header

Feestzalen in Breda

De mooiste feestzalen in Breda vind je op eventplanner.nl. Check foto's, reviews, ... van jouw favoriete feestzaal in Breda!

Feestzalen in Breda

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

No Photo Available

Hotel Mastbosch Breda & Heeren van Oranje

Schrijf review 2 km

No Photo Available

Grand Café De Kogelvanger

Schrijf review 2.3 km
Breepark

Breepark

Schrijf review 3 km
STRND

STRND

4 reviews 3.6 km

Middels een unieke herbestemming werd de voormalige Renaultgarage in 2013 omgetoverd tot de veelzijdige evenementenlocatie STRND. Inmiddels is het indoor strand uitgegroeid tot dé evenementenlocatie van Brabant.

De Kort Catering

De Kort Catering

Schrijf review 3.7 km
Trouwlocatie Breda Korenmolen Princenhage

Trouwlocatie Breda Korenmolen Princenhage

3 reviews 4.9 km

No Photo Available

Van der Valk Hotel Breda Princeville

Schrijf review 5 km
Cultureel Centrum De Boodschap

Cultureel Centrum De Boodschap

Schrijf review 7.8 km

CC de Boodschap is een cultureel centrum en theater in Rijen, gelegen tussen Breda en Tilburg met gratis parkeergelegenheid. We verhuren 23 ruimtes met een maximale capaciteit van 350 zitplaatsen.

No Photo Available

Van der Valk Hotel Gilze-Tilburg

Schrijf review 10.1 km
Cultureel Centrum De Schakel

Cultureel Centrum De Schakel

Schrijf review 10.2 km

CC de Schakel is een cultureel centrum en theater in Gilze, gelegen tussen Breda en Tilburg met gratis parkeergelegenheid. We verhuren 16 ruimtes met een maximale capaciteit van 350 zitplaatsen.

De Laro

De Laro

Schrijf review 11 km

No Photo Available

SKY Ballonvaarten

Schrijf review 13.3 km

No Photo Available

Gasterij Prise d'eau Golf

Schrijf review 13.4 km

No Photo Available

Auberge du Bonheur, hotel**** restaurant

Schrijf review 16.3 km

No Photo Available

Den Engel - Hotel / Brasserie / Party & Outdoorfun

Schrijf review 16.5 km

No Photo Available

Hotel-Conferentieoord De Reiskoffer

Schrijf review 17.7 km

No Photo Available

Le CirQ bvba

Schrijf review 18.6 km
Arjan van Dijk bv

Arjan van Dijk bv

Schrijf review 19.5 km

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.35/10. Gebaseerd op 7 reviews over bedrijven in de categorie 'Feestzalen in Breda'.
 • STRND

  STRND

  Erg goede en betrouwbare organisatie

  We hebben ons bedrijfsfeest met 350 mensen gehouden bij STRND en zijn hier erg over te spreken. Zowel het contact vanaf de offerteaanvraag totaan het feest zelf, zijn de contacten heel goed geweest. Ze hebben ons veel werk uit handen genomen, reageerden altijd binnen 1 dag op de mails en dachten vollop met ons mee. Zelfs toen er door onvoorziene omstandigheden een wijziging aangebracht moest worden in het programma vlak voor het feest waren ze heel erg meewerkend. De catering was super geregeld, er stonden nauwelijks rijen, het eten was heel goed en gevarieerd en het liep allemaal op rolletjes. Leuk is het ook dat er verschillende foodtrucks in de hal kunnen staan waardoor de mensen kunnen kiezen waar ze gaan eten. De locatie is goed te bereiken, voldoende parkeergelegenheid en de sfeer binnen is uniek met het strandgevoel. Kortom, we hebben een hele geslaagde en goed georganiseerde dag gehad bij STRND.

  Larissa van Ommen - NFI - 03/10/2019

 • Trouwlocatie Breda Korenmolen Princenhage

  Trouwlocatie Breda Korenmolen Princenhage

  Fantastisch

  Beste Floor, Merlijn en Paul
  Hierbij onze dank voor een fantastische dag op trouwlocatie Korenmolen Princenhage te Breda op 29 mei 2019! Van begin tot eind was het perfect! De voorbereidingen verliepen heel prettig, op de dag zelf hebben jullie alles goed verzorgd waardoor we grenzeloos konden genieten van onze lieve gasten en van elkaar. Wat een geluk hadden we met het prachtige weer zodat we buiten konden borrelen en eten. De lange tafel was onvergetelijk mooi gedekt met voortreffelijk eten van een superkok. Heel fijn vonden we het om op locatie te trouwen, de vide van de Korenmolen in Princenhage was perfect daarvoor. Aansluitend een geweldig feest.
  Wij, en onze zes kinderen, hebben deze dag als heel bijzonder ervaren. Ontzettend bedankt voor alle moeite en energie, complimenten.
  Leo & Corina

  Leo & Corina Leo& Corina - 08/07/2019

 • Trouwlocatie Breda Korenmolen Princenhage

  Trouwlocatie Breda Korenmolen Princenhage

  Het was een onvergetelijke mooie dag!

  Het was een onvergetelijke mooie dag op trouwlocatie Korenmolen Princenhage in Breda! Een prachtige locatie wat je geheel naar eigen smaak kunt laten aankleden. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel met héérlijk eten. Alles was tot de puntjes verzorgd.

  Jorgen & Jessica Jorgen & Jessica - 08/07/2019

 • Trouwlocatie Breda Korenmolen Princenhage

  Trouwlocatie Breda Korenmolen Princenhage

  Super Wedding

  Beste Floor,
  Wij willen jou, Merlijn en Paul enorm bedanken voor de geweldige dag die we gisteren hebben gehad! De molen zag er prachtig uit, de service was uitstekend, het eten was heerlijk, alles was perfect. We hebben de avond afgesloten met een mooi feest.
  Ook gaat onze dank zeker uit naar iedereen van de bediening en zeker ook naar DJ Michael! We hebben van veel mensen complimenten gekregen dat de locatie en muziek perfect was.
  Wij gaan optimaal nagenieten en kijken uit naar de foto’s van onze fotograaf.
  Groeten,
  Rense en Mandy Simon ;-)

  Mandy Simon - 17/05/2019

Feestzalen in Breda

Op zoek naar een feestzaal in Breda? eventplanner.nl helpt je verder. Op deze pagina vind je direct alle feestzalen in Breda (Nederland). Vergelijk de reviews, bekijk tientallen foto's, hak de knoop door en maak van jouw feest of evenement een groot succes met de perfecte feestzaal!

Huur een feestzaal in Breda

Vroeger moest je het halve internet afspeuren naar een feestzaal in Breda. Kijk simpelweg op deze pagina en je ziet onmiddellijk een lijst van alle feestzalen in de buurt van Breda. Voor 'feestzaal Breda' hebben we momenteel 18 opties.

Jouw feestzaal toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een evenementenlocatie in België of Nederland toevoegen aan dit overzicht. Het is volledig gratis en neemt slechts enkele minuten in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw feestzaal in de kijker.

Relevante links: Feestzalen in de provincie Noord-Brabant, Congreslocatie in Breda, Evenementenlocaties in Breda, Trouwlocaties in Breda, Vergaderzalen in Breda

Filters

Sorteer op afstand

Rond Breda

Categoriën

Reviews

Vergaderhamers

Advertenties