Halito!
Nieuwe mijlpaal: Halito! behaalt ISO 27001 certificaat [persbericht]
Halito!|
26 september 2022

Bij Halito! staan privacy, security en informatiebeveiliging bovenaan de prioriteitenlijst. Al jaren. En dat hebben ze nu verankerd door het ISO 27001 certificaat te behalen. Met deze certificering toont Halito! aan dat het voldoet aan de internationale norm voor informatiebeveiliging.


Mijlpaal

“We hebben hier meer dan 2 jaar naartoe gewerkt en mogen gerust stellen dat dit een van de belangrijkste mijlpalen ooit is. Als bescheiden kmo bewijzen we hiermee dat we de lat voor onszelf bijzonder hoog leggen als het gaat over informatiebeveiliging. We behoren hiermee tot de top 300 van Belgische bedrijven die ISO 27001 effectief gehaald heeft,” aldus een trotse managing director Bart Van Zele.


Voor klanten een geruststelling

“Hoewel 100% beveiliging niet bestaat, is het voor onze bestaande klanten een enorme geruststelling dat we alles netjes op een rijtje hebben. Vooral de internationale corporates zien hun risico nu dalen, en daar krijgen we heel enthousiaste reacties over,” glundert Bart Van Zele.


ISO 27001 is dé internationale norm voor informatiebeveiliging

Informatie en kennis is voor Halito! één van de belangrijkste bezittingen. Daarom is het nodig om die data goed te beschermen. Omdat de ISO 27001-norm internationaal aanzien wordt als hét kwaliteitscertificaat om aan te tonen dat een onderneming adequate beveiligingsmaatregelen neemt om data te beschermen, heeft Halito! gekozen voor dit label.


Objectief en onafhankelijk

Een ISO 27001 certificaat is het objectief en onafhankelijk bewijs waarmee je als organisatie aantoont dat je serieus en structureel bezig bent met informatiebeveiliging. Daar is een heel uitgebreide audit aan vooraf gegaan door DQS, een onafhankelijk orgaan.


Het certificaat is geen eindpunt

Een ISO 27001 behalen, is geen eindpunt. Er wordt een continue verbetering van informatiebeveiliging verwacht en als de normen worden aangepast, dient Halito! te volgen. Binnen het team hebben ze dan ook verschillende rollen gedefinieerd om ervoor te zorgen dat een certificaat geen eenmalige inspanning is maar een continue proces.


Het gaat over excellentie, niet perfectie

“Risico’s zullen er altijd bestaan en dat is bij ISO 27001 niet anders. Het ISO 27001 certificaat gaat dan ook niet over perfectie, wel over excellentie. En daar zijn we bij Halito! ook bijzonder trots op. Of dit gevierd zal worden? Wees maar zeker want dit certificaat is eens te meer het bewijs dat dit de verdienste is van een ongelooflijk sterk team!”


Meer details vind je op https://www.halito.com/nl-be/security-by-design/iso27001/Over Halito!

Halito! is een softwarebedrijf gespecialiseerd in event communicatie en registratie voor corporates. Het is marktleider in België en een bepalende speler in Nederland. Het bedrijf heeft het HQ in Antwerpen.

Like Reageer
Kevin Van der Straeten
Leader |eventplanner.net | 26 september 2022

Proficiat Halito! team 🍾

Like | Reply
Maarten Goedeme
New |Freestyletalent Events & Entertainment | 3 oktober 2022

Proficiat Bart!

Like | Reply