Amsterdam Conference Centre Beurs van Berlage

Amsterdam Conference Centre Beurs van Berlage

Unieke evenementenlocatie in Amsterdam

U wilt een evenement organiseren in Amsterdam en bent op zoek naar een unieke evenementenlocatie. Een locatie die inspireert en motiveert, en liefst ook net even wat meer te bieden heeft dan de doorsnee evenementenlocatie. Dan is de kans groot dat u bij ons vindt wat u zoekt. De Beurs van Berlage is namelijk een van de meeste gewilde congreslocaties van Amsterdam.

 

Het gebouw, ooit ontworpen als beursgebouw, is na een verbouwing waarbij kosten nog moeite zijn gespaard omgevormd tot een ideale locatie voor onder meer congressen, beurzen en zakelijke evenementen. Wij snappen dat u uw evenement uniek wilt maken – eenheidsworst is wel het laatste dat u wilt. Daarom denken wij graag met u mee over het vormgeven van uw event en  doen wij er alles aan om uw ideeën te realiseren. Voeg daar een handvol praktische voordelen aan toe, zoals de geweldige ligging en goede bereikbaarheid, en uw droomevenement is dichter bij dan ooit. 

 

Organiseer vrijwel ieder denkbaar evenement

De Beurs van Berlage is een aansprekende en inspirerende locatie voor vrijwel ieder denkbaar evenement. Denk bijvoorbeeld aan een congres of symposium, waarbij u tot wel 1300 gasten kunt ontvangen. Dankzij onze ruime ervaring met internationale evenementen kunnen wij u goed adviseren over geschikte ruimtes en arrangementen. Feesten organiseren is één van onze andere specialiteiten, al dan niet in combinatie met een heerlijk diner op sterrenniveau.

 

Samen met u zorgen wij er in ieder geval voor dat uw gasten een avond hebben die ze niet snel zullen vergeten. Als u bij ons een evenement organiseert, kunt u kiezen uit verschillende historische zalen. Voor echt grote evenementen kunnen wij zelfs het gehele gebouw openstellen. De Beurs van Berlage is naast bovengenoemde evenementen een uitstekende locatie voor een receptie, vergadering, publieksevenement of productpresentatie. Mocht u vragen of ideeën hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. 

 

Evenement organiseren zoals u wenst

We zullen het maar ronduit zeggen: wij vinden de Beurs van Berlage zelf een van de beste evenementcentra van Nederland. De ligging in het hart van Amsterdam, het monumentale pand, de high-end voorzieningen, onze ervaring… volgens ons kunnen maar weinigen hier aan tippen. Toch geven we graag toe dat anderen beter zijn in hun vakgebied.

 

Daarom werken wij samen met vaste partners op het gebied van catering, licht, geluid en techniek, die allen behoren tot de besten in hun vak. In samenwerking met deze partners doen wij er alles aan om uw evenement zo vorm te geven als u dat wilt. Dit kan in een faciliterende rol zijn, maar wij krijgen er écht een kick van om de organisatie van uw evenement samen op te pakken. Dus heeft u originele ideeën of concepten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons is niet snel iets te gek!

 

Voordelen voor uw evenement in de Beurs Berlage

Op dit moment heeft u waarschijnlijk een aardig beeld van wat wij als evenementenlocatie te bieden hebben. Liever kort en krachtig? Hier de belangrijkste pluspunten op een rijtje:

  • Locatie en bereikbaarheid  – midden in het historische centrum van Amsterdam, tegenover Amsterdam Centraal en om de hoek van de Dam; minder dan 15 minuten reistijd tussen luchthaven en centrum van de stad;
  • Expertise – jarenlange ervaring met het verwelkomen van grote events;
  • Full service – all-in pakketten in samenwerking met de beste partners in de industrie;
  • Uitstekende hotelservices – gegarandeerd laagste prijzen en beste voorwaarden;
  • Meest innovatieve audiovisuele oplossingen - om uw evenement daadwerkelijk onvergetelijk te maken;
  • Catering - een evenement zal veel leuker en effectiever zijn wanneer je kunt genieten van lekker en goed eten!
  • Voldoende parkeergelegenheid op loopafstand;
  • Bijzondere architectuur – typische Amsterdamse stijl zorgt voor een echte Amsterdam ervaring. Ervaar het zelf met onze virtuele tour.

 

Neem contact op

Voor vrijblijvende informatie of een offerte op maat voor uw feest, diner, vergadering, congres of productlancering neemt u contact op met onze salesmanagers. Zij beschikken allen over ruime ervaring en kennis op het gebied van (inter)nationale evenementen en kunnen u van al het benodigde advies voorzien. Zij verschaffen u graag meer inzicht in de kosten van onze congreslocatie en helpen u met het bepalen welke zalen en arrangementen het beste bij uw evenementen passen.

Reviews over Amsterdam Conference Centre Beurs van Berlage

Er zijn (nog) geen reviews over Amsterdam Conference Centre Beurs van Berlage. Ben jij de eerste die er één deelt?

Schrijf als eerste een review

Kenmerken Amsterdam Conference Centre Beurs van Berlage

Wifi

gratis 

Aantal personen

500 - 1300 

Bereikbaarheid

auto 

openbaar vervoer 

parking - betalend 

Omgeving

vlakbij snelweg 

stad (centrum) 

water 

kust 

Catering locatie

vaste cateraar(s) 

Faciliteiten

airco 

geluidsinstallatie 

projectie 

Activiteiten Amsterdam Conference Centre Beurs van Berlage