Savvy Congress
Savvy congress lanceert een uniek corporate tv-concept
Savvy Congress|
23 oktober 2023

Een eigen populaire talkshow voor organisaties

 

Hendrik-Ido-Ambacht – 18 oktober 2023 Savvy Congress lanceert samen met haar partners TheSpeakers.nl, Public Cinema en ProudPepper ‘Het corporate TV-concept’; een unieke en op maat gemaakte talkshow die wordt gemaakt in én uitgezonden vanuit organisaties.


In een tijd waarin hybride werken de standaard is geworden is het regelmatig een uitdaging om al je collega’s en medewerkers te bereiken. En dat terwijl veel bedrijven nu meer dan ooit de behoefte voelen om dichter bij hun medewerkers te staan. Employer Branding staat bij veel organisaties hoog op de agenda vanwege personeelsbehoud, om betrokkenheid te stimuleren en te vergroten. Als gevolg van deze vraag heeft Savvy Congress een uniek concept ontwikkeld; in het corporate TV-concept komen de werelden van online en offline events bij elkaar.


“Talkshows zijn in deze tijd erg populair. Gemiddeld trekt een talkshow van Vandaag Inside of Jinek gemiddeld meer dan een miljoen kijkers. Dit populaire concept kunnen wij ook in organisaties brengen”, aldus Dominique Dirkx, Project Coördinator bij Savvy Congress.


De Talkshow

Savvy Congress faciliteert de benodigde professionele ondersteuning en setting om een mooie productie te maken. Met een talkshow-opstelling, gaat professioneel presentatrice Kim Brouns met de geselecteerde tafelgasten in gesprek over actuele en relevante onderwerpen binnen het bedrijf.


De korte talkshow is een ideale tool om een korte lijn te leggen tussen de tafelgasten, collega’s en zakelijke partnerts; om iedereen binnen (en eventueel buiten) het bedrijf met elkaar te verbinden. Dit wordt gedaan op interactieve wijze waarbij kijkers actief kunnen deelnemen en zelfs in beeld kunnen komen, waar ze zich ook bevinden. De kijker van deze talkshow voelt zich verbonden.


Partner TheSpeakers.nl, een gerenommeerd sprekersbureau met een breed aanbod aan experts en sprekers, levert externe sprekers binnen het vakgebied aan. Public Cinema staat klaar om met extra vormgeving en andere content op maat de talkshow te perfectioneren.

Like Reageer