Evenement Registratie

Zoek je 'evenement registratie'? Op eventplanner.nl vind je eventbedrijven die evenement registratie aanbieden in Nederland. Zo wordt het organiseren van jouw evenement gegarandeerd een succes!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.15/10. Gebaseerd op 25 reviews over bedrijven in de categorie 'evenement registratie'.
 • Halito!

  Halito!

  Ervaring met Halito! zeer positief

  Dit jaar heb ik de event registratie software van Halito! ingezet bij een klant waarvoor ik meerdere congressen organiseerde. Het ging om zowel betalende als niet betalende events.
  De implementatie moest snel gebeuren en het team van Halito! (Kevin en Annick) waren zeer behulpzaam als er vragen waren, makkelijk (en altijd) te bereiken en hielden het hoofd kalm. Ze gaven vele goede tips en kennen het pakket van binnen en van buiten.
  Halito! biedt zeer praktische software, met redelijk wat mogelijkheden (van het customizen van de opmaak, het eenvoudig opzetten van een registratiepagina, het voorbereiden van mailings (per (sub)doelgroep) tot het generen van deelnemerslijsten, het voorbereiden van de betaalmodule en het versturen van betaal reminders. Beschikbare talen zijn Nederlands, Frans, Engels en zelfs Chinees.
  Kortom, ik ben zeer tevreden over de samenwerking en de software. En nee, ik krijg geen korting van ze door deze ervaring te publiceren ;-) Het is mijn oprechte mening.

  Sigrid Witzenburg - SWitz Communicatie - 08/10/2018

 • Halito!

  Halito!

  Zeer tevreden

  Drie keer heb ik de Halito tool gebruikt als inschrijvingswebsite voor seminaries die ik organiseerde. Het platform is zeer gebruiksvriendelijk en de online helpdesk is zeer hulpzaam, en altijd heel snel in het antwoorden.
  Deze tool raad ik iedereen aan die snel en efficient een inschrijvingswebsite wil opbouwen.

  Nikita Cols - VO The Event Alchemist - 01/10/2018

 • Halito!

  Halito!

  Halito beloofd eeuwige trouw.

  Wij gebruikte Halito voor de registratie van onze Huwelijksbeurs en degustatie diners voor toekomstige Trouwers. De tool werkte super om de meer dan175 gasten te registeren en hun voorkeur op gebied van menu's te kennen. Daarbij paste de huisstijl van het inschrijvingsformulier perfect bij de look & feel die we op het event wilde weergeven. Een leuke extra was dat we aan alle gasten na het event via Halito makkelijk een bedankwoordje konden toesturen. Wij zegen JA tegen Halito !

  Tom De Weyer - Watt17 - 29/09/2018

 • Halito!

  Halito!

  Halito! Voor Kluivert Dog Rescue Center

  Voor de benefietavond van het Kluivert Dog Rescue Center hebben wij gebruik gemaakt van het online platform van Halito!
  Het platform is zeer uitgebreid en biedt diverse functionaliteiten. Maar wat vooral heel erg fijn is, de custumer support die ze bieden. Binnen hele korte tijd lossen ze de problemen op en beantwoorden ze je vragen.
  Ook als je technisch niet zo handig bent helpen ze je mee om de juiste output te genereren. Ze werken netjes en zijn flexibel.
  Ik ben zeer blij dat we dit unieke event samen met Halito! Hebben kunnen oppakken.
  Marije van Unen
  sMARt Licensing & Brands

  Marije Van Unen - sMARt licensing & brands - 28/09/2018

Evenement Registratie

Op zoek naar 'evenement registratie'? Dan heb je geluk. Op onze website vind je maar liefst leveranciers om je hiermee te helpen. Deze bedrijven helpen je graag bij de vlekkeloze organisatie van jouw bedrijfsevenement of feest in Nederland.

Evenement registratie: een handig overzicht

Wij hebben alle leveranciers van evenement registratie in een handig overzicht geplaatst zodat je makkelijk kan vergelijken. Ontdek onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op land en provincie. Handig, niet?

Voor zaken als evenement registratie, event registratie, registratie evenementen, evenementenregistratie, registratie bedrijfsevenementen, registratie evenemenenten, eventregistratie, registratie bedrijfsfeest, evenementregistraties, registratie events, registratie congres, registratie beurs, event registration, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten ben je op eventplanner.nl aan het juiste adres.

Link toevoegen

Je kan zelf kosteloos een bedrijf toevoegen aan dit overzicht. Zo bereik je in één klap 125.000 potentiële klanten die op zoek zijn naar evenement registratie.

Tags: event registratie, registratie evenementen, evenementenregistratie, registratie bedrijfsevenementen, registratie evenemenenten, eventregistratie, registratie bedrijfsfeest, evenementregistraties, registratie events, registratie congres, registratie beurs, event registration, ...

Artikels

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!