blankspace Brussels
Socialiseren en strategiseren: Ontdek de bar en vergaderruimte van blankspace
blankspace Brussels|
3 november 2023

Als het gaat om het organiseren van een onvergetelijk evenement, is het kiezen van de juiste locatie cruciaal. Betreed blankspace Brussels, een unieke locatie waar creativiteit geen grenzen kent. blankspace tilt het concept van op maat gemaakt maatwerk naar een geheel nieuw niveau en transformeert de ruimtes in uw persoonlijke canvas voor uw evenement. Laten we de opmerkelijke barruimte en vergaderruimte van blankspace verkennen, waar innovatie en comfort elkaar kruisen om een evenementenervaring met meerdere niveaus te creëren.


barspace: het eerste niveau van welkom en warmte

Je reis bij blankspace begint met de gastvrije barruimte op de begane grond van het strakke herenhuis. Hier vind je drie verbonden ruimtes, een stedelijke creatieve studio en een stadstuin - allemaal onder de paraplu van blankspace Brussels. Grenzend aan de barruimte vindt u de vergaderruimte - het volgende niveau van het innovatieve en geïndividualiseerde aanbod van blankspace. Deze ruimte is uitgerust met geavanceerde Samsung Frame-tv's voor bestuursvergaderingen, cocktailrecepties of productlanceringen voor maximaal 28 gasten. meetingspace is een baken van creativiteit en functionaliteit, ontworpen om volledig aanpasbaar te zijn aan de unieke visie van uw evenement. De strakke esthetiek, technologische voorzieningen en aanpasbare lay-out bieden u het perfecte canvas om een evenement te organiseren dat zowel efficiënt als inspirerend is.

barspace en meetingspace werken volgens een gelaagd systeem waarmee u een veelzijdige evenementervaring kunt creëren. Of u nu een reeks vergaderingen, workshops of een combinatie van beide plant, met deze ruimtes kunt u bij blankspace Brussels een leeg canvas omtoveren tot uw eigen unieke meesterwerk.

De barspace dient als uw eerste toegangspunt. Het is de perfecte plek voor het inchecken bij evenementen of voor informele pauzes, zoals koffiepauzes of lunchbuffetten, en biedt plaats aan maximaal 28 gasten. Het elegante ontwerp en de eigentijdse sfeer vormen het podium voor uw gasten om te ontspannen en verbinding te maken.


meetingspace: de tweede stap naar innovatie en veelzijdigheid

Grenzend aan de barruimte vindt u de vergaderruimte - het volgende niveau van het innovatieve en geïndividualiseerde aanbod van blankspace. Deze ruimte is uitgerust met geavanceerde Samsung Frame-tv's voor bestuursvergaderingen, cocktailrecepties of productlanceringen voor maximaal 28 gasten. meetingspace is een baken van creativiteit en functionaliteit, ontworpen om volledig aanpasbaar te zijn aan de unieke visie van uw evenement. De strakke esthetiek, technologische voorzieningen en aanpasbare lay-out bieden u het perfecte canvas om een evenement te organiseren dat zowel efficiënt als inspirerend is.

barspace en meetingspace werken volgens een gelaagd systeem waarmee u een veelzijdige evenementervaring kunt creëren. Of u nu een reeks vergaderingen, workshops of een combinatie van beide plant, met deze ruimtes kunt u bij blankspace Brussels een leeg canvas omtoveren tot uw eigen unieke meesterwerk.

bekijk origineel

Like Reageer