header

Trouwlocaties in Flevoland

De beste trouwlocaties in Flevoland vind je op eventplanner.nl. Check foto's, reviews, ... van jouw favoriete trouwlocatie in Flevoland!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 10/10. Gebaseerd op 4 reviews over bedrijven in de categorie 'Trouwlocaties in Flevoland'.
 • OCEANDIVA

  OCEANDIVA

  Een unieke varende locatie

  All Star Entertainment werkte al diverse malen met de Ocean Diva. Steeds is er goed overleg samen en zodoende is er een vlekkeloze productie mogelijk. Een genot om zo te mogen samenwerken. Ocean Diva is in het bijzonder geschikt voor unieke productpresentaties, bedrijfsfeesten en private parties.

  Erwin Roosenstein - All Star Entertainment - 26/02/2018

 • OCEANDIVA

  OCEANDIVA

  Het meest professionele eventbedrijf dat ik ken

  Als bureau zijn wij steeds afhankelijk van de snelheid waarmee de offertes van onze toeleveranciers ons bereiken om ook onze eindklant snel en adequaat te kunnen antwoorden. Naast natuurlijk een ongelooflijk product is de samenwerking achter de schermen, de snelheid, kwaliteit en opvolging van de dossiers bij Ocean Diva ongezien. Altijd denken ze ontzettend mee in het project en doen ze zelf ook creatieve voorstellen om het nog beter te maken. Moeilijke vragen over takelen van goederen aan boord (bv wagens, bussen) worden super behandeld. Iedereen die je aan de telefoon krijgt weet altijd wel iets van het dossier, dus interne communicatie zit ook altijd goed. Je wordt als klant ook echt altijd (h)erkent en dat geeft een fijn gevoel.
  Doe zo voort!

  Sophie Naze - KonseptS Events & Staycation Squad - 01/07/2017

 • OCEANDIVA

  OCEANDIVA

  Legendarisch

  Begin juni heeft de Nederlandsche Tafelronde samen met Ladies Circle Nederland en 41 Club een geweldig mooi evenement mogen neerzetten op de Ocean Diva Futura.
  Een sensationeel evenement dat inc de Hermes House Band, geweldige catering en personeel, 400 gasten een lifetime experience blijft.
  Bijzonder fijn samenwerken in de voorbereidingen, afspraak is afspraak, do what you say & say what you do, heel fijn!!!!
  Gelukkig was de avond voor de bemanning ook een feestje!
  In dit geval was het Sneekermeer de locatie, samen met een epische zonsondergang en volle maan samen onwerkelijk mooi.
  Duizend maal dank en graag tot een vervolg!

  Alex Blaauboer - De Nederlandsche Tafelronde - 13/06/2017

 • OCEANDIVA

  OCEANDIVA

  Get Inspired Event 2014

  In 2014 organiseerden we het 'eventplanner.be /.nl Get Inspired Event' op de OCEANDIVA. We konden rekenen op een super behulpzame en gemotiveerde crew die alles tot in de kleinste puntjes geregeld heeft. Het feit dat we ook een rondvaart in de haven gemaakt hebben vonden de gasten echt top! Een klassevolle evenementenlocatie die verrast!

  Kevin Van der Straeten - eventplanner.net - 19/04/2017

Trouwlocaties in Flevoland

Ben je op zoek naar een trouwlocatie in Flevoland? eventplanner.nl is de place to be. Op deze pagina vind je direct alle trouwlocaties in Flevoland (Nederland). Vergelijk de reviews, bekijk tientallen foto's, hak de knoop door en maak van jouw feest of evenement een groot succes met de perfecte trouwlocatie!

Huur een trouwlocatie in Flevoland

Vroeger moest je zelf op zoek gaan naar een trouwlocatie in Flevoland. Kijk simpelweg op eventplanner.nl en je ziet onmiddellijk een lijst van alle trouwlocaties in de buurt van Flevoland. Voor 'trouwlocatie Flevoland' hebben we momenteel 2 alternatieven.

Jouw trouwlocatie toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een evenementenlocatie in België of Nederland toevoegen aan dit overzicht. Het is volledig gratis en neemt slechts enkele seconden in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw trouwlocatie in de spotlight.

Relevante links: Trouwlocaties in Almere, Trouwlocaties in Bant, Trouwlocaties in Biddinghuizen, Trouwlocaties in Creil, Trouwlocaties in Dronten, Trouwlocaties in Emmeloord, Trouwlocaties in Ens, Trouwlocaties in Espel, Trouwlocaties in Kraggenburg, Trouwlocaties in Lelystad, Trouwlocaties in Luttelgeest, Trouwlocaties in Marknesse, Trouwlocaties in Nagele, Trouwlocaties in Rutten, Trouwlocaties in Swifterbant, Trouwlocaties in Tollebeek, Trouwlocaties in Urk, Trouwlocaties in Zeewolde, Congreslocatie in Flevoland, Evenementenlocaties in Flevoland, Feestzalen in Flevoland, Vergaderzalen in Flevoland

Filters

Categoriën

Reviews

Vergaderhamers

Advertenties