Degustaties

Op zoek naar 'degustaties'? Op eventplanner.nl vind je bedrijven die degustaties aanbieden in Nederland. Zo wordt de organisatie van jouw evenement gegarandeerd een succes!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.6/10. Gebaseerd op 7 reviews over bedrijven in de categorie 'degustaties'.
 • Plateau

  Plateau

  Wereld van werk

  Plateau biedt een mooie en serene omgeving om rustig te reflecteren over onderwerpen die ons boeien. In mijn geval was dat de wereld van werk. Dankzij de positief gerichte vragen van Lieve en de interactie met de andere gesprekspartners heb ik in elk geval voor mezelf nog helderder kunnen benoemen dat mijn werk ook mijn levenspassie is, nl. mensen verbinden, "zin" geven en laten groeien... Human Forward.

  Herman Nijns - Randstadgroup Belgium - 03/09/2018

 • Plateau

  Plateau

  Een plek die werkt!

  Plateau is een erg aangename werkplek, mooi ingericht en gelegen in een fijne en rustige omgeving. Op een of andere manier inspireert de plek zodat de ideeën borrelen. Neem daarbij de erg hartelijke en persoonlijke ontvangst door de gastvrouw en een zalige culinaire omkadering door de gastheer, en het plaatje is perfect. Wij komen terug! Reken daar maar op.

  Reinoud Cartuyvels - Jessa Ziekenhuis - 21/08/2018

 • Plateau

  Plateau

  Werken en leren in een schitterend kader

  Plateau is een schitterende plaats om te leren en te werken. We waarderen met name de stille en discrete omgeving, de lichte, tegelijk eenvoudige en gezellige ruimtes en de lokatie: heel rustig en toch erg goed bereikbaar. De E313 en 314 zijn vlakbij. Voor wie op zoek is naar een goede plaats voor het werken met een groep of het voeren van individuele gesprekken is Plateau een aanrader.

  Frank Philippaerts - FLY Consult - 01/08/2018

 • Plateau

  Plateau

  Inspirerende plek

  Zeer inspirerende plek, zowel voor ontmoeting- of vormingsactiviteiten als voor meer feestelijke gelegenheden. Stijlvol, mooi ingericht, maar vooral zeer gastvrij!

  Lieve Maes - andante continuo - 17/07/2018

Degustaties

Zoek je 'degustaties'? Dan ben je aan het juiste adres. Op onze website vind je maar liefst toeleveranciers om je hierbij te helpen. Deze leveranciers helpen je graag bij de vlekkeloze organisatie van jouw bedrijfsevenement of feest in Nederland.

Degustaties: alles op één pagina

Wij hebben alle leveranciers van degustaties op een pagina geplaatst zodat je eenvoudig kan vergelijken. Neem een kijkje naar onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op regio. Handig, niet?

Voor zaken als degustaties, degustatie, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde zaken ben je op eventplanner.nl aan het juiste adres.

Bedrijf toevoegen

Je kan zelf gratis een firma toevoegen aan dit overzicht. Zo bereik je in één klap 125.000 potentiële klanten die op zoek zijn naar degustaties.

Tags: degustatie, ...

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!