Festivak
Krachten bundelen tijdens Festivak; ben jij er ook bij?
Festivak|
14 november 2023

Het aftellen is begonnen; binnenkort vullen meer dan 250 exposanten uit de wereld van events de beursvloer in de Nekkerhal. Niet alleen om jou als bezoeker te inspireren, maar ook om met elkaar bij te praten over ontwikkelingen in de branche.


Zo verzorgt het cluster beMatrix, AS Technology en Publi FDM dit jaar de indrukwekkende entree van Festivak. Ga langs bij het cluster van B-ESA, die als federatie met een aantal van hun leden presenteren: The PowerShop, AS Technology, Losberger De Boer, PAS Security, Georges Veldeman nv en 360 Solutions.

Meeslepende keynotes

Ook het inspirerende lezingenprogramma biedt je volop inspiratie. Zo betreedt Ilja Theuwissen namens The Safe Group het podium in keynotezaal 2 en geeft hij een lezing over event technologie met voorbeelden op festivals als Rock Werchter en Pukkelpop.

Bekijk complete lezingenprogramma

Ben jij van de partij?

Na een dag kennis vergaren kun je onder het genot van een hapje, drankje en muzikale optredens de eerste beursdag in stijl afsluiten: als bezoeker van Festivak ben je van harte welkom op het netwerkevent ‘Get Inspired’. 


Scoor snel je gratis ticket(s) voor Festivak door je via de website aan te melden. 

 

Gratis tickets

 

Na registratie voor je bezoek aan Festivak, hoef je je enkel nog aan te melden via het aanmeldformulier om mee te kunnen feesten tijdens het netwerkevent. 

 

Bekijk alvast welke artiesten zullen schitteren op het podium en zorg dat je erbij bent!

Like Reageer