header

Koffietafel

Zoek je 'koffietafel'? Hier vind je leveranciers die koffietafel aanbieden in Nederland. Zo wordt het organiseren van jouw evenement zonder twijfel een succes!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.3/10. Gebaseerd op 6 reviews over bedrijven in de categorie 'koffietafel'.
 • Edville Academy

  Edville Academy

  Toplocatie - Goede prijs/kwaliteit

  Perfecte loactie met alle voorzieningen.
  Het personeel denkt mee en helpt waar nodig.
  Goede bereikbaarheid en steeds goede afspraken met de eigenaar tijdens het boekingproces.

  Kevin Reygaerts - Theater Savooi - 06/04/2020

 • Edville Academy

  Edville Academy

  Out of the box

  De Edville Academiy is een out-of-the-box eventruimte in een architecturale parel. Goede ontvangst en service van een enthousiast team, dat je event uniek en representabel maakt. Toppertje! Bedankt!

  Alexander Van Britsom - BRITSOM PHILIPS - 17/01/2019

 • Edville Academy

  Edville Academy

  Top locatie

  Dit aangenaam verblijf inclusief vriendelijk en behulpzaam personeel, aanrader! Alsook de bereikbaarheid en de groene omgeving. Voor herhaling vatbaar

  Gert Hoebies - N V Randy Raket - 17/01/2019

 • Edville Academy

  Edville Academy

  aangenaam verrast

  Aanvankelijk sceptisch maar door de ontspannen sfeer van de omgeving en de medewerkers smolt die als sneeuw voor de zon. Gemakkelijk bereikbaar via zowel de E40 als de E17 maakte het voor iedereen eenvoudig op locatie te geraken. Dank je!

  Andries Tiels - REX - 10/01/2019

Koffietafel

Op zoek naar 'koffietafel'? Dan ben je aan het juiste adres. Op deze pagina vind je niet minder dan eventleveranciers om je hierbij te helpen. Deze eventbedrijven helpen je met plezier bij de vlekkeloze organisatie van jouw evenement, feest of congres in Nederland.

Koffietafel: alles op één website

Wij hebben alle leveranciers van koffietafel op een pagina geplaatst zodat je makkelijk kan kiezen. Ontdek onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op locatie. Handig, niet?

Voor zaken als koffietafel, koffietafels, locatie koffietafels, zaal koffietafel, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde zaken kan je op eventplanner.nl terecht.

Bedrijf toevoegen

Je kan zelf gratis een leverancier toevoegen aan dit overzicht. Zo bereik je in één klap 125.000 potentiële klanten die op zoek zijn naar koffietafel.

Tags: koffietafels, locatie koffietafels, zaal koffietafel, ...

Filters

Zoekwoorden

Reviews

Advertenties