Luna worx

  • Lage maat 2, 3961 MC Wijk bij Duurstede, Nederland

Lunaworx is een creatief projectbureau. Een leuke term, creatief projectbureau. Maar wat houdt dit concreet in? In het kort houdt dit in dat wij allerlei projecten op een creatieve manier aanpakken. Wat die projecten zijn, dat is heel verschillend. Maar wat alle projecten gemeen hebben is de vraag vanuit de opdrachtgever om een niet standaard aanpak en/of uitvoering.


Creativiteit voor de zakelijke markt

Voor de overheid, bedrijven en verenigingen bedenken wij creatieve event concepten. Dit kan je zien in de breedste zin van het woord. Van anders als anders bedrijfsborrel tot een compleet verzorgd city event.

 

We bedenken hierbij een uniek concept op maat. Niet alleen passend bij het bedrijf of de organisatie, maar ook passend bij de doelstelling van het event. Na het bedenken van het concept houdt ons werk niet op. Wij bedenken een strategie voor het event, en voeren deze indien gewenst in eigen beheer uit.


Maak jouw evenement, bruiloft of feest compleet

Onze andere belangrijke bedrijfstak is het aanbieden van een speciaal verhuurconcept. Lunaworx beschikt over een partij stoere, maar gebruiksvriendelijke, spullen met een sfeervolle uitstraling. Met onze verhuurobjecten is elk feest of event op een originele en creatieve manier aan te kleden.

 

Deze items bieden wij zowel in vaste pakketten, als in maatwerk aan. We hebben een paar grotere unieke attributen die wij ook los verhuren.

En wat nog extra bijzonder is, Lunaworx heeft ook alles in huis om elk evenement, bruiloft en feestje te stylen, te cateren en hiervoor het vermaak te regelen. Je kan bij ons dus, indien gewenst, de gehele organisatie uit handen geven.

Website van dit bedrijf nodig?

Log in om de website van dit bedrijf te bekijken. Registreren is helemaal gratis.

  • Een account is helemaal gratis
  • Je krijgt toegang tot exclusieve content
  • Je ontvangt onze tips, nieuws, ... in je mailbox

Is dit jouw bedrijf?

Is dit jouw bedrijf? Upgrade je bedrijfspagina en de link naar je website verschijnt bij al onze bezoekers.

  • Bedrijfspagina vanaf 20 euro per maand
  • TOP ranking in onze zoekmachine
  • Toegang tot reviews, vacatures plaatsen, ...

Reviews over Luna worx

Er zijn (nog) geen reviews over Luna worx. Ben jij de eerste die er één deelt?

Schrijf als eerste een review

Ontdek andere eventbedrijven en eventlocaties

Activiteiten Luna worx

Activiteitsregio's:
Utrecht
Trefwoorden:
eventbureau | weddingplanner | projectbureau