Karting Genk

Karting Genk

  • Damstraat 1, 3600 Genk, België

Geef 'plankgas' op een veilige manier met collega's of klanten op het mooiste en grootste outdoor kartingcircuit van Europa! Sport, fun, adrenaline en teamwork vullen elkaar perfect aan tijdens deze activiteit! Combineer met heerlijke catering, een spetterende prijsuitreiking, een meeting en/of workshop en beleef onvergetelijke momenten...  

 

Karten:

Geef volle gas op ons prachtig fun circuit van 550m of op het beroemde pro circuit van 1360m! Afhankelijk van het aantal personen stellen wij u een gepaste kartformule voor.

 

Catering:

Kom op adem in onze brasserie 'A La Kart' en geniet van een welverdiend drankje en deugddoende maaltijd met uitzicht over het wereldberoemde circuit! Voor groepen bieden we heerlijke barbecues of buffetten aan.  

 

Vergaderzalen:

Wij beschikken over twee volledig uitgeruste vergaderzalen om uw meeting in een moderne en sportieve omgeving te laten doorgaan.  

 

Reserveren:

Zowel kleine als grote groepen (tot +- 300 personen) kunnen bij ons terecht. Datum, tijd en programma zijn maatwerk. Gelieve ons daarom te contacteren.

1 review over Karting Genk

Cees Jansen
New|Paddestoelenkwekerij Jansen|

100 miles

Wat hebben we genoten van de laatste editie van de 100 Miles op Karting Genk. Van top tot teen goed verzorgd. Fijne ontvangst en een perfecte bbq maakte de avond compleet.

Like0 likes

Kenmerken Karting Genk

Wifi

gratis 

Aantal personen

1 - 300 

Bereikbaarheid

auto 

parking - gratis 

Omgeving

groen (bos, ...) 

vlakbij snelweg 

Catering locatie

eigen catering locatie 

vaste cateraar(s) 

Faciliteiten