header

Vergaderzalen in Nijmegen

De origineelste vergaderzalen in Nijmegen vind je op eventplanner.nl. Check foto's, reviews, ... van jouw favoriete vergaderzaal in Nijmegen!

Vergaderzalen in Nijmegen

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9/10. Gebaseerd op 3 reviews over bedrijven in de categorie 'Vergaderzalen in Nijmegen'.
 • De Verzameling

  De Verzameling

  Alles tot in de puntjes verzorgd!

  De Verzameling is een prachtige en rustgevende locatie voor vergaderingen en bijeenkomsten met kleine tot middelgrote groepen, alles is tot in de puntjes verzorgd daar kan menig andere vergaderlocatie een voorbeeld aan nemen. Het diner dat op verzoek bereid kan worden was heerlijk! Bedankt voor de goede zorgen Marie-Jose en Jan van Hekke

  H. de Wit - Onze Huisartsen - 18/09/2018

 • De Verzameling

  De Verzameling

  Mooie locatie

  Onze directeuren / gasten waren zeer tevreden over deze accommodatie. In aanloop naar onze meeting werd er ook goed mee gedacht over de invulling qua catering en indeling van de ruimte. Bedankt.

  Cindy Putman - BMD advies - 19/10/2017

 • De Verzameling

  De Verzameling

  Waardering!

  Zowel de bij de zondagmiddagconcerten als bij een recente lustrumviering heb ik, en velen met mij, de 'Verzameling' ervaren als een toegedane, gastvrije en stijlvolle instelling met goede muziek en catering en met een persoonlijke en hartelijke inzet van de leiding

  Hans Stevens - Velpse Bridge Club - 18/10/2017

Vergaderzalen in Nijmegen

Op zoek naar een vergaderzaal in Nijmegen? eventplanner.nl helpt je verder. Hier vind je onmiddellijk alle vergaderzalen in Nijmegen (Nederland). Vergelijk de reviews, bekijk tientallen foto's, hak de knoop door en maak van jouw feest of evenement een groot succes met de perfecte vergaderzaal!

Huur een vergaderzaal in Nijmegen

Vroeger moest je zelf op zoek gaan naar een vergaderzaal in Nijmegen. Kijk simpelweg op eventplanner.nl en je ziet meteen een overzicht van alle vergaderzalen in de buurt van Nijmegen. Voor 'vergaderzaal Nijmegen' hebben we momenteel 27 mogelijkheden.

Jouw vergaderzaal toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een locatie in België of Nederland toevoegen aan deze pagina. Het kost je geen cent en neemt slechts enkele seconden in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw vergaderzaal in de spotlight.

Relevante links: Vergaderzalen in de provincie Gelderland, Evenementenlocaties in Nijmegen, Feestzalen in Nijmegen, Trouwlocaties in Nijmegen

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!