Leuk dat je een kijkje neemt op onze pagina! Je vindt hier informatie over onze mobiele espressobar, foto's en onze contactgegevens. Neem ook gerust een kijkje op onze internetsite en Instagram via Leeuwenkopkoffie

 

Wie zijn wij?

In 2020 werd onze droom om een eigen mobiele koffiebar te beginnen werkelijkheid en waren we eigenaar van onze mooie Piaggio Ape50. Een liefhebberij werd omgetoverd tot een uitdaging, een barista-cursus volgde en Leeuwenkop koffie was geboren. Wij, Ivo en Elske, staan voor kwaliteit en eerlijkheid van onze koffie en laten deze graag proeven.

 

Waar staan wij?

Kortgezegd; waar jij wilt! Wij maken graag het verschil met kwaliteitskoffie en een bijzondere beleving. Dus kan jouw feest, bedrijfsopening, bruiloft of ander evenement wel een shot caffeïne gebruiken? Neem dan gerust contact met ons op! De Piaggio kan rijden, wij wonen vlak onder Eindhoven maar als de afstand wat verder is, gebruiken we onze trailer om op locatie te komen.

 

Onze Piaggio

Dé eyecatcher op ieder evenement. Zowel geschikt voor binnen- als voor buitenlocaties. De eenpersoons Ape wordt sinds 1948 door de Italiaanse fabrikant Piaggio gemaakt. In 1948 reden de eerste Ape (werkbijen) door de bochtige straatjes van de Italiaanse steden. Kleine afmetingen, lage aanschafprijs en een onverwoestbare tweetaktmotor maakten van de Ape snel een geliefd vervoermiddel voor de kleine Italiaanse ondernemingen. Onze Ape50 komt uit 1984 en is in 2011 geïmporteerd uit Italië.  

 

Onze espressomachine

Onze Bezzera B2000AL is een klassieke handhevel espressomachine uit Italië. Bekend om de prachtige historische uitstraling én perfecte koffie extractie met pre-infusie en dalend drukverloop tijdens de espressoshots. Onze Bezzera heeft 2 zetgroepen, een krachtige stoomfunctie en heetwatertap voor thee. Er kan maximaal 11 liter in de boiler dus we kunnen even vooruit.

 

Onze bonen

Onze Colombiaanse koffiebonen worden bij het Wasven in Eindhoven gebrand en verpakt door zorgprofessionals, deelnemers en vrijwilligers. Onze 'Colombia Supremo' schenkt een perfecte balans tussen rijke chocolade tonen, met een vleugje amandel en een milde frisheid van citroen. Heerlijk notig aroma, volle body en aangename brede nasmaak. Kom proeven!

 

Onze melk

Onze biologisch dynamische verse rauwe melk tappen we bij de boerderij in Eindhoven, de Genneper Hoeve. De melk is vol van smaak en daardoor perfect voor beste cappuccino's, latte's en warme cacaomelk!

 

SCA

In de SCA Barista training werden ons de handelingen en kennis van het baristavak aangeleerd zoals vastgesteld door de SCA, The Specialty Coffee Association. Samen vertegenwoordigen zij duizenden koffieprofessionals, van boer tot barista, over heel de wereld.

Website van dit bedrijf nodig?

Log in om de website van dit bedrijf te bekijken. Registreren is helemaal gratis.

  • Een account is helemaal gratis
  • Je krijgt toegang tot exclusieve content
  • Je ontvangt onze tips, nieuws, ... in je mailbox

Is dit jouw bedrijf?

Is dit jouw bedrijf? Upgrade je bedrijfspagina en de link naar je website verschijnt bij al onze bezoekers.

  • Bedrijfspagina vanaf € 25 / maand
  • TOP ranking in onze zoekmachine
  • Toegang tot reviews, vacatures plaatsen, ...
Leeuwenkop koffie
Open dag!
5 juli 2023

Wij maken graag het verschil met kwaliteitskoffie en een bijzondere beleving. Dus kan jouw feest, bedrijfsopening, bruiloft, open dag of ander evenement wel een shot caffeïne gebruiken? Neem dan gerust contact met ons op! De Piaggio kan rijden, wij wonen vlak onder Eindhoven maar als de afstand wat verder is, gebruiken we onze trailer om op locatie te komen.

Like Reageer

Reviews over Leeuwenkop koffie

Er zijn (nog) geen reviews over Leeuwenkop koffie. Ben jij de eerste die er één deelt?

Schrijf als eerste een review
EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Ontdek andere eventbedrijven en eventlocaties

Grunewald.bar

Grunewald.bar

Na 10 jaar actief te zijn met mocktails & cocktails op events. Zal 2020 ‘The Next Level’ worden voor Grunewald.bar. Uiteraard blijven we volop actief met het maken van heerlijke cocktails & mocktails op events.

Kasteel Fruithof

Kasteel Fruithof

Kasteel Fruithof. Grandeur en authenticiteit met een eigenwijs karakter voor elk evenement. Verborgen parel in een groene oase van rust.

Kasteel Cleydael

Kasteel Cleydael

Kasteel Cleydael is one of Belgium’s most beautiful and historic castles. Located just 10 km from Antwerp city center, the castle is the perfect location for a variety of events.

Monkey's Burgers

Monkey's Burgers

Monkey's Burgers du frais pour les gens frais !!!

Activiteiten Leeuwenkop koffie

Activiteitsregio's:
Limburg | Noord-Brabant | Utrecht | Zeeland | Netherlands
Activiteiten:
Foodtrucks
Trefwoorden:
foodtruck | barista | tuk tuk | koffiekar | mobiel | biologisch | espresso | espressobar | piaggio | koffie | coffee
Leeuwenkop koffie
Bruiloft
5 juli 2023

Wij maken graag het verschil met kwaliteitskoffie en een bijzondere beleving. Dus kan jouw feest, bedrijfsopening, bruiloft of ander evenement wel een shot caffeïne gebruiken? Neem dan gerust contact met ons op! De Piaggio kan rijden, wij wonen vlak onder Eindhoven maar als de afstand wat verder is, gebruiken we onze trailer om op locatie te komen.

Like Reageer
Leeuwenkop koffie
Kwaliteitskoffie maakt het verschil!
13 juli 2021

Wij maken graag het verschil met kwaliteitskoffie en een bijzondere beleving. Dus kan jouw feest, bedrijfsopening, bruiloft of ander evenement wel een shot caffeïne gebruiken? Neem dan gerust contact met ons op! De Piaggio kan rijden, wij wonen vlak onder Eindhoven maar als de afstand wat verder is, gebruiken we onze trailer om op locatie te komen.


😀

Lees meer

Like Reageer