Leuven

Zoek je 'leuven'? Op eventplanner.nl vind je toeleveranciers die leuven aanbieden in Nederland. Zo wordt de organisatie van jouw evenement zonder twijfel een succes!

Leuven

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.5/10. Gebaseerd op 8 reviews over bedrijven in de categorie 'leuven'.
 • reBoot

  reBoot

  Event Fiscadvies op reBoot

  We organiseerden met Fiscadvies in het najaar een event voor onze klanten op reBoot. Ik kan het alleen maar ten stelligste aanraden: de locatie, het eten, de mensen. Het feit dat je in de eventroom letterlijk net met je hoofd boven het water zit gaf een extra dimensie aan onze ervaring. Erg rustgevend om de diverse vogels, eenden etc te spotten op het water.
  Zeker voor herhaling vatbaar. Het concept van Birte en Kris staat er!

  Carla Van Corenland - Fiscadvies - 17/11/2018

 • reBoot

  reBoot

  Originele locatie met topservice

  We hebben hier met het team een aangename workshop gehouden. Originele locatie met top-service. Zeer aangename ontvangst en zeer verzorgde catering. Ideaal gelegen wat betreft parking en niet te ver van het centrum van Leuven. Was de eerste keer maar niet de laatste. Een aanrader voor bedrijfsvergaderingen en -workshops, in kleine of middelgrote groep.

  Frédéric Gabriel - Nestlé - 13/11/2018

 • reBoot

  reBoot

  Leuke locatie voor teamevents

  Ik was op zoek naar een originele locatie met een professioneel aanbod rond Insights Discovery voor de organisatie van een teamdag. Bij reBoot heeft ons team een heel leerrijke dag met de nodige fun-factor én niet onbelangrijk lekker eten gehad. De locatie nodigt uit tot inspiratie, het team dat er werkt doet je bruisen. Kortom een echte aanrader.

  Ann Ponnet - Lokaal Bestuur Heist op den Berg - 12/11/2018

 • reBoot

  reBoot

  In de achteruitkijkspiegel kijken en dan volle gas vooruit doe je met 'reBoot'

  Samen met onze medewerkers vonden we het tijd om even stil te staan bij wat we al gerealiseerd hadden en hoe we hiermee het best verder aan de slag zouden kunnen. In de unieke omgeving, op een boot, is dit met de professionele begeleiding van Birte en de kookkunsten van haar man Kris bijzonder goed gelukt! Elke deelnemer was achteraf bijzonder lovend over de samenwerking met reBoot! Een bijzondere aanrader voor degene die zichzelf en hun werkomgeving "op tijd" in vraag durven stellen!

  Erwin Gelaes - N.V Engema - 12/11/2018

Leuven

Zoek je 'leuven'? Dan ben je aan het juiste adres. Op eventplanner.nl vind je niet minder dan eventbedrijven om je hiermee te helpen. Deze eventleveranciers helpen je graag bij het organiseren van jouw bedrijfsevenement of feest in Nederland.

Leuven: een handig overzicht

Wij hebben alle info over leuven op een pagina geplaatst zodat je makkelijk kan vergelijken. Ontdek onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op locatie. Handig, niet?

Voor zaken als leuven, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde zaken kan je op eventplanner.nl terecht.

Eventbedrijf aanmelden

Je kan zelf kosteloos een firma toevoegen aan deze lijst. Zo bereik je in één klap duizenden prospects die op zoek zijn naar leuven.

Tags: ...

Artikels

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!