ECC Leiden
Livestreams & videoproducties op een hippe locatie vol hotspots
ECC Leiden|
14 mei 2024

Durf te kiezen voor een hotspotlocatie met een unieke uitstraling om je boodschap over te brengen of als perfecte entourage voor je video. ECC Leiden biedt volop keuze aan unieke ruimtes. En het mooie is, je kunt ze zelf op maat en geheel naar eigen wens indelen en samenstellen.


Blijf in verbinding


ECC Leiden biedt professioneel uitgeruste studio’s. In samenwerking met Beeldr LIVE uit Leiden is het opnemen en produceren van livestreaming, online events, talkshows, podcasts, webinars en online cursussen in professionele handen. Beeldr LIVE verzorgt de techniek: beeld, geluid, licht en regie. Wij verzorgen de rest!!


Studio’s op maat


Kies je voor een livestream vanaf onze locatie dan is dat een mooie toevoeging aan de boodschap die je over wilt brengen. Door de diversiteit aan ruimtes maak je een persoonlijke keuze en de bezoekers zullen jouw bedrijf of product hierin herkennen. De ruimte kan worden voorzien van bedrijfsbanners, kleuren of logo’s die jouw bedrijfsidentiteit kunnen ondersteunen. Verzorg zelf de studio-elementen of laat dit de creatives van Beeldr LIVE voor je doen. Zij creëren een flitsend decor en content die bij jouw merk of organisatie past.

Bij ons op locatie bieden wij diverse ruimtes aan die geschikt zijn als studio, bijvoorbeeld The Classroom, The Pool of The Greenhouse. Maar ook één van onze andere ruimtes kan naar wens worden ingericht, er is keuze genoeg in uitstraling en formaat.


Full service productie

Een team van specialisten staat voor jou klaar op onze locatie en wij denken graag met je mee. Door het bij elkaar brengen van de mogelijkheden in locatie, regie en techniek wordt er precies geproduceerd of uitgedragen wij jij zoekt.


Meer weten? We hebben bovenstaande al in beeld voor je uitgewerkt in dit filmpje: https://www.youtube.com/watch?v=cIFH0r2VvBU of bekijk de virtual tour om de ruimte te kiezen die bij jou past: https://www.eccleiden.com/virtual-tour/. ECC Leiden is uitstekend bereikbaar en biedt gratis parkeerplaatsen op haar eigen terrein.

Like Reageer