header

Feestzalen in de provincie Flevoland

De beste feestzalen in Flevoland vind je op eventplanner.nl. Check foto's, reviews, ... van jouw favoriete feestzaal in Flevoland!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 10/10. Gebaseerd op 4 reviews over bedrijven in de categorie 'Feestzalen in de provincie Flevoland'.
 • OCEANDIVA

  OCEANDIVA

  Een unieke varende locatie

  All Star Entertainment werkte al diverse malen met de Ocean Diva. Steeds is er goed overleg samen en zodoende is er een vlekkeloze productie mogelijk. Een genot om zo te mogen samenwerken. Ocean Diva is in het bijzonder geschikt voor unieke productpresentaties, bedrijfsfeesten en private parties.

  Erwin Roosenstein - All Star Entertainment - 26/02/2018

 • OCEANDIVA

  OCEANDIVA

  Het meest professionele eventbedrijf dat ik ken

  Als bureau zijn wij steeds afhankelijk van de snelheid waarmee de offertes van onze toeleveranciers ons bereiken om ook onze eindklant snel en adequaat te kunnen antwoorden. Naast natuurlijk een ongelooflijk product is de samenwerking achter de schermen, de snelheid, kwaliteit en opvolging van de dossiers bij Ocean Diva ongezien. Altijd denken ze ontzettend mee in het project en doen ze zelf ook creatieve voorstellen om het nog beter te maken. Moeilijke vragen over takelen van goederen aan boord (bv wagens, bussen) worden super behandeld. Iedereen die je aan de telefoon krijgt weet altijd wel iets van het dossier, dus interne communicatie zit ook altijd goed. Je wordt als klant ook echt altijd (h)erkent en dat geeft een fijn gevoel.
  Doe zo voort!

  Sophie Naze - KonseptS Events & Staycation Squad - 01/07/2017

 • OCEANDIVA

  OCEANDIVA

  Legendarisch

  Begin juni heeft de Nederlandsche Tafelronde samen met Ladies Circle Nederland en 41 Club een geweldig mooi evenement mogen neerzetten op de Ocean Diva Futura.
  Een sensationeel evenement dat inc de Hermes House Band, geweldige catering en personeel, 400 gasten een lifetime experience blijft.
  Bijzonder fijn samenwerken in de voorbereidingen, afspraak is afspraak, do what you say & say what you do, heel fijn!!!!
  Gelukkig was de avond voor de bemanning ook een feestje!
  In dit geval was het Sneekermeer de locatie, samen met een epische zonsondergang en volle maan samen onwerkelijk mooi.
  Duizend maal dank en graag tot een vervolg!

  Alex Blaauboer - De Nederlandsche Tafelronde - 13/06/2017

 • OCEANDIVA

  OCEANDIVA

  Get Inspired Event 2014

  In 2014 organiseerden we het 'eventplanner.be /.nl Get Inspired Event' op de OCEANDIVA. We konden rekenen op een super behulpzame en gemotiveerde crew die alles tot in de kleinste puntjes geregeld heeft. Het feit dat we ook een rondvaart in de haven gemaakt hebben vonden de gasten echt top! Een klassevolle evenementenlocatie die verrast!

  Kevin Van der Straeten - eventplanner.net - 19/04/2017

Feestzalen in de provincie Flevoland

Ben je op zoek naar een feestzaal in Flevoland? eventplanner.nl helpt je verder. In onderstaande overzicht vind je onmiddellijk alle feestzalen in Flevoland (Nederland). Vergelijk de reviews, bekijk tientallen foto's, hak de knoop door en maak van jouw feest of evenement een groot succes met de perfecte feestzaal!

Huur een feestzaal in Flevoland

Vroeger moest je zelf op zoek gaan naar een feestzaal in Flevoland. Kijk simpelweg op eventplanner.nl en je ziet meteen een overzicht van alle feestzalen in de buurt van Flevoland. Voor 'feestzaal Flevoland' hebben we momenteel 6 alternatieven.

Jouw feestzaal toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een evenementenlocatie in België of Nederland toevoegen aan deze lijst. Het kost je geen cent en neemt slechts enkele minuten in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw feestzaal in de kijker.

Relevante links: Feestzalen in Almere, Feestzalen in Bant, Feestzalen in Biddinghuizen, Feestzalen in Creil, Feestzalen in Dronten, Feestzalen in Emmeloord, Feestzalen in Ens, Feestzalen in Espel, Feestzalen in Kraggenburg, Feestzalen in Lelystad, Feestzalen in Luttelgeest, Feestzalen in Marknesse, Feestzalen in Nagele, Feestzalen in Rutten, Feestzalen in Swifterbant, Feestzalen in Tollebeek, Feestzalen in Urk, Feestzalen in Zeewolde, Congreslocatie in de provincie Flevoland, Evenementenlocaties in de provincie Flevoland, Trouwlocaties in de provincie Flevoland, Vergaderzalen in de provincie Flevoland

Filters

Categoriën

Reviews

Vergaderhamers

Advertenties