The EGG Brussels

The EGG Brussels

The Egg Brussels is een unieke en volledig modulaire infrastructuur die ongetwijfeld uw project zal transformeren in een originele en succesvolle ervaring, van 2 tot 999 personen. Met zijn 5000m² en zijn meerdere configuratie- en combinatie mogelijkheden, biedt The Egg u de kans om uw creativiteit de vrije loop te laten gaan voor de organisatie van seminaries, congressen, workshops, galadiners, tentoonstellingen, productlanceringen ... 

 

Mis onze conferentie- en vergaderfaciliteiten niet, zoals de Riverside met zijn inspirerende rivier en zijn 300 plaatsen. Daarnaast kunt u in de omgekeerde bibliotheek een VIP lunch houden of het is de ideale en creative omgeving om te brainstormen of een persconferentie te houden.

 

Kies een uitstekende ruimte in Brussel, in The Egg, met zijn enorme ontvangstruimte die uw gasten zal verwelkomen voor uw congres- en conferentie-evenementen.

 

Door zijn ligging in het hartje van de Europese hoofdstad, dichtbij het ​​Zuid Station (NMBS, Thalys, Eurostar), is The Egg ook gemakkelijk toegankelijk voor voertuigen door de aanwezigheid van talrijke nabijgelegen parkeermogelijkheden evenals voor voetgangers met het openbaar vervoer.


Reviews over The EGG Brussels

Er zijn (nog) geen reviews over The EGG Brussels. Ben jij de eerste die er één deelt?

Schrijf als eerste een review

Kenmerken The EGG Brussels

Wifi
 
Aantal personen

100 - 999 

Bereikbaarheid

auto 

openbaar vervoer 

parking - betalend 

Omgeving

stad (centrum) 

Catering locatie

eigen catering locatie 

Faciliteiten

airco 

blackbox 

geluidsinstallatie 

projectie