ECC Leiden

ECC Leiden

  • Haagse Schouwweg 10, 2332 KG Leiden, Nederland
  • vergunning (16/01/2018)

ECC Leiden – Een ruime, centraal gelegen 'black-box' in de Randstad      

 

ECC Leiden, de grootste congres- en evenementenlocatie van Leiden, biedt plaats aan middelgrote congressen (tot 1000 personen), evenementen (tot 2500 personen), beurzen, diners (sit-down diners tot 750 personen), recepties, productpresentaties, trainingen en meer!  

 

Blikvanger in ECC Leiden is de 'black box' van 1775 m²; een grote ruimte die naar wens ingericht en aangekleed kan worden. De gemakkelijk te bedienen belichting geeft deze grote ruimte iedere gewenste uitstraling. De grote plenaire ruimte kan door middel van railgordijnen gesplitst worden in twee ruimtes waardoor het mogelijk is bijvoorbeeld een cateringplein te bouwen of om de black box geschikt te maken voor kleinere, intieme bijeenkomsten.

 

Deze locatie voert een 'groene' bedrijfsvoering, De 7 meter hoge wanden in de plenaire zaal zijn voorzien van 15 cm beplating met isolatie waardoor een goede akoestiek gegarandeerd is voor zowel zakelijke als muzikale evenementen. De ruimte wordt verwarmd volgens de nieuwste energienormen en verlicht door zeer milieuvriendelijke LED verlichting. Verder beschikt ECC Leiden over een eigen keuken, 2 bars, garderobe, toiletten, 2 foyers, 1 vide, 12 nooduitgangen en 4 leveranciersingangen. De gehele locatie is voorzien van gratis Wifi. Alles is gelegen op de begane grond, m.u.v. de vide. 

 

OP eigen terrein en rondom het naastgelegen hotel Holiday Inn Leiden heeft u de beschikking over 400 parkeerplaatsen. Er zijn ook 6 oplaadpunten voor elektrische auto's beschikbaar. Gasten en bezoekers kunnen bovendien gebruikmaken van de gratis shuttleservice die Holiday Inn Leiden aanbiedt. Op werkdagen rijdt de comfortabele shuttlebus vanaf de locatie naar Leiden Centraal station en terug tijdens de ochtend- en avondspits volgens een vaste time table. De reistijd bedraagt circa 10 minuten. Op verzoek is het ook mogelijk om een extra stop the maken bij het Bio Science park.

 

ECC Leiden biedt een 'alles-onder-één-dak' formule: gelegen onder één dak met Holiday Inn Leiden biedt de accommodatie ook 200 hotelkamers, catering, 14 vergaderzalen, een groot restaurant, een gezellig bar en ontspanningsfaciliteiten (fitness, sauna en zwembad). Bovendien is ECC Leiden gemakkelijk bereikbaar via de A44, A4 en openbaar vervoer. 

 

Deze multifunctionele accommodatie móet u gezien hebben. Bel voor een vrijblijvende rondleiding 071 53 55 526.

 

ECC Leiden is owned and operated by Holiday Inn Leiden (affiliated with InterContinental Hotel Group).

Reviews over ECC Leiden

Er zijn (nog) geen reviews over ECC Leiden. Ben jij de eerste die er één deelt?

Schrijf als eerste een review

Kenmerken ECC Leiden

Wifi
gratis 
Aantal personen
1 - 2500 
Bereikbaarheid
auto 
openbaar vervoer 
parking - betalend 
Omgeving
vlakbij snelweg 
stad (centrum) 
Catering locatie
eigen catering locatie 
Faciliteiten
blackbox 
geluidsinstallatie 
projectie