Savvy Congress
10 jaar Savvy, 10 jaar shifting knowledge, 10 jaar betrouwbaar stemmen
Savvy Congress|
15 maart 2024

SmartVote?


1 van de 10 key producten van Savvy Congress is het formeel stemmen tijdens een ALV of AVA. Het formeel stemmen was dan ook een uitgangspunt toen wij 10 jaar geleden begonnen met Savvy Congress.


Het meerdere keren tellen van opgestoken handen of de berg briefjes die keer op keer opnieuw moest worden geteld door een tel commissie, moest toch wel echt anders kunnen!

Hierop kwamen wij met het Savvy SmartVote systeem. Een gesloten platform waar veiligheid en betrouwbaarheid voorop staat. Het is snel en flexibel in gebruik en AVG- Proof.


Naast dat we dit product faciliteren voor grote verenigingen, coöperaties en bedrijven tijdens fysieke bijeenkomsten, doen we sinds 2018 dit ook voor kleinere maatschappen en partner bedrijven. Met een specialisatie voor juist die klanten waarbij de maten of partners niet aanwezig kunnen zijn tijdens het live evenement/vergadering, zorgen wij ervoor dat zij op een veilige manier hun stem kunnen uitbrengen.

Zo ook heeft MSB MMS hier al gebruik van gemaakt. Het platform zorgt ervoor dat iedereen binnen het Medisch Specialistisch Bedrijf op een snelle betrouwbare manier mee kan beslissen.


Meer info of demo;

https://lnkd.in/dV-hn2mD

Like Reageer