blankspace Brussels
Waar natuur innovatie ontmoet: verhoog uw creativiteit in onze tafelruimte
blankspace Brussels|
6 november 2023

Genesteld in het creatieve wonderland van Blankspace Brussel, ontdekt u een ruimte die zeker tot uw verbeelding zal spreken en uw evenementervaring naar een hoger niveau zal tillen. Welkom bij tablespace, waar schuifdeuren een oase van creativiteit en innovatie onthullen.


Verhoog de creativiteit, één tafel tegelijk

Terwijl u door de schuifdeuren naar de tafelruimte glijdt, wordt u onmiddellijk getransporteerd naar een wereld van eindeloze mogelijkheden. Deze ruimte is versierd met onze kenmerkende hang- en verstelbare tafels, waardoor het de ideale setting is voor vergaderingen, workshops of diners voor maximaal 30 gasten.


Wat tablespace echt onderscheidt, zijn de opmerkelijke biofiele tafels die omhoog en omlaag gaan. Deze tafels zijn niet alleen functioneel, maar brengen het natuurelement in uw evenement. Elke tafel is een oase van weelderig groen mos, waardoor een sfeer van rust en creativiteit ontstaat die vrijwel nergens anders te vinden is.


De ongelooflijke innovatie van deze tafels zit in hun veelzijdigheid. U kunt de tafels eenvoudig aanpassen aan de gewenste hoogte, waardoor dynamische en aanpasbare opstellingen mogelijk zijn om aan de behoeften van uw evenement te voldoen. Nood aan een ongedwongen sfeer voor een brainstormsessie? Laat de tafels zakken. Wilt u een meer formele opstelling voor een presentatie of diner? Verhoog ze.

tablespace is niet alleen innovatief; het is ook adembenemend mooi. De kamer beschikt over een ongelooflijk dakraam dat de ruimte vult met natuurlijk licht, waardoor een luchtige en open sfeer ontstaat. De combinatie van de stedelijke omgeving en het groen erboven creëert een uniek en sereen decor voor uw evenementen. Het is een ruimte waar creativiteit floreert en inspiratie geen grenzen kent.


De tafelbladen bieden meer dan alleen esthetiek. Ze creëren een verbinding met de natuur en bevorderen een gevoel van rust en inspiratie bij uw gasten. Het is alsof u het buitenleven naar binnen haalt, zonder concessies te doen aan het comfort en de functionaliteit van uw evenementenruimte.


In tablespace gaan natuur en innovatie naadloos samen, waardoor u een uniek canvas voor uw evenement krijgt. Dit is de ruimte waar uw ideeën zullen groeien en bloeien, net zoals het mos dat de tafels siert. Verhoog dus uw creativiteit en organiseer een evenement dat een blijvende indruk zal achterlaten bij tablespace, de verborgen parel in blankspace Brussel.

bekijk origineel

Like Reageer