blankspace Brussels
Urban Serenity ontdekken: de tuinruimte bij blankspace
blankspace Brussels|
28 november 2023

Heb je ooit een rustige stedelijke oase gewenst om te ontsnappen aan de drukte van het stadsleven? Blankspace heeft precies dat gecreëerd, en het ligt vlak achter hun herenhuis: de betoverende tuinruimte. Als u het terrein betreedt, is het alsof u uw eigen geheime tuin betreedt, wachtend om ontdekt te worden.


Het concept van blankspace gaat erom dat u zich thuis voelt, een luxe huis dus! En de tuinruimte is geen uitzondering. Deze groene stadstuin baadt de hele dag in direct zonlicht, waardoor een serene omgeving ontstaat die perfect is voor een groot aantal evenementen. Het is de ideale plek voor een verfrissende break-outsessie tijdens een drukke vergadering, een zomers aperitief of zelfs een gezellige winterbarbecue voor maximaal 30 gasten.


Zodra je dit weelderige heiligdom binnenstapt, wordt je begroet door de rustgevende aanblik van hangend groen en een minimalistisch ontwerp dat de witte muren siert. De ruimte is een leeg canvas, wachtend op jouw creatieve visie om deze te transformeren in 'jouwruimte'. Stel je een brainstormsessie met collega's voor in het gevlekte zonlicht, terwijl het getjilp van vogels een serene achtergrond vormt voor je discussies. Of stelt u zich eens voor dat u een onvergetelijk avondfeest organiseert, waarbij de natuurlijke schoonheid van de tuin een magische sfeer creëert die uw gasten nooit zullen vergeten.


De tuinruimte is meer dan alleen een tuin; het is een oase van creativiteit, een verademing in het hart van de stad. Dus of u nu op zoek bent naar een ontsnapping uit uw dagelijkse routine of naar een schilderachtige omgeving voor uw volgende evenement, deze groene oase is klaar om te worden omgetoverd tot uw persoonlijke meesterwerk.

bekijk origineel

Like Reageer