Corsendonk Hooge Heyde

Corsendonk Hooge Heyde

Geef je een feest, organiseer je een vergadering en ben je op zoek naar een nieuwe locatie? Dat kan in Corsendonk Hooge Heyde!

Corsendonk Hooge Heyde werd helemaal getransformeerd tot boutique hotel. De kamers, lobby, restaurant en één feestzaal kregen al een volledige make-over. Aan de feestzaal grenst een prachtige tuin met terras, ideaal voor al uw feesten. Het hotel is bovendien ook uitermate rustig gelegen in het groen. Neemt u de 23 hotelkamers af, heeft u het hotel bovendien exclusief voor uw gezelschap.


Onze kok serveert moderne gerechten met een eigentijdse twist. Je kan er bovendien genieten van menu’s die met de seizoenen mee veranderen.


Je kan bij ons terecht voor o.a. familiefeesten, babyborrels, communiefeesten, bedrijfsuitjes, huwelijksfeesten, bedrijfsfeesten, recepties, seminaries,…


Corsendonk Hooge Heyde is bovendien ook de uitgelezen locatie voor al uw vergaderingen. Het hotel beschikt over 4 vergaderzalen, die voorzien zijn van alle nodige faciliteiten. 


Het hotel is uitermate rustig gelegen in het groen, doch centraal gelegen nabij de E34 en de E313 waardoor uw deelnemers de locatie snel en efficiënt kunnen bereiken

Reviews over Corsendonk Hooge Heyde

Er zijn (nog) geen reviews over Corsendonk Hooge Heyde. Ben jij de eerste die er één deelt?

Schrijf als eerste een review

Kenmerken Corsendonk Hooge Heyde

Wifi

gratis 

Aantal personen

1 - 180 

Bereikbaarheid

auto 

parking - gratis 

Omgeving

groen (bos, ...) 

vlakbij snelweg 

Catering locatie

eigen catering locatie 

Faciliteiten

airco 

geluidsinstallatie 

projectie 

Activiteiten Corsendonk Hooge Heyde

Activiteitsregio's:
Antwerpen | Belgium