8events is dé partner op het gebied van audiovisuele ondersteuning, verhuur en DJ-Shows. Voor kleine en grote evenementen. Met passie en ervaring zorgen wij dat evenementen voorzien worden van de juiste techniek en/of muziek.

Website van dit bedrijf nodig?

Log in om de website van dit bedrijf te bekijken. Registreren is helemaal gratis.

  • Een account is helemaal gratis
  • Je krijgt toegang tot exclusieve content
  • Je ontvangt onze tips, nieuws, ... in je mailbox

Is dit jouw bedrijf?

Is dit jouw bedrijf? Upgrade je bedrijfspagina en de link naar je website verschijnt bij al onze bezoekers.

  • Bedrijfspagina vanaf € 25 / maand
  • TOP ranking in onze zoekmachine
  • Toegang tot reviews, vacatures plaatsen, ...

1 review over 8events

Schrijf een review
Joppe van der Poel
New|

Onvergetelijk huisfeest!

Voor ons huisfeest was origineel het plan om boxen te huren via een grote verhuurder, maar via via kregen we te horen dat Constantijn een eigen bedrijfje heeft in licht&geluid. Oorspronkelijk waren we van plan alleen wat boxen te huren en een blacklight, maar Constantijn zei dat hij het veel grootser en gaver aan kon pakken en begon gelijk mee te denken over een aanpak. Er werd meteen een plan uitgewerkt inclusief plattegrond van onze tuin en vrij snel daarna een meeting ingepland om alles door te spreken. Dit verliep allemaal heel soepel: Constantijn dacht met ons mee en kwam met goeie ideeën. 

Op de dag van het huisfeest kwam Constantijn begin van de middag langs om alles mee op te bouwen. We wisten wat er geregeld zou worden, maar toen er eenmaal werd opgebouwd bleek hoe professioneel Constantijn was en tewerk ging: een flinke truss van 4 meter werd opgebouwd, waar 6 blacklights en een grote discobol aan werden opgehangen. De DJ stage bestond uit 2 grote boxen, een subwoofer, mengpaneel, 2 blacklights en nog wat moving heads. De muur erachter werd opgelicht met een 4 meter lange ledstrip. Gedurende de hele avond was Constantijn erbij om ervoor te zorgen dat alles soepel verliep en er geen overlast werd veroorzaakt. Voor de zekerheid had hij zelfs nog wat extra lampen meegenomen voor het geval er niet genoeg licht was :). 

Constantijn heeft echt alle verwachtingen overtroffen van ons en iedereen die bij het huisfeest aanwezig was! Ik kan me echt geen verbeterpuntje voorstellen: alles liep perfect. Dus nogmaals namens huize Quursjet, heel erg bedankt!

1 like|
EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Ontdek andere eventbedrijven en eventlocaties

PRG - Production Resource Group - Nederland

PRG - Production Resource Group - Nederland

Production Resource Group ondersteunt uw evenement met de beste technologie op vlak van audio, lighting en video. PRG biedt een complete verzameling van diensten aan, vanaf het concept tot en met de realisatie van uw evenement.

BIZZevents bv

BIZZevents bv

BIZZevents organiseert bedrijfsevenementen, opendeurdagen, productvoorstellingen, recepties, themafeesten, familiefeesten, ... en dit op maat en volgens uw budget.

Lasershowrental

Lasershowrental

Welke laser & special FX heb ik nodig voor mijn evenement? Festivals, concerten, zakelijke evenementen, besloten verjaardagsfeestjes. De gelegenheid doet er niet toe. Wij hebben de juiste uitrusting voor de juiste toepassing.

AD Light & Sound

AD Light & Sound

Welkom op de pagina van AD LIGHT & SOUND ik verhuur licht en geluid voor events of kleine feestjes.

Kenmerken 8events

Muziekgenre DJ

All-around 

Dance 

Techno / Trance / House 

Activiteiten 8events

Activiteitsregio's:
Noord-Brabant | Netherlands
Activiteiten:
DJ - diskjockeys | Licht en geluid verhuur
Trefwoorden:
dj | lichtshow | av techniek | geluidinstallatie