De Montil
De Montil - renovatie modulaire zaal Andromeda
De Montil|
22 februari 2024

Beste (potentiële) klanten van De Montil,


Met trots en genoegen kondigen we een spannend nieuw hoofdstuk aan in ons verhaal: de verbouwing van zaal Andromeda, een mijlpaal in ons 45-jarig bestaan als toonaangevend evenementencentrum. Als derde generatie van de familie die De Montil met liefde en toewijding leidt, zijn we verheugd om de volgende fase van onze evolutie te markeren.


Zaal Andromeda, sinds 1994 een centraal onderdeel van onze faciliteiten, heeft zich bewezen als een modulaire zaal die zich aanpast aan de behoeften van uiteenlopende evenementen. Als onze meest gebruikte ruimte is het de plek geweest van ontelbare gedenkwaardige momenten, van bruiloften tot bedrijfsconferenties, en alles daartussenin.


Na 30 jaar trouwe dienst is het tijd voor een grondige renovatie, een moment waarop we innovatie omarmen en ons streven naar nog betere service versterken. We zijn vastbesloten om zaal Andromeda te transformeren tot een ultramoderne, veelzijdige en inspirerende ruimte die aan de hoogste verwachtingen voldoet.

Met deze renovatie willen we niet alleen de fysieke omgeving verbeteren maar ook onze mogelijkheden uitbreiden om aan de veranderende behoeften van onze gewaardeerde klanten te voldoen. We streven naar een omgeving die niet alleen functioneel is, maar ook inspirerend en bevorderlijk voor creativiteit en samenwerking.


De renovatiewerken zullen aanvang nemen op maandag 24 juni 2024.

We zijn enthousiast over de mogelijkheden die deze renovatie biedt en kijken ernaar uit om u vanaf donderdag 12 september te verwelkomen in een vernieuwde zaal Andromeda, waar we onze traditie van familiale gastvrijheid en excellence voortzetten in de komende jaren.

Like Reageer