Karting Genk

Karting Genk

Geef 'plankgas' op een veilige manier met collega's of klanten op het mooiste en grootste outdoor kartingcircuit van Europa! Sport, fun, adrenaline en teamwork vullen elkaar perfect aan tijdens deze activiteit! Combineer met heerlijke catering, een spetterende prijsuitreiking, een meeting en/of workshop en beleef onvergetelijke momenten...  

 

Karten:

Geef volle gas op ons prachtig fun circuit van 550m of op het beroemde pro circuit van 1360m! Afhankelijk van het aantal personen stellen wij u een gepaste kartformule voor.

 

Catering:

Kom op adem in onze brasserie 'A La Kart' en geniet van een welverdiend drankje en deugddoende maaltijd met uitzicht over het wereldberoemde circuit! Voor groepen bieden we heerlijke barbecues of buffetten aan.  

 

Vergaderzalen:

Wij beschikken over twee volledig uitgeruste vergaderzalen om uw meeting in een moderne en sportieve omgeving te laten doorgaan.  

 

Reserveren:

Zowel kleine als grote groepen (tot +- 300 personen) kunnen bij ons terecht. Datum, tijd en programma zijn maatwerk. Gelieve ons daarom te contacteren.

Reviews over Karting Genk

Er zijn (nog) geen reviews over Karting Genk. Ben jij de eerste die er één deelt?

Schrijf als eerste een review

Kenmerken Karting Genk

Wifi
gratis 
Aantal personen
1 - 300 
Bereikbaarheid
auto 
parking - gratis 
Omgeving
groen (bos, ...) 
vlakbij snelweg 
Catering locatie
eigen catering locatie 
vaste cateraar(s) 
Faciliteiten