header

Feestzalen in de provincie Flevoland

De beste feestzalen in Flevoland vind je op eventplanner.nl. Check foto's, reviews, ... van jouw favoriete feestzaal in Flevoland!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.9/10. Gebaseerd op 9 reviews over bedrijven in de categorie 'Feestzalen in de provincie Flevoland'.
 • TerraPaviljoen

  TerraPaviljoen

  Fijne, professionele samenwerking

  TerraPaviljoen is een belangrijk onderdeel van een nieuw televisieprogramma voor de Belgische, commerciële televisie.
  Het is altijd prettig samenwerken met Femke en haar team.
  Het paviljoen is een eyecatcher en grote meerwaarde voor ons programma.

  Anne Neves - 100.000Volts.TV - 02/08/2018

 • TerraPaviljoen

  TerraPaviljoen

  Uitstekende samenwerking

  Afgelopen winter voor het eerst samengewerkt met Terrapaviljoen, een uitstekende samenwerking met Femke en voor opdrachtgever een verassend concept wat we middels styling en decoratie ook naar buiten hebben doorgetrokken.
  Ik heb Femke leren kennen als een kundig en flexibel persoon waarmee het prettig samenwerken is.
  Het concept is zorgt gegarandeerd voor een unieke beleving bij iedere opdrachtgever.

  - van Eeghem Catering - 03/07/2018

 • TerraPaviljoen

  TerraPaviljoen

  Terrapaviljoen maakt het compleet!

  Voor de opening van ons pand heb ik Terra ingeschakeld en zij heeft alles tot in de puntjes goed verzorgd. Het terrapaviljoen was daarbij een mooie aanvulling en maakte het plaatje compleet deze avond. Ze voelde goed aan wat ik wilde met de opening en heb fijn samengewerkt met haar.

  Heidelinde Twigt - in-lite design BV - 19/06/2018

 • TerraPaviljoen

  TerraPaviljoen

  Altijd prettig werken met TerraPaviljoen

  We hebben met onze bedrijven BBA Pumps BV en Distrimex Pompen & Service BV een paar evenementen gedaan met TerraPaviljoen (zowel nationaal als internationaal). Het is gewoon prettig werken met Terra en onze gasten zijn altijd heel enthousiast over de chique promotie trailer.

  Henno Schothorst - BBA Pumps BV - 12/06/2018

Feestzalen in de provincie Flevoland

Ben je op zoek naar een feestzaal in Flevoland? eventplanner.nl helpt je verder. In onderstaande overzicht vind je onmiddellijk alle feestzalen in Flevoland (Nederland). Vergelijk de reviews, bekijk tientallen foto's, hak de knoop door en maak van jouw feest of evenement een groot succes met de perfecte feestzaal!

Huur een feestzaal in Flevoland

Vroeger moest je zelf op zoek gaan naar een feestzaal in Flevoland. Kijk simpelweg op eventplanner.nl en je ziet meteen een overzicht van alle feestzalen in de buurt van Flevoland. Voor 'feestzaal Flevoland' hebben we momenteel 7 alternatieven.

Jouw feestzaal toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een evenementenlocatie in België of Nederland toevoegen aan deze lijst. Het kost je geen cent en neemt slechts enkele minuten in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw feestzaal in de kijker.

Relevante links: Feestzalen in Almere, Feestzalen in Bant, Feestzalen in Biddinghuizen, Feestzalen in Creil, Feestzalen in Dronten, Feestzalen in Emmeloord, Feestzalen in Ens, Feestzalen in Espel, Feestzalen in Kraggenburg, Feestzalen in Lelystad, Feestzalen in Luttelgeest, Feestzalen in Marknesse, Feestzalen in Nagele, Feestzalen in Rutten, Feestzalen in Swifterbant, Feestzalen in Tollebeek, Feestzalen in Urk, Feestzalen in Zeewolde, Congreslocatie in de provincie Flevoland, Evenementenlocaties in de provincie Flevoland, Trouwlocaties in de provincie Flevoland, Vergaderzalen in de provincie Flevoland

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!