header

Mobiele Espressobar Huren

Zoek je 'mobiele espressobar huren'? Op eventplanner.nl vind je bedrijven die mobiele espressobar huren aanbieden in Nederland. Zo wordt het organiseren van jouw evenement gegarandeerd een succes!

Mobiele Espressobar Huren

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.9/10. Gebaseerd op 14 reviews over bedrijven in de categorie 'mobiele espressobar huren'.
 • De Koffie Camper

  De Koffie Camper

  Heerlijke koffie

  We hebben de Koffie Camper al enkele keren opnieuw uitgenodigd om ons personeel te voorzien van heerlijke koffie. Het enthousiasme van Kenneth en zijn goed uitgekozen assortiment aan soorten koffie maken het een succesformule. Top!

  Ruben Beliën - Bellewaerde - 18/04/2019

 • De Koffie Camper

  De Koffie Camper

  Top

  Op zaterdag 09/03/2019 traden wij in het huwelijksbootje en als verrassing na de kerk hebben wij De Koffie Camper ingehuurd. Wij waren hier enorm tevreden over en de aanwezigen ook! Een aanrader!

  Rachelle Gheeraert - 22/03/2019

 • De Koffie Camper

  De Koffie Camper

  de koffiecamper bij VanoMobil

  De koffiecamper was fantastisch op ons motorhomeweekend ! Stipt op tijd op de afspraak ! Goeie voorbereiding want het was een vlotte bediening met koffie, thee en koffiekoeken ! Leuk voertuig, iets die in het oog springt op een event. Kenneth is een toffe type die zijn werk met ernst uitvoert. En iemand die iedereen wil tevreden stellen tijdens zijn actie !!
  Wij hebben alvast zijn contactgegevens genoteerd en gaan de koffiecamper zeker nog terug vragen op één of ander event !!

  Kris sinnaeve - Belgian MotorHome Club - 04/02/2019

 • De Koffie Camper

  De Koffie Camper

  Event Familieweekend

  Goede koffie met vriendelijke service

  joeri zizek - Compass Group - 11/09/2018

Mobiele Espressobar Huren

Op zoek naar 'mobiele espressobar huren'? Dan ben je aan het juiste adres. Op eventplanner.nl vind je niet minder dan leveranciers om je hiermee te helpen. Deze eventbedrijven helpen je met plezier bij de vlekkeloze organisatie van jouw evenement, feest of congres in Nederland.

Mobiele espressobar huren: alles op één website

Wij hebben alle leveranciers van mobiele espressobar huren op een pagina geplaatst zodat je eenvoudig kan kiezen. Ontdek onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op land en provincie. Handig, niet?

Voor zaken als mobiele espressobar huren, espresso, espressobar, espressomobiel, espresso bar, mobiele espressobar, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten kan je op eventplanner.nl terecht.

Eventbedrijf aanmelden

Je kan zelf kosteloos een leverancier toevoegen aan deze lijst. Zo bereik je in één klap duizenden potentiële klanten die op zoek zijn naar mobiele espressobar huren.

Tags: espresso, espressobar, espressomobiel, espresso bar, mobiele espressobar, ...

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!