Savvy Congress
10 Jaar Savvy, 10 jaar shiftting knowledge, 10 jaar goed werkend internet.
Savvy Congress|
7 februari 2024

10 jaar geleden toen wij begonnen in veel zalen en evenementen locaties was de wifi nog erg slecht en het internet heel duur.

Dit was dan in de basis niet ons probleem of onze schuld, maar zorgde wel voor een kink in de kabel voor de werking van onze app. (en alle andere internet zaken). Om dit op een Savvy en betrouwbare manier te vermijden maakten wij altijd zelf een eigen wifi netwerk op locatie. Dit zorgde dan niet alleen voor een goede verbinding voor alle deelnemers, maar ook voor een goed werkende app. Tot op heden dag wordt dit gesloten Savvy netwerk nog steeds door ons ingezet op vele locaties gebruikt. 

 

Maar wist jij dat Wifi eigenlijk geen internet is?

Wifi is slechts de draadloze verbinding tussen jouw device en het internet, maar wat nou als er aan het einde van die draadloze wifi verbinding geen internet zit?

In de afgelopen 10 jaar hebben wij talloze oplossen bedacht en gecreëerd om op elk evenement te zorgen dat het internet aan de volle eisen voldeed. Vaak moesten wij hiervoor dan de verbindingen inhuren. Meer verbindingen inhuren betekent meer geld uitgeven, betekent dat de kosten voor een goed lopend evenement stijgen. Dit was dan ook een van de meeste besproken issues.

Één van onze duurste internet verbindingen was voor een evenement in Rome, €3300,- per dag…


Ja dat is niet mis!

Weet jij nog wanneer je veel geld hebt betaald voor het internet, en hoeveel was dat dan?

Like Reageer