header

Koffiewagen

Op zoek naar 'koffiewagen'? Op deze pagina vind je eventleveranciers die koffiewagen aanbieden in Nederland. Zo wordt het organiseren van jouw evenement zonder twijfel een succes!

Koffiewagen

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.9/10. Gebaseerd op 14 reviews over bedrijven in de categorie 'koffiewagen'.
 • De Koffie Camper

  De Koffie Camper

  Heerlijke koffie

  We hebben de Koffie Camper al enkele keren opnieuw uitgenodigd om ons personeel te voorzien van heerlijke koffie. Het enthousiasme van Kenneth en zijn goed uitgekozen assortiment aan soorten koffie maken het een succesformule. Top!

  Ruben Beliën - Bellewaerde - 18/04/2019

 • De Koffie Camper

  De Koffie Camper

  Top

  Op zaterdag 09/03/2019 traden wij in het huwelijksbootje en als verrassing na de kerk hebben wij De Koffie Camper ingehuurd. Wij waren hier enorm tevreden over en de aanwezigen ook! Een aanrader!

  Rachelle Gheeraert - 22/03/2019

 • De Koffie Camper

  De Koffie Camper

  de koffiecamper bij VanoMobil

  De koffiecamper was fantastisch op ons motorhomeweekend ! Stipt op tijd op de afspraak ! Goeie voorbereiding want het was een vlotte bediening met koffie, thee en koffiekoeken ! Leuk voertuig, iets die in het oog springt op een event. Kenneth is een toffe type die zijn werk met ernst uitvoert. En iemand die iedereen wil tevreden stellen tijdens zijn actie !!
  Wij hebben alvast zijn contactgegevens genoteerd en gaan de koffiecamper zeker nog terug vragen op één of ander event !!

  Kris sinnaeve - Belgian MotorHome Club - 04/02/2019

 • De Koffie Camper

  De Koffie Camper

  Event Familieweekend

  Goede koffie met vriendelijke service

  joeri zizek - Compass Group - 11/09/2018

Koffiewagen

Op zoek naar 'koffiewagen'? Dan kunnen wij jou helpen. Op onze website vind je niet minder dan eventbedrijven om je hierbij te helpen. Deze toeleveranciers helpen je met plezier bij het organiseren van jouw bedrijfsevenement of feest in Nederland.

Koffiewagen: alles op één website

Wij hebben alle bedrijven voor koffiewagen op een pagina geplaatst zodat je makkelijk kan kiezen. Ontdek onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op regio. Handig, niet?

Voor zaken als koffiewagen, koffiekar, koffiemobiel, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde zaken ben je op eventplanner.nl aan het juiste adres.

Eventbedrijf toevoegen

Je kan zelf gratis een eventbedrijf toevoegen aan dit overzicht. Zo bereik je in één klap 125.000 prospects die op zoek zijn naar koffiewagen.

Tags: koffiekar, koffiemobiel, ...

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!