Koffiewagen

Op zoek naar 'koffiewagen'? Op deze pagina vind je eventleveranciers die koffiewagen aanbieden in Nederland. Zo wordt het organiseren van jouw evenement zonder twijfel een succes!

Koffiewagen

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 10/10. Gebaseerd op 9 reviews over bedrijven in de categorie 'koffiewagen'.
 • De Koffie Camper

  De Koffie Camper

  De kunst van koffie zetten

  Kenneth van de Koffie Camper beheerst de kunst van het koffie zetten absoluut, maar bovendien is hij een vlotte, aimabele man die met iedereen een warm en persoonlijk gesprek kan voeren. Met overtuiging vijf sterren voor het plezier dat ik wekelijks beleef aan mijn koffietje op de wekelijkse markt, maar dat ook alle bezoekers van de evenementen die we met vzw Krottegemse Ransels organiseren te beurt valt.

  Frank Wauters - Krottegemse Ransels vzw - 06/08/2018

 • De Koffie Camper

  De Koffie Camper

  Aanrader

  Er werd ons na een uitvaartdienst op een serene wijze een koffie en een broodje aangeboden door de koffiecamper. Dit was zeer verzorgd en lekker.

  Alexander Vandecasteele - 29/07/2018

 • De Koffie Camper

  De Koffie Camper

  Lentefeest

  Wij hadden dankzij de koffiecamper een super Lentefeest voor ons zoontje. Zij hebben alles voor ons geregeld. Van eten tot dessert alles was tiptop! Een aangename gastheer achter de koffiemachine!

  Maaike Vandenbussche - 26/07/2018

 • De Koffie Camper

  De Koffie Camper

  Lentefeest

  Reeds gekend vanwege de uitstekende service op zowel markten als evenementen dus leek het me een logische keuze om een privéfeest te organiseren met koffie en dessertbuffet.
  Enkel goeie commentaren over zowel de service als de producten!
  Service gebeurde steeds met een lach en er moest nooit gevraagd worden het buffet aan te vullen, dit werd steeds nauwlettend in de gaten gehouden en ruim op voorhand bijgevuld waardoor iedereen aanwezig steeds ruime keuze had. Wat het geheel ook compleet maakt is dat er met een goede patissier gewerkt wordt en dus geen groothandelsmaken aanwezig zijn.
  Als er nog feesten volgen heb ik het nummer van de koffie camper al in mijn sneltoetsenlijst staan.

  Steven Deceuninck - 25/07/2018

Koffiewagen

Op zoek naar 'koffiewagen'? Dan kunnen wij jou helpen. Op onze website vind je niet minder dan eventbedrijven om je hierbij te helpen. Deze toeleveranciers helpen je met plezier bij het organiseren van jouw bedrijfsevenement of feest in Nederland.

Koffiewagen: alles op één website

Wij hebben alle bedrijven voor koffiewagen op een pagina geplaatst zodat je makkelijk kan kiezen. Ontdek onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op regio. Handig, niet?

Voor zaken als koffiewagen, koffiekar, koffiemobiel, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde zaken ben je op eventplanner.nl aan het juiste adres.

Eventbedrijf toevoegen

Je kan zelf gratis een eventbedrijf toevoegen aan dit overzicht. Zo bereik je in één klap 125.000 prospects die op zoek zijn naar koffiewagen.

Tags: koffiekar, koffiemobiel, ...

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!