header

Evenementenlocaties in Nijmegen

De origineelste evenementenlocaties in Nijmegen vind je op eventplanner.nl. Check foto's, reviews, ... van jouw favoriete evenementenlocatie in Nijmegen!

Evenementenlocaties in Nijmegen

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.4/10. Gebaseerd op 12 reviews over bedrijven in de categorie 'Evenementenlocaties in Nijmegen'.
 • De Kube

  De Kube, Nijmegen

  Dank zij de uitstekende begeleiding van het team van de Kube in Nijmegen was onze eerste Meidenmarkt een groot succes.
  Prima lokatie waar echt alles mogelijk is en waar we ook in de toekomst graag weer gebruik van zullen maken.

  Marian Twigt - Firma Höfges, Krefeld, Duitsland - 13/12/2016

 • De Kube

  Tot in detail georganiseerd

  In september heb ik in samenwerking met De Kube een grootschalige bijeenkomst voor 400 personen georganiseerd waarbij we het gehele Honig terrein in gebruik hebben genomen. Ook andere locaties zoals De Beachfabriek, Stipbike, First things first etc. hebben we als brainstormruimtes gebruikt. Ellis en Pim van De Kube hebben deze organisatie met ons opgepakt en niks was voor hen teveel. Denken in mogelijkheden is wat hen kenmerkt. Op de avond zelf was alles tot in de puntjes geregeld en is duidelijk geworden dat Ellis en Pim oog voor detail hebben. Knap hoe zo’n grote fabriekshal omgetoverd wordt tot een gezellige en inspirerende ‘netwerkomgeving’. Een aanrader voor partijen die eens iets anders willen.

  Anke Driessen - Rabobank - 07/12/2016

 • De Kube

  Top feest in De Kube

  Ons bedrijf heeft haar 50-jarige jubileumfeest gevierd op deze unieke locatie in Nijmegen.
  Dank aan De Kube voor het creatieve meedenken, het open staan voor al onze wensen & het organiseren. Het was een geweldig feest met een fantastische sfeer en een spetterend decor!

  Floor van Leeuwen - Pompestichting Nijmegen - 30/11/2016

 • De Kube

  Locatie De Kube

  Met de organisatie van het Green Fashion Event zijn we in De Kube terecht gekomen.
  Niet alleen het initiatief werd enthousiast ontvangen maar ook werd er logistiek en praktisch meegedacht over het opzetten van dit event. Een creatieve locatie waar veel mogelijk is en niks te gek!

  Anna vd Meulen - Green Fashion Event - 28/11/2016

Evenementenlocaties in Nijmegen

Ben je op zoek naar een evenementenlocatie in Nijmegen? eventplanner.nl helpt je verder. Hier vind je direct alle evenementenlocaties in Nijmegen (Nederland). Vergelijk de reviews, bekijk tientallen foto's, hak de knoop door en maak van jouw feest of evenement een groot succes met de perfecte evenementenlocatie!

Huur een evenementenlocatie in Nijmegen

Vroeger moest je zelf op zoek gaan naar een evenementenlocatie in Nijmegen. Kijk simpelweg op deze pagina en je ziet onmiddellijk een overzicht van alle evenementenlocaties in de buurt van Nijmegen. Voor 'evenementenlocatie Nijmegen' hebben we momenteel 5 mogelijkheden.

Jouw evenementenlocatie toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een eventlocatie in België of Nederland toevoegen aan deze lijst. Het kost je geen cent en neemt slechts enkele minuten in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw evenementenlocatie in de kijker.

Relevante links: Evenementenlocaties in de provincie Gelderland, Feestzalen in Nijmegen, Trouwlocaties in Nijmegen, Vergaderzalen in Nijmegen

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!