Halito!
Halito! wint HR Explore Award
Halito!|
17 november 2021

Op 16 november 2021 vond de uitreiking plaats van de HR Explore Award 2021, georganiseerd door Voka Antwerpen-Waasland. De award beloont de Antwerps-Wase onderneming met de meest lovenswaardige HR-verwezenlijking van de afgelopen twee jaar.


Halito! won met de case 60 minuten sporten = 10 minuten betaalde vakantie 🏆


Een gezonde geest in een gezond lichaam

CEO Bart Van Zele licht toe: "'Mens sana in corpore sano'. Juvenalis wist het een kleine 2000 jaar geleden al, maar het verschil tussen theorie en praktijk is soms groot en de motivatie soms klein. Met dit sportief experiment probeer ik een steentje bij te dragen aan de befaamde spreuk. Collega’s die op zoek zijn naar een goede work-life balance, een evenwichtig leven met voldoende beweging en sport, worden hierdoor gestimuleerd."


Spelregels

Sporten is trouwens een ruim begrip: fietsen, zwemmen, lopen, squash, fitness, maar ook wandelen komen in aanmerking. "Er is geen waardeoordeel over het type sport. De collega’s moeten hun gezond verstand gebruiken maar darts en shoppen op de Meir komen helaas niet in aanmerking. Het belangrijkste is dat je bewust in beweging bent", aldus Bart.


Andere spelregels zijn er nauwelijks, behalve een maximum aantal uren dat iedere collega kan verzamelen.


Geen controle

Het bijhouden van sportieve prestaties gebeurt met een activity tracker die iedereen die dat wilt ter beschikking krijgt. Maar die dient enkel om voor jezelf te weten hoe lang en intensief je hebt gesport. Het is geen controlemiddel. "Onze bedrijfscultuur is heel open en gebaseerd op vertrouwen. Daar hoort geen controlemechanisme in thuis."


Voor iedereen

Het initiatief leent er zich toe om in elke organisatie, klein of groot, toe te passen. Iedereen kan er aan deelnemen en er wordt niemand uitgesloten. "Ik heb de afgelopen maanden gemerkt dat veel collega-ondernemers dit idee overnemen en dat is natuurlijk geweldig. Ik hoop dat het nog veel navolging zal krijgen", besluit Bart.


Over Halito!

Halito! is een softwarebedrijf dat bedrijven en organisaties ondersteunt bij de communicatie van evenementen. Met de software kunnen event managers aan de slag om hun gasten te informeren, uit te nodigen, te laten registreren en achteraf ook te bedanken. De volledige communicatieflow voor, tijdens en na het event dus.


Halito! is marktleider in België en een dominante speler op de Nederlandse markt. Met een 10-tal collega's wordt elke dag gewerkt aan de verdere ontwikkeling van het product.

Like Reageer
Kevin Van der Straeten
Leader |eventplanner.net | 17 november 2021

Inspirerende case Bart! Proficiat met de welverdiende erkenning 👌

Bart Van Zele
Leader |Halito! | 17 november 2021

Dankjewel Kevin!

Like