Cultureel Centrum De Boodschap

Cultureel Centrum De Boodschap

  • Nassaulaan 62-64, 5121 BC Rijen, Nederland

In de modern gerenoveerde voormalige kerk waar cultureel centrum De Boodschap in is gevestigd, vinden bezoekers van diverse doelgroepen dagelijks hun weg naar verschillende cursussen en activiteiten, het filmhuis of het theater. De foyer is het hart van het cultureel centrum en de huiskamer van Rijen, waar jong en oud elkaar ontmoeten.

 

We beschikken over 23 verhuurbare zalen van verschillende grootte en functies in De Boodschap. De zaalcapaciteit varieert van 4 tot 400 personen, zodat u zowel voor recepties, vergaderingen, bedrijfsfeesten, symposia en jubilea bij ons terecht kunt.

Deze multifunctionele accommodatie is geliefd vanwege haar flexibiliteit, voorzieningen, sfeer en ruimte. Waar u ook een ruimte voor nodig heeft, het is bij ons vast en zeker te vinden!

 

U vindt ons pand aan de Nassaulaan 62-64 in Rijen, slechts 1 km verwijderd van de Tilburgseweg/Rijksweg, met de auto ongeveer 15 minuten van Breda en 20 minuten van Tilburg. Station Gilze en Rijen ligt op 20 minuten lopen en bussen vanaf het station stoppen vrijwel voor de deur van De Boodschap.

 

Parkeren is gratis en kan aan de voorzijde (hoofdentree) van het gebouw: hier is meestal voldoende plaats. Als deze parkeerplaats vol is kan je ook terecht aan de achterkant. Je kunt dan langs het gebouw naar de hoofdentree aan de voorzijde lopen

In onze ruime theaterzalen (capaciteit tot ca. 400 personen) vinden regelmatig grote evenementen plaats, zoals beurzen of jaarvergaderingen. U kunt de zaal zowel mét als zonder luxe theatertribune huren.

 

En wat dacht u van onze prachtige patio (met podium), waar het met mooi weer goed toeven is? Ook daar kunt u voor uw collega’s een leuk evenement organiseren. Een symposium, bedrijfsfeest, jubileumviering of wat u wenst: het personeel van De Boodschap zorgt er graag voor dat dit perfect voor u geregeld wordt!

 

Wilt u van uw feest een fantastische dag of avond maken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Samen met u bespreken we de gewenste catering en sfeer. Of u nu een kleinschalige high-tea wilt, een vriendendiner, een groot, spetterend feest of een familiemiddag met plezier voor de kids, het is allemaal mogelijk.

 

Of u nu een groot bedrijf heeft of een zelfstandige zonder personeel bent, wij hebben een ruimte die past bij uw wensen. Onze vergaderruimten kunnen uitgerust worden met diverse moderne audiovisuele hulpmiddelen: van flip-over tot beamer. Bovendien kunt u gratis van het draadloos netwerk (WIFI) gebruik maken.

 

Indien u een hele dag wilt vergaderen, kunnen wij tussendoor zorgen voor een heerlijke lunch.

 

U kunt bij ons ook terecht tussen afspraken door om bijv. een verslag uit te werken of mail te beantwoorden in onze foyer.

Reviews over Cultureel Centrum De Boodschap

Er zijn (nog) geen reviews over Cultureel Centrum De Boodschap. Ben jij de eerste die er één deelt?

Schrijf als eerste een review

Kenmerken Cultureel Centrum De Boodschap

Wifi

gratis 

Aantal personen

2 - 400 

Bereikbaarheid

auto 

openbaar vervoer 

parking - gratis 

Omgeving

vlakbij snelweg 

stad (centrum) 

Catering locatie

vaste cateraar(s) 

Faciliteiten

airco 

geluidsinstallatie 

projectie