blankspace Brussels
Spaces opnieuw gedefinieerd: een blik op de open dag van blankspace
blankspace Brussels|
28 november 2023

In het hart van de levendige EU-wijk organiseerde blankspace Brussels op 9 november met trots een onvergetelijke open dag, waarbij zijn nieuwste ruimtes werden onthuld aan een enthousiast publiek. De lucht gonsde van opwinding toen de gasten de innovatieve wereld van de lege ruimte binnenstapten, waar creativiteit geen grenzen kent. Hartelijk dank aan alle aanwezigen.

Toen gasten de drempel overstaken naar de lege ruimte, was het niet alleen een evenementenlocatie; het was een persoonlijke thuiskomst. De ruimtes – barruimte, tuinruimte, vergaderruimte, studioruimte en tafelruimte – hadden elk een unieke identiteit, die de veelzijdigheid van blanco ruimte weerspiegelde bij het huisvesten van een verscheidenheid aan evenementen. Van intieme bijeenkomsten tot drukke recepties, blankspace bleek voor elke gelegenheid het ideale canvas.


Het verkennen van de mogelijkheden


De open dag ontvouwde zich waarbij de gasten zich onderdompelden in de gastvrije sfeer van de barruimte. Met zijn chique ontwerp was het de perfecte plek voor check-ins, koffiepauzes en boeiende gesprekken. De aangrenzende tuinruimte, badend in natuurlijk zonlicht, bood een rustige ontsnapping voor break-outsessies en gezelligheid.

meetingspace, uitgerust met geavanceerde technologie zoals het Samsung Frame, demonstreerde zijn aanpassingsvermogen voor bestuursvergaderingen, cocktailrecepties en productlanceringen. Ondertussen inspireerde de studioruimte, verscholen achter glazen deuren, creativiteit en innovatie, waardoor het een ideale plek is voor unieke en fantasierijke bijeenkomsten.

De reis ging verder naar de kenmerkende tafelruimte, waar hangende en verstelbare tafels het podium vormden voor dynamische vergaderingen, workshops en heerlijke diners. De enorme veelzijdigheid van elke ruimte vond weerklank bij onze gasten, waardoor ze zich hun toekomstige evenementen binnen de muren van de lege ruimte konden voorstellen.



Een culinair genot


Als aanvulling op de innovatieve ruimtes werkte blankspace samen met gerenommeerde cateringpartners om de smaakpapillen te prikkelen. Fonteyne The Kitchen presenteerde een fusion van Belgisch-Frans, terwijl I Tratturi authentieke Italiaanse smaken presenteerde. Barpartners bracht een vleugje mixologische magie en OBAO verrukte van creatieve sushi en Japanse lekkernijen. De culinaire reis bij Blankspace was een bewijs van de toewijding van de locatie om een holistische en meeslepende ervaring te bieden.


Boeiende workshops


De open dag ging niet alleen over ruimtes; het ging over het bevorderen van creativiteit. Workshops samengesteld door blankspace voegden een interactief element toe aan het evenement. Van het opschudden van heerlijke brouwsels met Barpartners tot het vastleggen van meesterwerken met fotograaf Luk Vander Plaetse en zelfs het creëren van je eigen biofiele ontwerp met Greenmood: gasten ervaarden uit de eerste hand het potentieel voor boeiende en educatieve activiteiten binnen het blanco canvas.


In het hart van Europa


Blankspace, genesteld in een rustige woonstraat achter het Berlaymont, fungeert als een verborgen juweeltje in de Brusselse EU-wijk. De locatie combineert toegankelijkheid en rust naadloos en vormt een perfect decor voor evenementen die een blijvende indruk achterlaten.


Vooruit kijken


Terwijl de echo's van het gelach en de gesprekken van de open dag blijven hangen, is blankspace Brussels een bewijs van innovatie en grenzeloze mogelijkheden. Het succesvolle evenement heeft het toneel geëffend voor een nieuw tijdperk van evenementen in het EU-district, waar blankspace niet alleen een locatie is, maar een dynamische partner bij het creëren van gedenkwaardige ervaringen.

Over het geheel genomen was de Blankspace Brussels Open Day een triomf: een viering van creativiteit, samenwerking en de kracht van een leeg canvas dat wacht om te worden getransformeerd in iets buitengewoons.

bekijk origineel

Like Reageer