende met professionele opgeleide beroepskrachten! Wij maken geen gebruik van vrijwilligers zoals 98% van de EHBO teams.

MedPrEvent

MedPrEvent

Schrijf review Zottegem

MedPrEvent kan (spoed)verpleegkundigen, ambulanciers, kinesisten en zo nodig (spoed)artsen inzetten. MedPrEvent is een jonge organisatie, maar steunt op een jarenlange ervaring en expertise van de diverse medewerkers.

MediPro vzw

MediPro vzw

Schrijf review Ronse

Bent u op zoek naar een hulppost op uw event neem dan zeker contact op met ons.

No Photo Available

Emtaccs vzw - Advanced Medical Team

Schrijf review Waasmunster

EMTACCS vzw is naast een expertisecentrum voor prehospitaal zorg, ook een dienstverlener. Zo bieden wij de nodige medische ondersteuning op uw evenement.

No Photo Available

First Aid Vlaanderen

Schrijf review Leopoldsburg

First Aid Vlaanderen is een vrijwilligersorganisatie die zich richt op het verlenen van hoogwaardige eerstelijnszorg op verschillende evenementen over Vlaanderen.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.77/10. Gebaseerd op 51 reviews over bedrijven in de categorie 'ambulance huren'.

Fire & Safety Academy

Fire & Safety Academy

Bedankt voor alles

|Kris Talboom (Hercules Trophy bvba)|07/07/2023

Wat een topteam! Zeer goede zorgen aan onze klanten en perfect uitgerust voor alle mogelijke scenario's af te dekken. Tot volgend jaar team FEMS!

Fire & Safety Academy

Fire & Safety Academy

100% slagingspercentage - voorkeurspartner

|Gilles De Bruyne (MODUL'AIR BV)|01/07/2023

Voor mij een van de beste nachtleven / festival EHBO-diensten die er zijn. Altijd een zeer goed oordeel en geweldige communicatie. Verreweg de voorkeurspartner van onze evenementen, vooral omdat we marathonraves van 16 uur hebben die het beste van het beste nodig hebben op het gebied van eerste hulp.

Fire & Safety Academy

Fire & Safety Academy

Medische inzet Posterholt

|Tim Jespers (Vzw BE-Rescue)|30/06/2023

Goeie afspraken maken goeie vrienden!
Een zeer goeie verstand houding, tussen beide firma's voor, tijdens en na het evenement.
firma heeft een heel ruime kennis op vlak van Dringende Pre-Hospitaal Medische zorg op evenementen!
Ook naar onze VZW zijn alle afspraken steeds correct verlopen!
TOP Firma, gaan we zeker en vast nog inschakelen.

Fire & Safety Academy

Fire & Safety Academy

FEMS staat altijd paraat

|Dries Delsard (Jungle Jump)|30/06/2023

Reeds jaren werken we met Jungle Jump samen met FEMS. Een betrouwbare en vriendelijke service voor een eerlijke prijs! Bij kleine accidentjes zijn de medewerkers altijd erg kindvriendelijk. Afspraken worden stipt opgevolgd, ook al is het soms last minute afgesproken.

Ambulance Huren

Op zoek naar 'ambulance huren' voor zakelijke of privé-evenementen? Dan ben je aan het juiste adres. Op onze website vind je maar liefst 17 leveranciers om je hierbij te helpen. Deze betrouwbare eventleveranciers ondersteunen je met plezier bij de zorgeloze organisatie van jouw evenement, trouwfeest, bruiloft, feest of bedrijfsfeest in Nederland.

Ambulance huren: alles op één website

Wij hebben alle bedrijven voor ambulance huren op een pagina geplaatst zodat je eenvoudig kunt selecteren. Bekijk onze partners en contacteer hen via de contactgegevens voor meer informatie. En om het je nog gemakkelijker te maken, kun je zelfs filteren op locatie. Handig, tock?

Voor diensten als ambulance huren, ambulance, ziekenwagen, ambulancier, ambulances, ambulance wielerwedstrijd, ... hoef je voor de beste kwaliteit dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde zaken kun je op onze website terecht. Check snel de beschikbaarheid, vraag offertes of prijzen aan en boek/bestel meteen online. Wij maken jouw zoektocht graag gemakkelijk, zodat jij en je gasten binnenkort kunnen genieten van een onvergetelijk feest of evenement!

Eventleverancier aanmelden

Voeg zelf kosteloos een leverancier toe aan deze pagina. Zo bereik je in één klap duizenden potentiële klanten die op zoek zijn naar ambulance huren. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: ambulance, ziekenwagen, ambulancier, ambulances, ambulance wielerwedstrijd, ...

Artikels

Bij To The Point Events krijg je veel meer dan een event!

Bij To The Point Events krijg je veel meer dan een event!

Ook dit jaar mocht To The Point Events het personeelsfeest voor alle medewerkers van Jessa Ziekenhuis organiseren. De ruim 1400 enthousiastelingen hebben er een uitzinnig feest van gemaakt in het schitterende decor van Alden Biesen.

Minstens acht doden en honderden gewonden na chaos op muziekfestival AstroWorld in Texas

Minstens acht doden en honderden gewonden na chaos op muziekfestival AstroWorld in Texas

Ten minste acht mensen zijn omgekomen en verschillende anderen zijn gewond geraakt toen paniek uitbrak tijdens de openingsavond van het AstroWorld muziekfestival op vrijdag in de Amerikaanse staat Texas.

Lijn knapt bij dropzone op evenement: man valt 8 meter naar beneden

Lijn knapt bij dropzone op evenement: man valt 8 meter naar beneden

Bij het evenement Truckfestijn in het Nederlandse dorp Balkbrug (provincie Overijssel) is een 27-jarige man gewond geraakt. De webbing (speciale lijn) van een dropzone knapte, waarna hij van 8 meter hoogte ten val kwam.

2 ongelukken met 'death rides' op evenementen

2 ongelukken met 'death rides' op evenementen

Een jonge vrouw heeft zaterdag een ernstig ongeluk gehad met de tokkelbaan op festival 'Ploegendienst' in Breda. Ook in Turnhout kwam een meisje los van een death ride.

G4S Event Solutions leidt Auto- en Motorsalon in goede banen

G4S Event Solutions leidt Auto- en Motorsalon in goede banen

De 92ste editie van het Auto- en Motorsalon loste alle verwachtingen in: stijgende bezoekersaantallen (585.000!), tevreden exposanten, ... En dat alles in goede banen geleid door G4S Event Solutions.

Drama op Pukkelpop: tent stort in door noodweer

Drama op Pukkelpop: tent stort in door noodweer

De trieste balans: 5 doden, 35 zwaar- en een honderdtal lichtgewonden. Wat zijn de gevolgen voor de organisator?