header

Vergaderzalen in de provincie Flevoland

De origineelste vergaderzalen in Flevoland vind je op eventplanner.nl. Check foto's, reviews, ... van jouw favoriete vergaderzaal in Flevoland!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.8/10. Gebaseerd op 5 reviews over bedrijven in de categorie 'Vergaderzalen in de provincie Flevoland'.
 • TerraPaviljoen

  TerraPaviljoen

  Fijne, professionele samenwerking

  TerraPaviljoen is een belangrijk onderdeel van een nieuw televisieprogramma voor de Belgische, commerciële televisie.
  Het is altijd prettig samenwerken met Femke en haar team.
  Het paviljoen is een eyecatcher en grote meerwaarde voor ons programma.

  Anne Neves - 100.000Volts.TV - 02/08/2018

 • TerraPaviljoen

  TerraPaviljoen

  Uitstekende samenwerking

  Afgelopen winter voor het eerst samengewerkt met Terrapaviljoen, een uitstekende samenwerking met Femke en voor opdrachtgever een verassend concept wat we middels styling en decoratie ook naar buiten hebben doorgetrokken.
  Ik heb Femke leren kennen als een kundig en flexibel persoon waarmee het prettig samenwerken is.
  Het concept is zorgt gegarandeerd voor een unieke beleving bij iedere opdrachtgever.

  - van Eeghem Catering - 03/07/2018

 • TerraPaviljoen

  TerraPaviljoen

  Terrapaviljoen maakt het compleet!

  Voor de opening van ons pand heb ik Terra ingeschakeld en zij heeft alles tot in de puntjes goed verzorgd. Het terrapaviljoen was daarbij een mooie aanvulling en maakte het plaatje compleet deze avond. Ze voelde goed aan wat ik wilde met de opening en heb fijn samengewerkt met haar.

  Heidelinde Twigt - in-lite design BV - 19/06/2018

 • TerraPaviljoen

  TerraPaviljoen

  Altijd prettig werken met TerraPaviljoen

  We hebben met onze bedrijven BBA Pumps BV en Distrimex Pompen & Service BV een paar evenementen gedaan met TerraPaviljoen (zowel nationaal als internationaal). Het is gewoon prettig werken met Terra en onze gasten zijn altijd heel enthousiast over de chique promotie trailer.

  Henno Schothorst - BBA Pumps BV - 12/06/2018

Vergaderzalen in de provincie Flevoland

Ben je op zoek naar een vergaderzaal in Flevoland? eventplanner.nl heeft de oplossing. Hier vind je meteen alle vergaderzalen in Flevoland (Nederland). Vergelijk de reviews, bekijk tientallen foto's, hak de knoop door en maak van jouw feest of evenement een groot succes met de perfecte vergaderzaal!

Huur een vergaderzaal in Flevoland

Vroeger moest je het halve internet afspeuren naar een vergaderzaal in Flevoland. Kijk simpelweg op deze pagina en je ziet onmiddellijk een overzicht van alle vergaderzalen in de buurt van Flevoland. Voor 'vergaderzaal Flevoland' hebben we momenteel 7 alternatieven.

Jouw vergaderzaal toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een locatie in België of Nederland toevoegen aan deze pagina. Het is volledig gratis en neemt slechts enkele minuten in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw vergaderzaal in de kijker.

Relevante links: Vergaderzalen in Almere, Vergaderzalen in Bant, Vergaderzalen in Biddinghuizen, Vergaderzalen in Creil, Vergaderzalen in Dronten, Vergaderzalen in Emmeloord, Vergaderzalen in Ens, Vergaderzalen in Espel, Vergaderzalen in Kraggenburg, Vergaderzalen in Lelystad, Vergaderzalen in Luttelgeest, Vergaderzalen in Marknesse, Vergaderzalen in Nagele, Vergaderzalen in Rutten, Vergaderzalen in Swifterbant, Vergaderzalen in Tollebeek, Vergaderzalen in Urk, Vergaderzalen in Zeewolde, Congreslocatie in de provincie Flevoland, Evenementenlocaties in de provincie Flevoland, Feestzalen in de provincie Flevoland, Trouwlocaties in de provincie Flevoland

Filters

Categoriën

Reviews

Vergaderhamers

Advertenties